tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > OYUN > Online Oyunlar > Tam Oyun Çözümleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Desperados Wanted Dead or Alive Tam Çözüm
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1233

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 02.02.10, 19:46   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Desperados Wanted Dead or Alive Tam Çözüm

Desperados Wanted Dead or Alive Tam Çözüm

Desperados Wanted Dead or Alive Tam Çözümü - çöz - Desperados Wanted Dead or Alive oyun çözümleri


1.Bölüm: An Old Friend (John’un Eğitimi)

Trenden indikten sonra sizle birisi konuşuyor. O adamı izleyin. Adam eğilerek bir yere giriyor. Siz de “C” tuşuyla eğilerek adamın yanına gidin. Sonra adam bir yere çıkıyor. Onu takip edin ve size bir hedef gösteriyor. Onu vuracaksınız. Karşınızdaki camda duran gülleri vurunca silahınızı tekrar doldurun (Silah elinizdeyken yine silahı mousela tıklarsanız silahı doldurur). Bu işlemden sonra size yardım eden adamı izleyin ve yandaki merdivenden inerek adamın yanına gidin. Adamımızın gittiği yerde 25$ ödüllü bir dövüş var. Sizin yapmanız gereken tek şey yumruk atmayı seçerek orada duran iri yarı adama bir tane patlatmanız başka hiçbir şeye gerek yok. Bundan sonra adamımız başka bir yere gidiyor. Yine onu izleyin. Bu sefer bıçak atmayı öğreniyoruz. Yerden bıçağı alın ve hedefe atın. Oyunu kazandınız. Bıçağı hedeften alın ve yarışmayı düzenleyen adamın arabasındaki sarı-kırmızı torbalardan birini bıçakla kesin. Kesince bize yardım eden adam bize bir tane patlatacak ve kaçacak. Elimizde bir tek saat kaldı. Bir kadın size vurup kaçan adamın nerede olduğunu gösterecek ama ondan önce saatle nasıl dikkat çekilir onu öğreneceğiz. “X” işaretli yere saatinizi koyun ve 5 saniye bekleyin. Yanda duran adam ne oluyor diye bakınca alın saatinizi ve size vuran adamın yanına gidin (bize yardımcı olan adam). Yukarıda oturuyor. Yanına sessizce gidip (yürüyerek, kesinlikle koşmayın) bir tane yumruk da adama çakın. Adam bayılacak. Yerdeki eyeri alın ve ata koyun. Sonra atla buradan uzaklaşın. İlk bölüm bitti.


2.Bölüm: Southern Comfort

Burada bir amacımız var. O da baygın olan dostumuz Sam’i oyuna başladığımızda atımızı bağladığımız ahırın yanına getirmek. Oraya geldiğimizde Sam yüzünü yıkayarak uyanıyor ve ata binerek dostumuzla buradan uzaklaşıyoruz. Ha oraya kadar nasıl gideceğiz. Tek taktik var o da düşmanların arkaları dönükken John ile onlara bıçak fırlatarak öldürmek (ben bunu yaptım ve bölümü bitirdim). Onun dışında sakın öldürdüğünüz adamların cesetlerini ortada bırakmayın. Eğer başka bir düşman o ölüyü görürse alarma geçiyor ve her yerde sizi arıyorlar. Bu bölüm bu kadar, Sam’i ahıra getirmeyi başarırsanız da Sam uyanacak ve buradan uzaklaşarak bölümü geçeceksiniz.(Sam ahırdaki yalaktan yüzünü yıkayarak uyanacak ona göre.)


3.Bölüm: Smoke Signals (Sam’in Eğitimi)

Sam’in dinamitini seçin ve nehrin karşısına fırlatın. Dinamit patlayınca yanınızdaki ağaçtan bir kızılderili düşecek ve bayılacak. Onu iple bağlayın. Sonra atınıza binip John’u izleyin. John’un atı yerde bir yılan görecek ve John’u üzerinden atacak. Siz de yerdeki o yılanı alacaksınız (Sam alacak tabi ki). Yine ata binin ve ilerleyince yolun başka bir araba tarafında kapandığını göreceksiniz. Arabanın önündeki ağır makineli tüfeği tıklayarak arabaya ateş edin. Araba parçalanacak ve yol açılacak. Ayrıca arabanın içinden bir TNT çıkacak. O TNT’yi alın ve yolu kapatan taş yığınının oraya koyup patlatın. Atınızla oradan geçip bölümü bitirin (Bütün bunları Sam ile yapıyoruz ona göre).


4.Bölüm: Hang’m High

Amacımız McCoy’u kurtarmak.

Oyunun başında yanınıza gelen atlıya John ile bir yumruk atıp atını alın. Sonra girişte dolanan adamı John ile arkadan bıçak fırlatarak öldürün. Tabi öldürdükten sonra onu öylece ortada bırakmayın. Kimsenin görmediği bir yere taşıyın. Sıra geldi Sam’in yapacaklarına. Sam ile yan bahçede duran TNT’yi alın. Eğer dikkatli ilerlerseniz TNT’yi alana kadar kimse sizi farketmeyecek. Aldığınız TNT’yi yandaki tarlada duran arabanın yanına koyup patlatın (yeşil bir araba, üzerinde Doc McCoy yazıyor). Patlayınca yaklaşık 10 düşman arabanın yanına gidiyor ve bölüm sonuna kadar orada kalıyorlar (yani bayağı bir adamdan kurtulmuş oluyorsunuz). Şimdi bir tek dostumuzu kurtarmak kaldı. Düşmanları sessizce arkadan bıçaklayarak öldürün (John ile). McCoy’un yanına ulaştığınızda asılı olduğu ipi kesin ve onu kurtarın (Eğer dikkatli olursanız adamları rahatlıkla öldürürsünüz). Şimdi 3 at ve McCoy’un eşyalarını alacağız (McCoy’un eşyaları yandaki binada kilisenin sağ tarafındaki (polis karakolu) binada). 3 at ve eşyaları aldıktan sonra bölüme başladığınız yere gidin ve bölümü bitirin. Atları ve eşyaları alırken dikkatli olun.


5.Bölüm: Doc McCoy’s Cabin (McCoy’un Eğitimi)

Kilitli kapıyı açın ve içerdeki sandıktan McCoy’un eşyalarını alın. Sonra silah atmaya gittiğinizde silah seçeneklerinden uzun menzilli silahınızı seçin ve karşınızdaki sandalın ipini vurup kopartın. Arkadaşlarınızla konuştuktan sonra McCoy’un gazını (yeşil bir sıvı cam içinde) seçerek yandaki timsaha (hemen yanınızda duran, nehirde yüzen değil) doğru atın. Bu işlemi yaptıktan sonra yine ateş ettiğiniz yere gidin ve gazı yine seçin. Ama gazı seçtiğinizde ayrıca menüde bir de balonlu gaz seçeneği çıkacak. Balonlu gazı seçin ve havaya doğru bırakın. Balonlu gaz giderken karşı tarafta durmuş timsahın üzerine geldiğinde balonlu gaza ateş edip balonu patlatın ve timsahı öldürün. Ondan sonra az önce gaz attığımız timsahın yanına Sam gidiyor ve timsah Sam’i yaralayıp kaçıyor. Yaralı dostumuzu iyileştirin (menüden sağlık ekipmanını seçin). En son olarak ise menüde bulunan son bir seçenek var (kel kafalı şapkalı bir seçenek). Onu seçin ve Sam’e uygulayın. Uygularken Mc Coy yere birşeyler bırakıyor. Bu işlemi yaptıktan sonra yere bıraktığınız o şeyleri alın ve atınıza binip bu bölümü de bitirin.


6.Bölüm: High Stakes

Bu bölümde Kate O’hara’yı kurtaracağız. Ama nasıl?? Kate ilerdeki geminin içinde. Gemiye kadar ulaşabilmeniz için arka taraftan dolanmanız lazım (dikkat çekmemek için). Yine adamları bıçaklayarak ve sessizce öldürün(benim taktiğim). McCoy’un zehirli gazlarını da kullanabilirsiniz, o da etkili bayağı. Ondan sonra gemiye ulaşabildiyseniz Kate’in kapalı olduğu kapıyı McCoy ile açın ve Kate’in iplerini çözerek (John ile ipi kesin) onu kurtarın. Bölüme başladığınız yere, yani atlarınızın yanına tekrar gelin ve bölümü bitirin. Sadece bu kadar ama diyeceksiniz ki şimdi gemiye kadar nasıl geldin. Dediğim gibi gemiye kadar dikkat çekmeden ve sessizce ilerleyin. Adamları sessizce bayıltın veya öldürün bu kadar. Kolayca bu bölümü bitireceksiniz. Biraz dikkat edin, yeterli.


