tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Rüya Tabirleri > T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri T-U-Ü-V-Y-Z Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Rüyada Tavuk Görmek - Rüyada Tavuk Açıklaması ve Yorumu - Tavuk Rüya Tabiri
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1171

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 22.08.12, 19:34   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada Tavuk Görmek - Rüyada Tavuk Açıklaması ve Yorumu - Tavuk Rüya Tabiri

Rüyada Tavuk Görmek - Rüyada Tavuk Açıklaması ve Yorumu - Tavuk Rüya Tabiri

Güzel ama ahmak kadına, kadın hizmetçiye; Tavuk kanı akıtmak bir cariyeyle cins" münasebette bulunmaya, Kadının kavuk kanı akıtması misafir gelmesine; Tavuk bazen asil ve neşeli yahut çocuk sahibi bir kadına yahut hazmı kolay rızka; Tavuk eti şifaya, kaddadı ve yelesi mala, Siyah tavuk bekar cariyeye, beyaz tavuk hayırlı bir kadına, Toplu gezinen yahut çöplükte görülen kavuklar düşük ahlaklı kadınlara, Sağlıklı birinin yanına tavuğun girmesi hastalanmasına, hastanın yanına girmesi şifa bulmasına, Tavuğun ezan okuması hayırsızlık, ölüm ve şerre yahut ayak takımının söz sahibi olmasına; Tavuğun yumurtladığını görmek birçocuğunun olmasına delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Piliç, Tavukçu, Yumurta / Yumurtlamak.)

Bir süre canınız sıkılacak, bu sıkıntıların sonunda mutluluğa ve huzura ereceksiniz ve rahata kavuşacaksınız demektir. Rüyada tavuk, aile yaşamınızın güzel ve düzenli olacağına mutlu günler geçireceğinize yorumlanır. Küçük tavuklar veya civcivler, iş yaşamında başarılı olacağına işaret eder.

Bir süre canınız sıkılacak; fakat sonunda sorunlarınızın üstesinden gelecek ve rahata kavuşacaksınız.Rüyada tavuk yemek bencilliğin işaretidir.

Bekarlar için tavuk, evliliktir. Kümes dolusu tavuk kadınlar için ve evliler için büyük bolluk, zenginliktir. Kuluçkaya yatmış tavuk, evli kadınlar için çocuk anlamına gelir. Bekar kimse için ise evlilik veya ev almak anlamına gelir.

Ibni Kesir'e göre; rüyada tavuk görmek kadınla yorumlanır. Piliçler de çocuklardır. Rüyasında bir çok tavukları oldugunu gören, bir topluma başkan olur. Tavuk eti ve tüyü, mal ve nimettir. Bir tavugu kestigini gören, genç bir kızla evlenir. Bir piliç kestigini görenin hizmetçisinin çocuklarının başlarına bir felaket gelir. Rüyada siyah tavuk görmek, daha iyidir. Evine bir tavuk girip orada yumurtladığını görmek, güzel bir kadından mal elde edecegine işarettir. Bir tavugu tuttugunu ve onun horoz gibi piliçleri oldugunu görmek evlat ile tabir olunur. Bir başka rivayete görede: Rüyadatavuk görmek, ahmak ve güzel bir kadındır. Bazı tabirciler de, tavuk, hizmetçidir, dediler. Bir tavuk bogazladığını gören kimse evlenir. Tavuk avladığını gören kimse hazmı kolay olan helal rızka nail olur. Tavuk etini yedigini gören kimse mal elde eder. Bir kimse rüyada tavugu evinde ötüyor görse, o kimse belalı ve isyankar ve yalan söyleyen birisi olduguna işarettir. Bazdan da, tavuk ve onun yele ve kanadı menfaatli maldır, dediler. Bir kimse rüyada siyah bir tavuk bogazladığını görse, bekar bir kızla evlenir. Bazen de, tavuk yetimleri terbiye eden ve onlara sadaka toplamak süprüntüleri açan menfaati bir kadına işarettir. Tavuklar, zelil ve hakir kadınlardır. Rüyada görülen tavuk, neşeli ve asil bir kadındır. Çöplükte eşinen tavuk, asaletsiz ve alçak bir kadındır. Bazen de tavuk, çocuk sahibi bir kadındır. Rüyada tavugun, hasta olan kimsenin yanına girmesi afiyettir. Piliçlerinin görmesi hakkındaki tabir de böyledir. Tavugun sag adamın yanına girmesi veya tavuguna sahip olması,üzüntü ve kederingitmesine ve sevinç ve refaha ve nimetler ile yardım görmeye işarettir. Piliçler, rahatlatıcı elbise; şiddet halinde bulunan kimse için şiddet ve gamdan kurtulmaktır. Evinde sayılmayacak derecede çok tavuk oldugunu gören kimsenin amir olmasına, zenginligine ve korkusunun gitmesine işarettir.

Bir süre canınız sıkılacak, fakat sonunda sorunlarınızın üstesinden gelecek ve rahata kavuşacaksınız. Rüyada tavuk, aile hayatınızın düzene gireceği ve güzel günler geçireceğinizin işaretidir. Küçük tavuklar veya civcivler, iş hayatında başarılara imza atacağınız anlamına gelir.

Rüyanızda ana nesne olarak Tavuk görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.17, 08:43   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Goeben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: Aydın
Mesajlar: 6.757
Konular: 5996
Puan Grafiği
Rep Puanı:3100
Rep Gücü:54
RD:Goeben has a reputation beyond reputeGoeben has a reputation beyond reputeGoeben has a reputation beyond reputeGoeben has a reputation beyond reputeGoeben has a reputation beyond reputeGoeben has a reputation beyond reputeGoeben has a reputation beyond reputeGoeben has a reputation beyond reputeGoeben has a reputation beyond reputeGoeben has a reputation beyond reputeGoeben has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 379
172 Mesajına 210 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Tavuk Görmek - Rüyada Tavuk Açıklaması ve Yorumu - Tavuk Rüya Tabiri

Rüyada Tavuk Görmek - Rüyada Tavuk Açıklaması ve Yorumu - Tavuk Rüya Tabiri

Teşekkürler
--------------Tualimforum İmzam--------------
Anaokulu - İlköğretim


Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri










Goeben
Goeben isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
aciklamasi, gormek, ruya, rüyada, rüyada tavuk açıklaması ve yorumu, rüyada tavuk görmek, rüyada tavuk görmek ne anlama gelir, rüyada tavuk görmek ne demektir, rüyada tavuk görmek nedir, rüyada tavuk görmek tabiri, rüyada tavuk görmek yorumu, tabiri, tavuk, tavuk rüya tabiri, ve, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Kahve Falında Tavuk Görmek Ne Demektir - Kahve Falında Tavuk Anlamı ve Açıklaması Tarot Kahve Falı 1 14.06.19 18:11
Doğu ve Batı Mitolojisinde Tavuk - Mitolojide Tavuk - Mitolojilerde Tavuk Kartal Genel Kültür 0 05.08.14 16:49
Tavuk Dolması - Tavuk Dolması Tarifi - Tavuk Dolması Yapılışı Başak Dolmalar Ve Sarmalar 0 09.12.13 19:31
Tavuk Çiftliği Çevresel Etki Değerlendirme Raporu Veren Firmalar - Tavuk Çiftliği Çev Kartal Ankara 0 06.10.13 11:15
Rüyada Kara Tavuk Görmek - Rüyada Kara Tavuk Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kara Tavuk Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 07.11.12 20:55


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:54 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2