tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Rüya Tabirleri > T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri T-U-Ü-V-Y-Z Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Rüyada Tilki Görmek - Rüyada Tilki Açıklaması ve Yorumu - Tilki Rüya Tabiri
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
529

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 17.08.12, 21:12   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Tilki Görmek - Rüyada Tilki Açıklaması ve Yorumu - Tilki Rüya Tabiri

Rüyada Tilki Görmek - Rüyada Tilki Açıklaması ve Yorumu - Tilki Rüya Tabiri

Hilekar, yalancı, bozguncu ve katil bir düşmana, Tilki öldürmek cin tayfasından biri rahatsızlık sonucu bağırıp cağırmaya yahut şeref ve varlık sahibi bir kadına sahip olmaya, Tilki görmek bazen şerefli erkek veya kadın görmeye, Tilkinin derisi mala, süttü şifaya yahut üzüntüden kurtulmaya, Tilkinin etini yemek yahut onu öldürmeyi tasarlamak yel ağrısına tutulup kurtulmaya, Tilki menfaate, elbiseye, hanıma ve bekar için evlenmeye delalet eder.

Rüyada tilkiye binildiğini görmek, sıkıntı ve tasaya düşülmesine; tilkiden indiğini görmek de pek iyi bir şekilde yorumlanmaz.

Rüyada tilki görmek etrafınızda kötülük yapabilecek insanların olduğuna yorumlanır. Tilki kürkü giymek düşmanlarınızı alt edeceğinizi belirtir. Tilki sütü içtiğini görmek hastalıklarınızın iyileşeceğini bildirir.

Bir tilki kovaladığınızı gördüyseniz kirli işlere karışacağınız ve aşk hayatında da tehlikeli ilişkiler yaşayacağınız anlamına gelir.

Kendini sevdiren düzenbaz birisine işarettir.

Rüyada tilki görmek, hilekar, gaddar bir erkek veya yalancı, düzenbaz bir hizmetçi ile tabir olunur. Bir tilki ile mücadele ettigini gören, yakınları ile düşmanca kavga eder. Tilki ile oynadığını ve onu tutmak istedigini görene bir kadın sevgi gösterir, fakat onun kadına karşı meyli olmaz. Kirmaniye göre, bir tilkinin kendisine sürtündügünü görmek, yalancı ve gaddar bir koca ile tabir olunur. Evinde tilki görmek, sevdigi bir kadınlaevlenmeye; elinden tilkinin kaçtığını görmek borcunu ödemeye işarettir. Ebu Sait El-Vaize göre; rüyasında bir tilkinin gizlendigini görenin karısı zina eder. Bir tilki ile ugraştığını gören, hilekar biriyle kavga eder. Tilkiyi aradığını gören, bel hastalığına ugrar. Kendisi için bir tilki edindigini gören, sevdigi ve memnun olacagı bir kadınla evlenir. Tilkinin kendinden kaçtığını görenden ona borçlu olan biri saklanır ve kaçar. Bir başka rivayete görede: Rüyada tilki, çok katil, yalancı ihtilaf çıkaran ve muamelelerindehilekar bir düşmana işarettir. Rüyada tilkiyi öldürdügünü gören kimse cin taifesinden biri dokunur. Bir kimse bir tilki alsa, o kimseye borçlusu veya bir düşmanı gelir. Tilkiyi öldürse borcundan kurtulur. Tilki ile oynaştığını gören kimse, birbirlerini sevecekleri bir kadınla evlenir ve Allah onları birbirleriyle mesrur eder. Tilki, müneccim, doktor, idareci ve hakir insanla tabir edilir. Bu tilkiyi öldürdügünü gören kimse, şerefli ve izzetli bir hanıma sahip olur. Tilkiyi görse, şerefli bir erkegi ve şerefli bir kadını görür. Yahut dessas ve hilekar bir erkek ona yaltaklık yapar. Kendisine bir tilkinin yönelip teveccüh ettigini görse, o kimsenin sözüne de şerefli bir erkek veya şerefli bir kadın yönelir. Yahut hilekar birisine yaltaklık yapar. Tilki, çok hileli, bilinmeyen bir düşmana işarettir. Tilki, hileli kadinlara işarettir. Bir kimse tilkiyle hile yaptığını görse, o kimseninyalancı ve şair olmasına işarettir. Tilkiyi mükafatlandırdığını görenin rüyası da böyle tabir edilir. Tilkinin kendisinden kaçtığını gören kimsenin, o tilkinin hilesinde bulunacak bir borçlusu ile tabir edilir. Tilki derisinden eline bir şey geçtigini görenin, kuvvet ve zaferi ile tabir edilir. Bazen de, hanımı tarafından eline geçecek mirasa işarettir. Tilki sütü içtigini gören kimse hasta ise hastalığından, hasta degilse, üzüntü ve kederinden kurtulur. Bazadan da, tilki görene nefsinde zillet ve malında noksanlık olur, dediler. Tilki eti yiyen, hasta ise hastalığından çabucak sıhhat ve afiyete kavuşur. Tilki görmek, menfaata, elbiseye, hanıma ve bekar için evlenmeye işarettir.

Tilki kovaladığınızı görürseniz, kirli işlere karışacağınız ve aşk hayatınızda da tehlikeli işler yaşayacağınız anlamındadır. Tilkiyi öldürmek, büyük başarılara imza atacağınız anlamına gelir.

Rüyanızda ana nesne olarak Tilki görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
aciklamasi, gormek, ruya, rüyada, rüyada tilki açıklaması ve yorumu, rüyada tilki görmek, rüyada tilki görmek ne anlama gelir, rüyada tilki görmek ne demektir, rüyada tilki görmek nedir, rüyada tilki görmek tabiri, rüyada tilki görmek yorumu, tabiri, tilki, tilki rüya tabiri, ve, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Kahve Falında Tilki Görmek Ne Demektir - Kahve Falında Tilki Anlamı ve Açıklaması Tarot Kahve Falı 1 18.10.16 23:17
Yatan Kurttan Yeler Tilki Yeğdir Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Nokia Atasözleri ve Açıklamaları 0 08.01.12 21:54
Yatan Aslandan Gezen Tilki Yeğdir Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Nokia Atasözleri ve Açıklamaları 0 08.01.12 21:51
Gammaz Olmasa Tilki Pazarda Gezer Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Nokia Atasözleri ve Açıklamaları 0 05.01.12 20:06
Kızıl Tilki (Vulpes vulpes)-Kızıl Tilki Hakkında Genel Bilgi-Kızıl Tilki Resimleri Fenci Memeliler 0 29.04.10 21:10


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:55 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2