7.Bölüm: A Wowen Weapon (Kate O’hara’nın Eğitimi)

Kate’in menüsünden iskambil kağıtlarını seçin ve kağıtları yerdeki “X” işaretlerinin üzerine fırlatın. Doğru yaparsanız kulübenin yanında duran adam kağıtlara doğru gelecek ve geldiğinde John onu bayıltacak (yumruğuyla J ). Adam bayılınca yandaki giysileri Kate kızımıza giydirin (kulübenin yanında duran asılı eşyaları). Sonra John size ahırın önünde duran adamı tahrik etmenizi istiyor. Siz de adamın bakış açısının olduğu bir yerde durun ve bacağınızı açın. Adam yanınıza ağzının suyu aka aka gelecek. Geldiğinde de John onu bayıltacak. Şimdi ahırın önünde bir adam kaldı. Onu da gözüne ayna tutarak (güneş ışınlarıyla dikkatini dağıtarak) dikkatini dağıtacağız. Doğru yaparsanız adamlarımız düşmanın önünden kaçarak güvenli bir yere gidecekler. Siz de onları izleyin. Düşmanlar artık sizi farketti ama korkmayın son bir işiniz kaldı. O da tren istasyonunda duran şerifin ***ına bir tekme atmak. Ondan sonra dostlarımız trene binip El Paso’ya gidiyorlar ve bölüm bitiyor.

8. Bölüm: Into the Lions Den

Adamları onu görmemizi istemiyor ayrıca Marshall geceye kadar gelmeyecekmiş. Biz de adamlarındaj kurtulup Marshall'ın mekanına girip ona bir sürpriz yapacağız. Ancak Marshall ordunun adamı ve başımıza bela almak istemiyoruz! Bu bölümde hiçbir adamı ÖLDÜRMEMENİZ gerekiyor. Haritadaki her adamı tek tek bayıltıp bağlamak zorundayız. Bütün adamların işini gördükten sonra grubumuzu Marshall'ın ofisine sokacağız... Bu bölümde pek sık F5 tuşuna bassanız iyi olur... Ve umulmadık anlar için çok önemli hareketlerden önce Save bölümünden de kayıt tutun.

İlk karşımıza çıkmış olan adamı Kate'in bacak numarası ile avlayın, sizi takip etmesi için biraz geri çekilip yine bacağınızı gösterebilirsiniz. Yaklaşınca ağzına tekmeyi oturtup Sam'le bağlayın ve kulübeye saklayın. Oyunda çoğu bölümde birçok adam birbirini kontrol ediyor olacak. Bunu görüş alanlarından da anlayabilirsiniz. Kontrol ettiği adamı yerinde bulamazsa telaşlanacak ve olay çıkartacaklardır!.. Hendeğin civarında nöbet tutan iki adama görünmeden devriye gezen beyaz gömleklinin ardından koşun, daha sen kimsin derken yumruğu oturtun ve sırtlayıp kulübenin önüne getirin, burada paketleyip kulübeye saklayın ki bayatlayıp bozulmasın Atlı adamında arkasından koşup bayıltın. Onu da yine paketleyip kulübeye saklayın. Atı da diğer adamların göremeyeceği bir yere götürüp bırakın. Atı gören adamlar mutlaka ona binmek isteyecektir. Hendeğin ardında nöbet tutan iki adamı da TEK TEK olacak şekilde bacak gösterme numarası ile avlayıp paketleyin. İçeride devriye gezen bir adam bu iki adamın yokluğundan dolayı telaşlanacak, bu herifler az önce buradaydı yahu deyip koşturmaya başlayacak, dışarı çıkarsa onu peşinize takın ve uygun bir şekilde bayıltın, yoksa şimdilik umursamayın...

Şimdi Doc, Sam ve Cooper'ı batı tarafındaki çitleri geçer geçmez hemen sol yukarıdaki iri kayanın arkasına saklayın (Ekranın en batısındaki değil!). Şimdi güzel bir zamanlama ve görüş kontrolü ile daha kuzeydeki devriye zencinin yanındayken, Cooper'ı zenciye doğru süründürün ve ona yumruğu gömdüğünüz anda Doc'u devriyenin ardından koşturun. O köprüyü geçip diğer iki adamla buluştuğu anda yeteri kadar yaklaşıp gaz şişesi fırlatın ve üçünü birden bayıltmaya çalışın. Sam'le hepsini güzelce bağlayın.Dışarısı temizlenmiş oldu. Zenciyi önünde yığıldığı kulübeye gizleyin. Doc ile Sam'i bölüme başladığınız yere götürün. Zenciyi soktuğunuz kulübenin doğusundaki duvara yaklaşın ve duvarın öteki yanındaki pembe pantolonlu adam duyacak şekilde saati kurun. Duyup dışarıya çıkacak, onu da uygun bir şekilde bayıltın. Onun işinin bitmesiyle içeri girmemiz de bir ölçüde kolaylaşmış olacak. Artık içeri girme zamanı...

Hendeğin diğer yanındaki adamın dikkatini çekin ve boş bir yere ateş edin. Peşinize düşen adamları aşağıdaki kulübeye doğru çekin ve toptan gazla bayıltıp bağlayın. Veya yine tek tek işlerini bitirin. Unutmayın silahla vurmayın kesinlikle!.. Daha içeri girmek için haritada da sarı "artı" işaretli olarak görebileceğiniz yerlerdeki kutuları aldırtın. En kuzeydi barut fıçısını Sam'e aldırtın. İç bahçe kapısını Sam'e patlattırın. İçerideki adamları da bayıltmak için bahçenin doğusundaki su deposunun üzerine çıkıp oradan gaz balonuyla iş görebilirsiniz. Balonu vurmak için saldığınız anda, quick action-ile dürbünlü tüfeği balona ayarlayın. Gölgesi istediğiniz yere 5-6 cm yaklaştığında boşluk tuşuna basın ve patlattırın. Marshall'ın odasına sadece ortadaki merdivenin üzerindeki orta kapıdan girebiliyorsunuz. Kıllık olsun diye mi nedense Doc diğer kapıların kilitlerini açmamakta inat edecek... Orta kapıya yöneldiğinizde içeride iki belalı adamla karşılaşacaksınız. Onları bayıltmanın yolu: Doc'un korkuluğunu ikisinin birden görebileceği bir yere dikip geriye kaçın, ikisinin birden ateş edip, niye ölmüyor lan bu diye dışarı yöneldiği anda gaz şişesi fırlatarak bayıltın ve paketleyin. Sağdaki odaya girdiğinizde bölüm bitecek ve harika bir animasyon izleyeceksiniz...

9. Bölüm : Like a Thief in the Night

İşte oyunun en zor bölümlerinden birisi... O yüzden ayrıntılı anlatacağım. Bu bölümde kuzey-doğuda kamp ateşi etrafındaki tek bir adamın bile sizden haberdar olmaması gerekiyor. Onlara görünmeden çitlerin içindeki bütün adamları kuzey batı uçtaki gizli yere semerleriyle birlikte getirmeniz gerekiyor. Onlara görünmeden çitlerin içindeki bütün atları en kuzey-batı uçtaki gizli yere semerleriyle birlikte götürmeniz gerekiyor. Ardından yine hiçkimseye görünmeden, çitlerin yanında bağlı duran askeri kaçırıp atların yanına götürmelisiniz. Böylece o askeri yerinde bulamayan çete elemanları askerin atlarla bilikte kaçtığını sanarak şeflerine haber verecekler. Şefleri kampta kalan son ata binip doğruca Sanches'in üssüne koşacak, grubumuz onu takip Sanches'in gizli üssünü bulacak ve sonraki bölümde onu yakalayacağız.

Bu bölümde ateşli silahlarınızı ASLA kullanmayacaksınız, en ufak bir gürültüde kamptaki adamlara haber uçar ve oyunu kaybedersiniz.

Şimdi önceki oynamamda, geliştirmek için saatlerimi harcadığım, ancak sonraki oynayışımda uygulamamla saatleri dakikalara indiren taktiğimi kullanacağız. Önümüze çıkan ilk grubu aşmak oldukça zor, çünkü hemen hemen hepsi birbirinin varlığını kontrol ediyor ve en ufak bir şüphelerinde bile koşup haber veriyorlar ve oyunu kaybediyoruz. Öncelikle Kate, Doc ve Cooper'ı derenin kıyısında yere yatırın. Daha sonra sağa-sola devriye gezen pembe pantolonlu adam, kuzey güney yönlerinde devriye gezen adamla buluştuğu anda Cooper'ı karşıya geçirip ayağa kaldırıp iyice doğuya, ağaçların arasına götürüp yerde bekletin... Şimdi pembe pantolonlu adamın görüşünü kontol edin. Cooper'ı yerde onun görüş alanına bir miktar girmiş olarak ayarlayın. Siz yerde yatarken şüphelenecek ancak orada bir adam olduğundan emin de olamayacak, sürekli Cooper'a bakacak. Artık diğer elemanlarımız bu adamın arkasında rahatça çalışabilecek. Şimdi Doc'u süründürerek karşıya geçirin ve sağa doğru gizleyin, kuzey ve güney yönünde gezen devriyenin görüşünü kontrol edin, devriye önce pembe pantolonluyu, sonra uyuyan adamı kontrol edip arkasını döndüğü anda Doc'u ayağa kaldırın ve peşinden yollayın. Çok iyi bir zamanlamayla devriye durup diğer üç adamla en yakın hale geldiğinde hepsini kapsayacak bir şekilde gaz şişesi atın ve bayıltın. Şimdi Kate'i karşıya süründürün ve Cooper'ı izleyen adamı tekmeletin. Sonra da uyuyan adamı tekmeletin. Bütün baygınları Cooper'la bıçaklatın ve güneye taşıtın. Bölümdeki ilk engeli aşmış olduk.

Şimdi Kate'in büyük görevi başlıyor. Kuzeyde şelalenin başına kadar gelen zayıf şapkalı adamı bacak numarası ile güneye çekin, bayıltıp bıçaklatın ve saklayın. Aynısını şelalenin sağında nöbet tutan adama ve o civara gelip giden şapkalı yarıçıplak şişkoya da yapın. Şelalenin doğusundaki mavi kıyafetli şişkoya dikkat edin! Ona hiçbir numara sökmez, tırsağın tekidir ve en ufak şüphe duyduğunda koşup çıngar çıkarır. Bıçak fırlatmayla ölmeyecek kadar da yağlıdır... Onu altetmek için görüşünü kontrol edin ve Cooper'ı şelalenin hemen sağındaki tam karanlık bölgeye koşturun. Şelalenin gürültüsünden ayak sesiniz duyulmaz, merak etmeyin... Devriyeler uzaktayken hemen koşarak bıçaklayın ve şalalenin diğer tarafında uygun bir yere taşıyın. Kuzey-batı güney-doğu yönünde devriye gezen iki şapkalıyı da bacak numarası ile halledin ve uzağa taşıyıp öldürün. Devriyelerden birisinin kuzeyde için girdiği yer tam karanlıktır. Orayı tuzaklarınızda kullanabilirsiniz. Yanyana duran iki şişkodan mavi kıyafetli olanı yine çıngarcı... Şimdi karanlık bölgeden çıplak olanına iyice yaklaşın mavili olanı daha geniş bir bölgeye bakıyor o yüzden onu kontrol edin, mümkün olan en yakından bıçak fırlatın, o mutlaka ölmeli! Şişkoya bıçak saplanır saplanmaz diğer şişkoya yumruğu gömün ve anında bıçak yiyen şişkoyu sırtlayıp kaçırın. Çünkü kulenin altındaki adamlar ölü şişkoyu görüp şüphelebiliyorlar... Diğeri ise görüşleri dışına yığılıyor... Baygın olanı da maviliyi götürdüğünüz yere götürüp bıçaklayın...

Kuledeki adam aşağıdaki iki adamı kontrol ediyor o yüzden önce onu haklamalısınız. Bunun için görüşünü kontrol edip güneyden kuleye yaklaşın. Aşağıdan bıçak fırlatarak onu öldürün ve kuleye çıkıp bıçağınızı alın. Aşağı inin sürünerek iki adama yaklaşın önce birini bıçaklayın ve diğerinin şaşkınlığından faydalanıp onu da bıçaklayın. Onları gölgeye taşıyın. Böylece yolumuz temizlenmiş oldu.

İşte şimdi bölümün en zor yerine geldik. Kesinlikle soğuk kanlı bir hırsız misali davranmalısınız (Like a Thief in the Night Hiç kimseye görünmeden Cooper'ı kuzey-batıdaki devriyenin ardından yollayın ve uzaklarda bıçaklayın. Onu batıdaki gizli vadiye saklayın. Şimdi diğer üç adamınızı da o vadiye götürün.

Atların yanına girmek için Cooper'la ipi kesin. Şimdi zamanlama yeteneğinizi kullanıp bütün semerleri atlara koyup semersiz olanların da ipinden tutarak (mousu binicisiz atın üzerine getirip basın) kuzey-batı'daki gizli vadiye götürüp mousunuzu üzerine getirdiğinizde sarı renkle işaretlenen yere bırakın. Çitlerin dışındaki kemeri de esirin arkasından YÜRÜYEREK (sakın sürünüp zaman kayebetmeyin veya koşup gürültü yapmayın) alın ve soğukkanlılıkla taşıyın. Bütün atlar taşındığında sıra esire geliyor...

En uygun zamanda esire yürüyerek yaklaşın bıçakla ipini kesin ve anında yumruğu oturtun ve hemen sırtlayıp atların olduğu vadiye götürüp yere bırakın. Onu göremeyen adamlar atlarla birlikte kaçtığını sanacaklar. Bu bölüm de böylece bitecek... Geçmiş olsun...


10. Bölüm: Lullaby for Four Aces

Uzun süredir kullanmaya fırsat bulamadığımız silahlarımızı bu bölümde sık sık kullanacağız. Sanches'in dev kalesine girip Sanches'i canlı olarak yakalamamız gerekiyor.

Bunun için ilk olarak güney-doğudaki kayalara Cooper'ı tırmandırıp kaleye gireceğiz ve kapıyı içeriden açtıracağız. Daha sonra herkesi öldürecek ve Sanches'i yakalayacağız. Sanches yakalandıktan sonra tam dışarı çıkacakken bölümün başında orduyu toplamaya giden adamlar (20 kişi kadar) geri dönecekler ve başınıza gayet ciddi bir bela olacaklar. Ancak bulduğum harika bir numara sayesinde HEPSİNİN BİRDEN icabına bakacağız. Bu numara için sabırsızlanın, çünkü gülünç olacak.

Başlangıç olarak kimseye görünmeden kayalara tırmanın ve kuzeye ilerleyin. Dikkat edin henüz ateşli silah kullanmaya başlamıyoruz... Bütün herkes günün bu saatinde siesta yapıyor. O yüzden girmek kolay olacak. Soldaki dama inmeden önce ineceğimiz yöne bakan şapkalı adamı bıçak fırlatarak haklayın ve sessizce inip bıçağınızı alın. Bir alt kattaki sarhoş adamın da yanına inin o kadar sallanıyor ki sizi göremeden onu haklayabiliyorsunuz, ardından solda uyuyan adamı da haklayın ama SAKIN ONLARI EVE SOKMAYIN, hiçbir eve şimdi girmeyin. Şimdi üst kata çıkın quick action ile bıçak fırlatmayı kapıya yakın oturan adama ayarlayın ve bakmadığı bir anda sürünerek şapkalı olana (uyuyan değil) yaklaşın, bıçaklayın ve anında boşluk tuşuna basıp diğerini de gıkını çıkartamadan öldürün. Bıçakla uyuyanı da biçin. Şimdi alt kata inin yerdeki kapaktan aşağı inin ve evde bekleyin.

Şimdi kuzey-batıdaki ahırdan nedenini tahmin bile etmek istemediğim bir şekilde, şişko hayvanın birisi bir domuzu kovalayacak. Siestada olup da bize zorluk çıkartmayan bazı adamlar bu öküzün gürültüsünden dolayı uyanacak. Sizin girdiğiniz eve iyice yaklaşınca içeriden çıkın ve bıçakla intikamınızı alın ve onu eve sokun. Evin damındaki adamı da sessizce haklayın, kapının önündekileri de temizleyin. Batıda kasaların önünde oturan adama da sürünerek yaklaşın ve bıçaklatın. Dikkat edin kuzeyden sizi görmesinler. Yoksa aksiyon siz kapıyı açamadan başlar ve işiniz çok zorlaşır. Onu da kesince kapıya sessizce yaklaşın ve açın.

Artık aksiyon zamanı, silahlarınızı konuşturun ve haritadaki her adamı haklayın. Kutuları toplayın ki çıkan keskin nişan kurşunları ile bazı kilit adamları çok uzaktan sessizce halledebilin. Bütün adamları temizleyince Kate'i güvende olacağı bir yere götürün...

İşte şimdi Sanches'i yakalama ve benim geliştirdiğim özel numaraya geldi sıra. Gelen bütün adamlardan temiz bir şekilde kurtulacağız, üstelik onlar gelirken kontrol bizde olmadığı halde...

Sam'le tam ana kapının girşine yılanı bırakın ve onu en tepeye çıkartıp bekletin. Şimdi Doc ile Sanches'in kapısının kilidini açtırın. Oyun hazırlanırken büyük bir çatışmaya gireceğiniz düşünülerek Sanches'in odası büyük bir cephane kitlesiyle doldurulmuş, ancak onlara hiç ihtiyacımız olmayacak. Ama isterseniz 3 tane keskin nişan kurşununu, 10 tane bayıltıcı gazı ve 15 tane dinamiti iş olsun diye alabilirsiniz.

Sanches arkasını dönünce Cooper'ı içeri sokun ve direğin arkasına saklayın. Sanches sizi görmeden yaklaşınca yumruğu oturtun. Bunca saat ortada olmayan adamlar siz yumruğu gömer gömmez güneyden atlarla ortaya çıkacak. Bunu mutlaka izlemelisiniz. Hepsinin atı yılandan korkacak ve adamlar birbiri üstüne patır patır yere dökülüp bayılacaklar Yerde iki tane tepeleme adam kitlesi oluşacak. Hemen Sam'le Sanchesi bağlayın ve koşup yılanı alın. Ardından Kate'le birlikte hepsini ağız tadıyla öldürün ve Cooper'ın sırtındaki Sanchesle birlikte Doc'u kaleden çıkartın. İşte bu bölüm de bitti.

11. Bölüm: Ambush at the Snake Pass

Sanches suçlu olmadığını, tren soygunlarından El Diablo'nun sorumlu olduğunu söylerken bir kanyona geliyoruz. Cooper bir pislik olduğunu hissediyor. Oha dedirtecek bir kalabalık kanyonun iki yakasında bize pusu kurmuş. Neyseki biz bunu önceden farkettik. Şimdi Sanches'in kılına zarar gelmeden hepsini öldürüp, yolu kapatan kayaları da patlatıp bu kanyondan geçmemiz gerekiyor. Bu adamlar Sanches'in adamları değil (demek ki Sanches suçsuzluğu konusunda haklı olabilir...) ve onu vurmaktan çekinmeyecekler. O yüzden Sanches'i bütün adamlar ölene kadar yerinden kımıldatmayın.

Oyuna batı kısmından başlayın. İlk adamı nasıl haklarsanız haklayın onun yokluğunu farkeden arkadaşları sizden haberdar olup siper alacaklar. O yüzden özel bir taktiğe gerek yok. Bu bölümde de silahlarınızı bol bol konuşturun. Batıdan kuzeye doğru yolunuzu temizleyince, yerdeki barut fıçısını alın. Köprüden geçmeyi hiç düşünmeyin bile, sağ geçmeniz imkansıza yakın. Köprünün diğer kısmında kuledeki makinalı tüfeğin başındaki adamı dürbünlü tüfekle indirin ki diğer taraftan dolandığınızda uğraşmak zorunda kalmayın. Köprüden geçmiyor ve yine güneye iniyoruz. Buı sefer güney-doğudan kuzeye doğru ilerleyeceğiz, ilerlerken aşağıda yolda eski at arabasının içinden başka bir makinalı tüfekli çıkacak. Onunla fazla uğraşmadan dürbünlü tüfekle haklayın. Bütün adamlar öldüğünde, Sam'in aldığı barut fıçısı ile yolu kapatan taşları patlatın ve herkesi atlara bindirip, Sanches'in atının da ipini tutarak kuzeyden kanyonu terkedin. Bölüm böylece bitecek...
12. Bölüm: Escape from El Paso

Sanches'i teslim ettik ve paramızı aldık ama Cooper tatmin olmadı, çünkü Sanches'in suçlu olmadığını düşünüyor ve El Diablo'yu merak ediyor. Gazeteci ile konuşup ondan El Diablo hakkında bilgi almak isterken pencereden gelen bir bıçak gazeteciyi indiriyor. Her ne hikmetse tam bu anda Marshall içeri giriyor. Başımız gerçekten çok büyük belada! El Diablo'nun adamları yetmez gibi şimdi ordu da peşimizde!

Bu bölümde ilk olarak grubun diğer elemanlarını tehlikeye karşı uyarmamız ve yanımıza almamız gerekiyor. Adamları aldıktan sonra güneyde başında nöbetçileri bulunan üç ve dördüncüsü haritanın ortasında Twinnings Railroad Company'nde bulunan atları alıp kaçmamız gerekiyor. Buyrun ayrıntılı anlatıma:

Başlangıç olarak aşağıdaki şerifi bıçakla öldürün ve onu hemen eve saklayın. Ardından kimseye görünmeden yolun karşısındaki salona gidin ve güney duvarındaki nöbetçiyi haklayıp, sırtlayın. Hemen kuzeydeki Sam'in yanına gidin ve eve saklayın. Sam'i almış olduk. Kuzeydeki zenciyi yine Cooper'la diğer yöndeki merdivenden, dolaşıp bıçakla haklayın ve bir eve gizleyin. Sonra Sam'in yılanını ordugahın kapısının solundaki merdivenlerin en üstünde köşeye yerleştirin ve içeri doğru koşun. Kapıdaki askerler yukarı çıkıp yılan tarafından öldürülünce yılanı tekrar alın.

Doğudaki tren her geldiğinde haritanın orta bölümüdeki askerlerin büyük bir bölümü öküz misali tren izlemeye gidiyorlar. Bundan faydalanmamız lazım. Çatısında bir şapkalı ve bir asker olan evin alt kapısının önündeki asker: Tren gelip de diğer askerler dağılınca arkasından bıçaklayın ve binaya saklayın.üst kattaki şapkalıyı ve askeri de bıçakla öldürün. Bu gibi yakın duran iki adamı birden haklamak için şu taktiği kullanabilirsiniz. Quick action ile bıçak fırlatmayı birisine ayarlayın ve diğerini bıçaklar bıçaklamaz boşluk tuşu ile ötekine bıçak fırlatın. Soldaki kapısı aralık ahıra bakıp devriye gezen askere de damdan bıçak fırlatıp öldürün. Trenin gelişinden istifade edip gidin bıçağınızı alın ve o askeri de bir yere saklayın.

Şimdi güneye inin ve atların başındaki nöbetçileri tuzağa düşürüp TEK TEK bıçakla öldürün. Sakın ola ki askerlerle çatışmaya girmeyin, hem çok iyi nişancılar ve uzak mesafelerden sizi vurabilirler hem de diğer askerler kısa zamanda toplanırlar. Atların yakınındaki sivili de bayıltıp bağlayın ki olay çıkartmasın.

Şimdi kuzeye, ordugaha doğru iki adamınızı koşturun ve ordugah kapısının hemen doğusundaki binaya iri kapısından girin. Şimdi seri bir gerilla harekatı yapacağız. Cooper'ı evin doğu kapısından çıkartın ve kuzeye giden askeri öldürüp saklayın, hemen ardından kilisenin küçük kapısındaki askeri de öldürüp kuzeydeki evlere saklayın. Dikkat edin küçük çocuklar ölünün yanına gelip bağırmadan uzaklaşmış olmalısınız. Deminki askeri kontrole gelen asker henüz tren yolunu izlemeye gittiğinde peşinden gidip oracıkta öldürün ve çocuklar peşinize düşmeden kuzeydeki mezarlığa taşıyın ve son görevinizi yapmış olun Burada Doc'la da buluşmuş olduk. (Oyunu önemli anlarda kaydediyorsunuz değil mi?) Doc'u kilisenin Doğu kapısından sokun ve kulesindeki kutuyu alın, böylece 6 tane keskin nişan kurşunumuz olacak.

Kilisenin güneyindeki fıskıye başındaki adamı da ağaçların yanındaki askerlere yakalanmadan haklayın ve kuzeydeki evlere taşıyın. Çocuklar fazla gürültü yapıyor onları biraz cezalandıralım, ikisini de seri bir şekilde yumruklayıp bağlayın ve kiliseye saklayın.

Şimdi de sniper'lık fantezisi yapacağız. Kilisenin önündeki adamları temizlediğimiz için silah sesi sorun olmayacak. Kilisenin kulesindeki Doc ile Batıda tren makinistinin girdiği salonun karşısındaki damdaki askeri dürbünlü tüfekle vurun. (Oyunu kaydedip biraz daha fantezi yapabilirsiniz

Top yine Cooper'da, fıskıyenin solundaki ağaçın altındaki iki askeri seri bir şekilde bıçaklayın ve doğudaki su deposundaki asker şüphelenmeden uzaklaştırın. Ardından su deposunun altındaki askeri de haklayın ve bir eve taşıyın. Tren istasyonundaki kadın sizi görürse iyi olur. Askere haber verecek ve asker rayın karşısındaki şapkalıyı kadının gösterdiği yöne yollayacak. Gelen adamı da haklayın.

Şimdi rayın diğer tarafına geçin ve tahta perdelerin önündeki askeri bıçaklayın ve güneydeki eve saklayın. Daha güneydeki şapkalıyı ve askeri de aynen halledin, dikkatli olun sivil ölmesin sadece bayıltın. Ölüleri ve baygını hemen saklayın. Doc'la deminki adamları öldürdüğünüz yerde evin damından gazları alın. Cooper'la mümkün olduğu kadar sessizce güneydeki Kate'e ulaşın, hiç kimseyi öldürmeye çalışmayın, sürünerek geçin gidin. Kuzeyde tren makinistini de paketleyin, böylece tren hiç ayrılmayacak. Bütün adamlarınızı kilisenin önünden, kimseye görünmeden oyuna ilk başladığınız bölgeye getirin, Sam ve Kate'i güneydeki atların yanına yollayın. Doc'a oyunda ilk adamı hakladığımız yerdeki ilk yardım kutusunu aldırtın, Cooper da yanında olsun. Tahta perdenin diğer tarafında atın yanındaki adamları perdenin üzerinden gaz şişesi fırlatarak bayıltın, onları ayıltmaya gelen adamları da aynen bayıltın, gelen adam kalmayana kadar bu işi sürdürün. Doc'u da güneydeki atlara yollayın. Cooperla hepsini öldürün, yaklaşan sivil olursa yumruklayın, adete yangından mal kaçırır gibi atı semerleyin ve sırtına atlayıp ordugah önünden güneye doğru koşun. Bütün atlarla güney-batı yoluna çıkın Bölüm bitecek. Şimdi hep beraber oha diyoruz çünkü yakalattığımız Sanches'i hapsihaneden kurtarmaya gidiyoruz!..


13. Bölüm: The Walls of Fortezza

Evet nerede kalmıştık? Ha evet, hep beraber OHA diyorduk. Şimdi Cooper'ı hapishane duvarından içeri sokacağız ve içerideki çavuşların icabına baktıracağız, böylece askerler kendilerine emir verecek kimse olmadığı için kolay lokma olacaklar. Ancak geceleyin düşmanın duyma yetisinin arttığını unutmayın. Cooper'la çavuşların işini görünce güney batıdaki çitlerin içinden barut fıçısını alacak ve hapishanenin ön kapısını patlatacağız. Adamları halledip Sanches'i kurtarınca batı duvarından atların sırtına atlayacağız ve kaçacağız. Ne kadar basit değil mi?

Şişman devriye uzaklaşınca Cooper ve Sam'i güneydeki barut fıçısını aldırmaya yollayın, fıçının yanındaki adamları haklayın ve Doc'a kulübenin yanındaki gaz şişelerini aldırtın. Sam ve Doc'u iyice doğuya yanaştırın ve hepiniz çitlerin önünden geçen mavili şişko devriyeyi benim için öldürün. Çünkü beni çok uğraştırdı o şişko patates!

Şimdi adeta "Cooper gelse de buradan tırmansa" diye bağıran, önüne tahta yığılı kuleye yaklaşın. Oradaki üç adamı Doc'un gaz şişelerinden birisi ile bayıltın, Cooper'ı tırmandırtın ve adamları bıçaklatıp kapağın altına saklayın. Olur olmaz herşeye koşan geri zekalı askere de dikkat edin. O uzaklaşınca kuzey doğu uçtaki adamı haklayın ve batıya doğru gidip tam karanlığa saklanın. Tekrar gelirse oracıkta haklayın ve ölüsünü karanlığa saklayın. Şimdi saatinizi kullanın, sol alttaki çavuş iki adamını yollayınca onları bıçaklayın. Çavuşun yanına sürünün ve onu da haklayıp deminki yere saklayın.

Devriye gezen çavuş ve adamları önünüzden geçerken çavuşa bıçak fırlatın, ÖLMEYECEK ve yukarı çıkacak bu arada adamları yollarına devam edecek; çavuşu yumrukla bayıltın ve döve döve öldürün, aşağıdan bıçağınızı alın. Uygun bir anda batıda iki gözetçi kulesinin dibindeki kulübenin kilerine saklanın. Çitin diğer tarafındaki çavuşun ölmesi önemli değil. Şimdi Sam ve Doc işbirliği ile hapishane kapısından doğuya doğru gelen devriyeyi kapıdaki nöbetçi görmeyecek bir yerde bayıltıp bağlayın. Sam'le güney-batıya gidin ve kapıdaki adama batı tarafından, duvar dibinden sürünerek yaklaşın. Ayağının dibine yılanı bırakın ve ayağa kalkın, sizi farkedip hareket eder etmez yılan onu sokacak. Şimdi yılanı alın ve kapıya barut fıçısını bırakın, güneye doğru barut yayın kapıyı patlatın ve doğuda uygun bir yerde bekleyip, Doc'la gelen devriye grubunu bayıltın. Kapıdaki salaklar kendilerine emir verilmediği için gelip bayılanlara bakmayacaklar. Şimdi Doc'u barut fıçısını aldığınız yere yollayın ve kayalara çıkın. Gazı balonla tam kapıdaki askerler üzerinden geçecek şekilde yollayın ve quick-action ile dürbünlü tüfeği balona ayarlayın. Kapıdaki askerlerin tam ortasına düşecek şekilde balonu patlatın. İçeri girin ve kimseye görünmeden ilk çavuşu öldürdüğünüz yerin doğusundaki dinamitleri alın. Cooper'la güney batı uçta semersiz atların olduğu yere çıkın ve herşeyi sessizce temizleyin. Sam ve Doc'u da oraya getirin. Doc'la en batı aşağıdaki devriyeyi bayıltıp, Kate ile tekmeleyerek öldürün. Şimdi Kate'le bütün atları duvarın yanına getirip bekletin. Sam Doc'un gazları aldığı yerde beklesin. Cooper'la Sanches'in hücresinin merdivenine kadar olan herkesi öldürtün. Bu sırada Sam ile hapishane girişindeki askerlerin üzerine dinamit atın, gürültü sayesinde hapishane civarındaki herkes kapıya koşacak, koşmayanları gazla bayıltıp Doc'la Sanches'in kapısını açıp dışarı çıkartın. Adamlarınızı Sanches'le birlikte batı tafafından atların olduğu yere kadar getirin. Bütün adamlarınızı duvardan at üstüne atlatın. Böylece bu bölüm de bitecek...

14. Bölüm: They Called Him Grizzly
(Sanches'i öğrenme bölümü)

O da ne! El Diablo, Sanches hapishanedeyken gelip kalesini dağıtmış. Sanches intikam istiyor ve o da artık bizden.

Şimdi Sanches'in yeteneklerine bakalım... İlk önce tekila şişesine tıklayın ve kapının önüne bırakıp saklanın. Adamlar içkiyi almaya gelecek, ardından siesta düğmesine basıp yere oturun. Sizi gören adamlar merakla gelecek, dipçik savurma düğmesine basın ve O.K. deyin. Adamlar yere serilecek. Yerdeki taşı alıp makinalı tüfekli adama atın. Bayılacaktır.

Sanches gerçekten çok kuvvetli bir adam, yerdeki makinalı tüfeği kucağına alıp taşıyabilir. Kamp ateşi etrafındaki adamları bu aşırı güçlü ve uzun menzilli silahla haklayın.

Ölüleri gören iki adam evin içine kaçacak. Orada güvende olduklarını sanıyorlar ama Sanches bir evdeki üç taneye kadar adamı bile sille tokat dışarı atabilecek kadar kuvvetli. Sanches'i eve sokun. Adamları haklayacak!..

Şimdi Sanches kanyondaki adamların onu susturmak isteyen El Diablo'nun sağ kolu Carlos'un adamları olduğunu ve, Carlos'un yerini bildiğini söyleyecek. Carlos'un salonuna gidiyoruz... Bölüm bitti...

15. Bölüm: Dance with the Devil

Bu bölüm de her adamımız ayrı bir yere saçılmış durumda o yüzden işimiz biraz zor. Önce Kate'in kıyafet değiştirmesini sağlayıp Carlos'un salonuna göndereceğiz. O Carlos'un güvenini kazanıp salonunda dans etmeye başlayacak. Herkes onu izlerken biz de gizlice Carlos'un ofisine gireceğiz ve kasasını açacağız. Carlos bizden kesinlikle haberdar olmamalı!

İlk önce Sanches'le en yakındaki uyuyan adamı ve kapının önündekini taşla haklayın, her seferinde taşınızı almayı unutmayın. İçerideki nöbetçiye taş atın. Doc'u kuzeye getirin ve bahçe kapısını açtırıp doğudaki damdan kurşunları alın ve gizlenin.

Kate'le baygın adamları tekmeleyip öldürün ve kıyafetleri giyin. Artık Kate bir sivil, onu Carlos'un salonuna götürün. Kate dansa başlayıp dikkatleri üzerine çekecek. Bu sırada diğer adamları Carlosun odasına sokup kasayı açmamız lazım ama, zaman kısıtımız yok bunu unutmayın.

Kıyafetlerin alındığı bahçede doğudaki nöbetçiyi bayıltıp yakında kimse yokken silahla vurup öldürün ve kimsenin göremeyeceği bir yere saklayın. Yerdeki gaz şişelerini Doc'a aldırın. Cooper'ı seçim ve önce kuzeyden gelen devriyeyi ardından da güney-batıdaki şişko devriyeyi haklayın. Düneydeki iki adamı da haklayın ve hepsini saklayın. Carlos ayak sesinizi bile duymamalı!.. Kuzey-doğuda manyak askerin birisi kendi kendine dellenip koşturuyor, telaş etmeyin.

Etraftadan temizleyebileceğiniz kadar adam temizleyin ki hareketleriniz daha rahat olsun. Özellikle o telaşlı askeri halledin ki ters bir durum yaratmasın. Ortadaki büyük binanın (bankanın) üzerinde batı tarafındaki iki askeri duyulamayacak bir uzaklıktan dürbünlü tüfekle vurun. Bankanın doğusundaki devriyeleri de Sanches ve Doc'la halledin. Sanches aynı anda iki kişi taşıyabilir. O askerleri oyuna başladığınız yere getirin ve vurun. Sonra Sam'in etrafındaki adamları yoğun dikkatle gaz kullanarak bayıltın. Bu kısmı çok hızlı yapmalısınız, etraftan farkedilip de Carlos'a haber uçmamalı. Adamları iki grup halinde bayıltmaya çalışın çünkü gaz Carlos'un salonunda lazım olacak. Sam'in çevresi temizlenince yakındaki sivilleri paketleyin. Güney doğuda evin arkasında oturan nöbetçiyi de bayıltıp bağlayın.

Şimdi Cooper ve Doc'u, Cooper'ın ilk çıktığı yere, salonun köşesine getirin. Salon girişindeki ikisini ve damdakileri seri bir şekilde gazla bayıltın. Cooper'ı içeri sokup pencereden Kate'i seğreden iki salağı bıçaklayın. Girişteki iki baygın adamı bıçaklayıp boş bir odaya sokun. Çok sessizce dama çıkın ve baygın adamları deşin. Şimdi bütün adamları sessizce merdivenden çıkarın. Soldaki kapıyı Doc'la açın ve içerideki bütün adamları sessizce temizleyin. En doğudaki odaya bütün grubu sokun ve Doc'a kasayı açtırın. Bu bölüm de bitti.

16. Bölüm: A Fistful of Dollars

Carlos ofisine birilerinin girdiğini anlıyor ve çok sinirleniyor. Adamları sizi arıyor olacak bunu unutmayın. Ancak biz Carlos'un başını iyice belaya sokacağız: Bankadaki parasını çalacağız. El Diablo'ya haracını ödemesi gerektiğinde, bankada bulamayacak ve ayvayı yiyecek.

Önce Kate'i azmış magandaların elinden kurtarmamız gerekiyor.Onu kurtardıktan sonra, bankaya sokacağız. Bankadaki askerler Kate'i seğrederken, parktaki heykelin altındaki tünelden gireceğiz ve askerleri bayıltıp paralarla oyuna başladığımız yere (buluşma noktası) geleceğiz.

Başlangıç için güneydeki iki adamı bayıltıp, öldürüp, saklayın. Siviller problem çıkarırsa bayıltıp paketleyin.

Banka etrafında devriye gezen bütün askerler tek tek birbirlerini kontrol ediyorlar. O yüzden onlardan bir tanesine bile dokunamazsınız. Kate'e doğru yolunuzdaki adamları bayıltarak toplayın. Sanches'in iki tane adam taşıyabildiğini unutmayın. Salonun karşısında, önünde iki tane sivilin olduğu evin gölgesinde karanlığa saklanmış bir mavili şişko var ona dikkat edin.

Bütün adamlarınızı Kate'in doğusuna getirin. Kate'i odaklayarak gaz şişesi atın. Bayılan Kate'i Doc'la ayıltın. Bütün adamları güney-doğudaki atın yanına getirin. Evde bir adam var onu da Sanches'le dışarı atın. Bütün adamları biçip eve doldurun. Kate'i bankaya sokun, bütün askerler ağızlarının suyu aka aka Kate'i seğredecek. Kate'i sol köşeye getirin hiçbirisi sağdaki kapıya bakmıyor duruma gelsin. Şimdi diğer bütün adamlarınızı oyuna başladığınız yere taşıyın.

Kuzeye doğru DEVRİYELERE HİÇ DOKUNMADAN ilerleyin. Kilisenin hemen kuzeyideki eve girin. Kuzeydeki sarhoşu ve diğer iki adamı haklayın. Balkondaki sivilleri de tez zamanda paketleyin. O adam çok asap bozuyor, bir çuval inciri berbat ediyor ona göre! Devriyelere sakın ola ki yakalanmayın. Şimdi herkesi en kuzey-batıya çıkartın. Cooper'ı bahçe duvarından içeri sokun. Bahçe temizlenince kapıyı içerden açıp adamlarınızı içeri sokun. Bahçenin doğusundaki evden heykelin olduğu parka bütün nöbetçileri sessizce haklayrak geçin.

Bütün adamlarınızı heykelin yanına getirin. Sanches'le heykeli itip tüneli ortaya çıkarın. Bütün adamlarınızı tünelden bankaya sokun. Doc'la gazları alın ve birini askerlerin tümü birden bayılacak şekilde ortalayarak atın. Adamlar bayılınca kilitli kapıyı açın, ancak sakın içerde koşuşturup dışarıdakileri şüphelendirmeyin. Cooper'la bayılan adamları öldürün. Şimdi Doc, Sam ve Sanches'i saklayın, Cooper'ı pusuya yatırın. Kate'i banka kapısından çıkartın ve buluşma yerine gönderin. O kapıdan çıkarken içeri bir asker girecek, kurduğunuz pusuya düşürün ve sessizce haklayın. Şimdi Cooper'a bir tane, Sanches'e iki tane torba aldırtın ve kaçmaya hazır bekletin. Doc ile kapıya bir gaz şişesi atın ve kapının önündeki iki asker bayılınca hiç kimseye görünmeden buluşma yerine gidin. Oyuna ilk başladığınız o yere varır varmaz bölüm bitecek...

Sabah Carlos'u acı bir sürpriz bekliyor. Haydi şimdi gümüş madenine gidiyoruz. Yolda bir tanıdığın hanında konaklayacağız, sonunda biraz rahat edecek miyiz acaba?


Evlerin içinde vıcık vıcık adam kaynıyor Sanches'i sokmadan önce anahtar deliğinden bakıp kaç adam olduğunu kontrol edin. Üçten fazla adam varsa sakın girmeyin. 17. Bölüm: To the Last Bullet

Vay şerefsizler demek bizi kızartma yapmak istiyorsunuz, üstüne bir de dostumuzu, kızın babasını öldürürsünüz ha! Bütün hepsini öldürecek ve intikam alacağız.

İşimiz kolay olacak: Önce Sanches silahı ile diğer grup üyelerini vuramayacak şekilde çam ağacının gölgesinde dizilin ve bir el ateş edin. Sese koşan herkesi öldürün. Yukarıdan kaçan şerefsizle boşuna uğraşmayın, onu ne kadar vursanız da ölmüyor.

Şimdi güney-batıya gidin ve yanan eve doğru çıkan yokuşta mevzilenip ateş edin. Geleni gideni öldürün. Sağda solda kalan zencileri de zevkinize uygun şekilde öldürün ve bölüm bitecek...

Zavallı kız babasından oldu. Onu da yanımıza alacağız...

18. Bölüm: The Magnificent Six

Trenle geldik de gelmesine bu adamlar da nereden çıktı. Gelişimizi nereden haber aldılar?

Bu bölümde alışılmadık bir başlangıç yapacağız. Quick action hiç bu kadar zevkli ve zorunlu olamazdı. Öncelikle Cooper'la tam önümüzdeki üç adamı quick action ile vuracak şekilde işaretleyin, Cooper o kadar çevik ki bir quick action'da üç el ateş edebiliyor. Dikkat edin, önce silah düğmesine değil, quick-action düğmesine basacaksınız yoksa adamınız silahı doğrultur ve o anda delik deşik olur. Sam'le sol üstteki adamı, Doc'la sağ üstteki adamı ve Sanches'le sağdaki adamı işaretletyin. Şimdi boşluk tuşuna basar basmaz bütün rakipler ölecek. Artık serbestçe adam öldürebiliriz!.. Ancak kuzeu yolundaki olaya dikkat edin. Orada adamı ayaklarına ateş ederek dans ettiren magandalar, adamı öldürürse oyunu kaybedersiniz. Siviller sanki bu ana kadar bize çok iyi davranmış gibi kendi öldürmediğimiz sivillerden de sorumluyuz ne yazık ki!!!

Kate ve küçük kızı bu bölümde hiç yerlerinden kıpırdatmayın. Sam hariç diğerlerini istasyon binasına sokun. Sam'le kuzeydeki bütün adamları vurarak öldürün. Ama köprüyü geçmeyin. Ortalık temizlenince, köprünü solundaki kutuyu Doc'a aldırtın. Cooper'la semeri aldırın ve kuzeyde yalağın başındaki atı semerleyip uygun bir yere götürün. Şimdi tren istasyonuna mevzilenin. Doc'u dama çıkartıp batıdaki makinalı tüfeğin başındaki adamı dürbünlü tüfekle indirtin. Korkuluğu köşeye dikip, bir el ateş edin ve aşağı inin. Batıdan adamları üzerinize çekmeyi başarınca bütün adamlarınızı seçip aynı anda ateş ettirin ve gelenleri öldürün. Doc'un kıyafetini aldırtın.

Güneyde su deposunun güneyindeki ahır civarında ateş edin ve gelenleri temizleyin. Batıya doğru gidin ve aynısını yapın, damdaki adama dikkat edin. Makinalı tüfeğin başına yeni adam gelmişse onu da haklayın. Bahçede adam bırakmayın ve Sanches'le makinalıyı ele geçirin. Şimdi eğlence katlanacak.

Kuzeydeki adamları sivillere dikkat ederek kalbura çevirin. Daha kuzeyde adamı dans ettiren adamlara sivili öldürmeden bir makinalı tüfe şovu yapın. Sivil adam eve girince evin batısındaki makinalı tüfek başındakileri de haklayın. Kate'in ve kızın güvenliğini de kontrol etmeyi unutmayın. Gürültüye koşan birileri sizin görmediğiniz bir zamanda onları öldürmesin... Herşey kontrolünüze geçince Sam, Cooper ve Sanches'i birer ata bindirip kuzeyden yollayın. Doc, Kate ve kız kasabada kalacak. Bölüm bitti...

19. Bölüm: Blood Money

Cooper'ı en kuzeyde dağın tepesindeki evin çatısına çıkartacağız, böylece içeride olanları dinleyip El Diablo hakkında birşeyler öğrenmeye çalışacak. Sağda solda gördüğünüz bütün taşları Sanches'e toplatın!..

Başlangıçta kayaların arkasına üç adamınızı güzelce dizin ve adamları üzerinize çekip öldürün. Makinalı tüfekli adamlara bulaşmadan, batıda tepedeki adamı da unutmadan bütün herkesi bir punduna getirip haklayın. Makinalı tüfekli olanları taşla bayıltın ve tüfeklerden birisini Sanchese aldırın. Cooper'ı eve sokun Sam'le boşa bir el ateş edin ve onu da eve sokun. Sanchesi masa arkasına siper aldırın ve kuzeyden koşan herkesi öldürün. İlk posta bitince tepede dolaşan adanmları da öldürün. Kurşununuz biterse diğer makinalıyı almayı unutmayın. Ancak dikkatli olun sivil öldürmeyin. Dağdaki makinalı tüfekliyi de vurmayı unutmayın. Onun silahını da alıp kalan son adamlaro öldürün. Dağın en üstündeki adamı ancak Cooper'la öldürebilirsiniz.

Sıra Cooper'da: Tahtalardan yukarı çıkın, evin yakınında kesinlikle koşmadan dağın tepesine çıkın, rüzgardan silah sesi duyulmaz o yüzden tepedeki adamı tabancayla öldürebilirsiniz. Adam ölünce evin çatısına inin böylece bölüm bitecek. Haracını vermediği için Carlosu kuşbaşı kuşbaşı doğrayacaklar....

20. Bölüm: Little China Girl
(Mia'yı öğrenme bölümü)

Doc ve Kate yakalanmış bir tek Mia kaçmayı başarmış, bizimkilere kendini kanıtlayıp yanımızda gelmek istiyor.

Adamlar gelince düdüğü öttürün, gelen adamı zehirli okla vurun ve hemen fıçıya saklanın (Mia fıçılara girebilecek kadar küçük). Adam delirecek ve sağa sola rastgele ateş edip önüne geleni vuracak, sonra da kudurup bayılacak. Sanches çıkıp girdikten sonra işaretli yere fıstık atın.

Adamlar gelince fıçıdan çıkın ve maymunu fıstığa veya bir adamın üzerine yollayın. Maymun fıstığı bulup dans ederken adamlar etrafın toplanacaklar, şimdi maymunu geri çağırın. Adamlar mağara önünde bir araya toplanınca hepsini gözünün önüne gelecek şekilde flash maytabı atın. Adamların gözü kamaşacak ve o sırada Sanches dışarı çıkıp hepsini bayıltacak. Bu bölüm de bu kadar.

21. Bölüm: Piggies in the Middle

Kate ve Doc trene bindirilmiş. O da ne aynı zamanda süvariler de kasabayı basmış. Bir çatışma var. Bu bölümde bu çatışmadan faydalanıp gizlice trene bineceğiz. Tren istasyonu tamamen El Diablo'nun adamlarının kontrolüne geçince tren hareket edecek... Ancak tren istasyonundaki adamlar bizden habersiz kalmalılar aksi halde oyunu kaybederiz.

İki düşmanı birbirine karşı kullanacağız. Önce yakındaki iki süvariyi öldürün. Onların yerine karşıdaki adamlar geçecek ve doğuyla çatışmaya başlayacaklar. Sağda solda patlayan top ateşlerine de dikkat edin.Güney batıya kadar mümkün olduğunca sessizce gidin. Öldürdüğünüzü öldürün ancak, iki taraf ortada siz olunca ortak çalışıp önce sizi vuracaklardır! Kavşağa gelince kuzeyindeki binaya saklanın. Kavşağı karıştırıp çatışma başlatın ve binaya yine saklanın. Çatışma dinince ortada kalanları da siz öldürün. Bazı adamlar süvarilerin vurduğunu sanıp sizi görmedikçe karşılık vermeyecektir.

Maymunu kavşaktaki patlama yerine dönecek şekilde yollayın ve bir kısım adamı da top patlaması ile halledin. Merak etmeyin maymun ölmez. Sanches'in bina içinde adam haklamasını da kullanıp Sanches'in içinde olduğu binaya adam girmesini sağlayın, bayılanları acımadan öldürün. Güneydeki bahçeye Cooper'la girin ve adamları öldürün. Orası temizlenince batıdaki süvariler koşarak gelecektir. İyi bir yere saklanın ve çatışma dinince bahçe kapısındaki nöbeçiyi sağ kalmışsa bıçaklayın ve süvarilerin çatıştığı adamları öldürmeye çalışın ama istasyondaki atlılara dikkat edin sizi görmesinler. Süvarilerle ilgilenen adamları haklamanız kolay olacaktır. Adamlar bitince süvarileri de öldürün. Güneydeki siyah kıyafetli devriyeyi de kimseye görünmeden öldürüp istasyondakilerin göremeyeceği bir yere saklayın. Sam'la uygun bir balkona çıkın ve atlılar sizi görmeden her birini öldürün. İlk vuruşunuzda attan düşüp bayılırlar sonrası daha kolay olacaktır, çatışmada öldüler sanılıp sizden şüphelenen olmayacaktır. İstasyondaki adamlar ve süvariler burun burunalar ama sanki size inat birbirlerini vuramıyorlar, şuna bir el atıp dengeyi bozmamız gerekiyor. Kuzey-doğuda köprü üzerindeki ve evin bahçesindeki süvarileri teker teker tuzağa düşürüp öldürün, sizi arkadan vuracak kimse kalmayınca tren lokomotifinin yanındaki süvarileri de öldürün. İstasyona çıkmış olan asker kendisi kaçacaktır. Ancak dikkat edin, süvariler sizi görüp bağırısa, El Diablo'nun adamları sanki kendilerinden birisi uyarmış gibi gelip oraya bakacaktır. Oyunu bu yüzden kaybetmemeye dikkat edin. Süvarileri haklayınca, bütün adamlarınızı güney-batıya yollayıp, kimseye görünmeden trenin son vagonuna binin. Bölüm bitti, güzel bir animasyon izleyeceksiniz...


22. Bölüm: Showdown in Deadstone

O da ne Doc'u asıyorlar! Oh neyse ağaç çürükmüş. Ama şimdi de aralarına aldılar dövüyorlar! Onu kurtarıp 5 at bulup Kate'in peşinden gitmemiz gerekiyor. Doc'un yakınlarında bir karmaşa çıkarsa adamlar onu öldürüyor, aman dikkat edin ve oyun kayıtlarınızı dikkatli alın.

Bütün adamlarını güneydeki eve sokmakla başlayın ve klasik bayıltma, tuzağa çekme numaraları ile yakın çevreyi temizleyin. Mia'ya kutuyu aldırtın.

Cooper dışında herkesi bir eve saklayın ve Cooper'la güneyde kayalıklardan deniz kıyısına indirin. Batıya ilerleyip aşağıdan gözetleme kulübesindeki adamı öldürtün. Koşan adamlar merdivenden inerken havada vurup öldürün. Yolunuzdaki adamları haklayarak ve kutuları aldırtarak diğer üyelerinizi merdivenden indirip Cooper'ın yanına getirin.

Şimdi dikkatli olun. Adamlar her bahanede Doc'u öldürüyorlar. Kuzeydeki pembe pantolonluyu uzak köşede silahla öldürün. Uygun uzaklıktan silah sesleri duyulmadan atlatabilirisiniz. Sonra en doğudaki iki adamdan zayıf olanı arkasını dönünce Cooper'ı üzerlerine koşturun, şişko olan salak sizin düşman olduğunuzu algılayana kadar Cooper'ın engerek misali refleksleri ile ikisini de kalbura çevirin. Onlara yeterince yaklaşmışsanız diğer adamlar silah seslerini dumayacak ve problem çıkmayacaktır. Şimdi ölülerin başındaki kutuları alın. Batıda dikilen kahverengi kıyafetli nöbetçiyi tekila nmarası ile çekin ve ölüleri görüp koşarken silahla vurun. Kuzeydeki devriye sesi duyup koşarsa onu da vurun. Dumamışsa bir yolunu bulup onu da vurun. Ancak Doc'un başındakilerden en uzak konumda halledin bunları... Böylece Doc'un başındaki adamları koruma ihtimali olan kişileri en temiz şekilde haklamış olduk.

Şimdi oyuna başladığınız yere tekrar deniz kenarından dönüp fıstık aldığınız kulübe civarında bir temizlik yapın. Makinalı tüfekli adamların etrafında hiç sağ adam bırakmayın, maymun numarasını sık sık kullanın. İki makinalı da doğuya döndüğü bir anda önce birisini haklayın ve makinalı tüfekle diğerini indirin. Makinalı tüfeği Sanches'e aldırmış olun... Sonra Doc'un başındaki adamları seri bir şekilde görüş menzillerine girmeden öldürün, Doc'un vurulmasında sakınca yok ölmesin yeter. Kontrolü size geçtiğinde sağlığı normal olacak. Artık 5 tane at toplayıp Kate'in ardından gitme vakti... Makinal tüfeklerle terör estirin, 5 atı toplayın ve en kuzeyden haritayı terkedin. Bu bölümde biter...

23. Bölüm: At the Gates of Hell

El Diablo'ya çok yaklaştık, takımı bir araya toplayıp mağaranın ağzından dağa girmemiz gerekiyor. Başlangıçta Kate'i hemen evin içine sokun. Sonra Sanches ve Sam'i uygun şekilde dizin ve yakındaki adamları üzerinize çekip öldürün. Gelmeyen olursa peşinden gidip bıçaklayın. Kalabalık kitleleri sakın uyandırmayın. Bu bölümde yerlerde su birikintileri var, bunların üzerindeki hareketleriniz çok ses çıkartır, içine düşen taşlarınız da yok olur ona göre... Gördüğünüz her taşı almaya çalışın... Güney-doğuda uyuyan adamı da bayıltıp görünmeyeceği bir yere taşıyıp öldürün.

Sam ve Sanches'le doğuya doğru görünmeden gidin ve duvarın dibindeki adamı bayıltıp paketleyin. Sonra güneyde dört atın yanındaki üç adamdan siyah kıyaetliye dikkat edin. Bıçak fırlatarak kesin öldürür ama menzili kısadır. Şimdi onların kuzeyindeki çember şekline duvarda dönerken denk gelicek şekilde yılan yerleştirin. Sanches'i sadece makinalı tüfeğin başındaki duyacak kadar koşturun ve sessizce merdivenden çıkartın ve köşede bekleyin. Siz çıkarken sizi gören bıçak fırlatıcıyı bu arada yılan sokması gerekiyor. Yukardaki adam merdivenden yaklaşınca Sanches'in dipçik savurma hareketi ile yere indirin. Sam'i de getirip paketletin ve soldaki kapıya sokun. Sam'i de oraya sokun. Şimdi Sanches'le sağdaki kapıya bir dikiz atın, içeride 3 adam veya daha azı olmalı. İçeri girin adamlar dışarı atıldıkça etraftan gören herkes gelecektir. Patır patır adamları dışarı atarken, bir yandan ayıltacaklar, ama bir an olacak ki ayıltanlar gidecek ve sonunda merdivenin başındaki adam dahil üç kişi yerde kalacak, onları hemen paketleyip eve doldurun. Varlığınızdan ne kadar geç haber alırlarsa o kadar iyidir... Kate'i ortaya çıkartıp yakındaki adamı tekmeyle öldürtün ve geri dönüp saklanın.

Sanches'le makinalı tüfeği alın ve kurşununu kesinlikle tutumlu kullanarak kuzey damlarda terör estirin. Tek adam olduğu durumlarda makinalıyı bırakıp norma silah kullanın. Sonunda mutlaka 30 tane kadar kurşununuz artmış olsun. Aşağıdan görülemeyecek bir yere gidip bekleyin.

Şimdi Cooper Şov: Girişte duran iki adamı bir tane yakındakine iki tane uzaktakine olacak şekilde quick-action ile vurulmaya ayarlayın. Cooper'ı devriye uzaktayken üzerlerine koşturup, şaşkınlıkları dinmeden boşluk tuşu ile haklayın. Onları görüp gelen devriyeyi de biçin ve eski yerinize dönün. Şimdi Sanches'le güneydeki makinalının başındakini vurmaya çalışın ancak bunu yaparken en azından birinci seviyedeki damda durmalısınız, onu vururken diğer adamlar da aradan kaynayacaktır. Makinalının başındaki mutlaka ölsün. Hemen makinalıyı yere atın Sam'i desteğe çağıın ve yere yatın. Dikkat çekip dama tırmananları haklayın. Sonra hemen Sanches'le başı boşalan makinalıyı alın.

Etrafta menzile giren her adamı öldürün. Makinalı tüfekten hevesinizi alınca bütün grubu mağara ağzından toplayıp içeri sokun. Bölüm bitecek...

24. Bölüm: Deaths Overture

El diablonun mağarasına girdik ama tuzağa düştük. Sanches'i de bi kenara çekmiş nasihat ediyorlar Önce kendimizi sonra Sanches'i kurtarmalı ve ardından El Diablo'yu yakalamalıyız.

Kilidi açmak için maymuncuğumuz yok ama maymunumuz var. Yere fıstık atın ve maymunu sandığın başındaki adama salın. Adam sinir olup maymunun peşinden kapıyı açıp içeri girecek. Endişe etmeyin siz içerdeyken sizi vurmaz, rahatça yumruğu gömün ve bir köşeye taşıyıp döve döve öldürün. Doğudaki adam bakmazken sırayla bütün adamlarınıza sandığı açtırın.

Herkes donanacağı anda kuzeyde bir karışıklık olacak, umursamayın. Herkes donanınca çatışmaya hazır olun. Ancak bu bölümde bıçak fırlatan adamlar dikkat edin. Tek bir sıyırıkta bile zehirli bıçakları yüzünden ölürsünüz.

Hücrede en köşeye geçip ateş edin. Doğudaki dışındakileri içeri çekip öldürün. Doğudaki hiç kıpırdamaz tırsağın tekidir. Onun göremediği ama arkasındaki kovuktan çıkacak olan bıçakçıların geçmesi olası bir yere yılanı bırakın, bir el ateş edip hücreye kaçın. Yılan sokmadan geçmeyi başaranı siz vurun. Yılanı yerden alın ve doğudaki iti öldürün. Kuzeyden gelen adamı da biçin. Gürültü yapmaktan hiç çekinmeden, kuzeyde kapının önündeki adamlarla çatışın ve haklayın. Odanın içindeki adamları haklamak için quick-actionları iyi kullanmanız gerekecek. Odadaki kutuları alın, odanın kuzeyinde yerdeki düğmeye basınca kapı açılacak. Kapıyı açmadan dışardakileri vurun. Sonra açın bir iki adım atıp yine içeri kaçın çünkü adımınızla tetiklenen bir olay olarak perdelerin arkasından bıçakçılar çıkacak onları bir süre sonra kapanan kapının arkasından öldürün. Perdelerden çıkan kalmayana kadar bunu sürdürün.

Ortalık sakinleşince, kuzeyden doğuya ilerleyin ve makinalı tüfeği Sam'i eline geçirin. Karşı yakadaki makinalı başındaki ve ortalıktaki adamları oradan öldürün. Doc'la karşıda aşağı inen yolun girişindeki adamları Dürbünlü tüfekle haklayın. Şimdi Batıya ve güneye gidin, suyun ortasına kadar olan adamları haklayın ve kutuyu alın. Karşı yakada kalan adamları uzaktan öldürün.

Şimdi karşıya geçin ve hiç gürültü yapmadan güneydeki kırmızı yelekli keli bıçaklayın. Sonra pencerenin önüne Sam, Cooper ve Doc'u güzel bir şekilde dizin. El Diablo'yu hiç aklınıza bile getirmeyin, bölüm boyunca onu hiçbir açıdan tutturamayacaksınız, sinirleriniz yıpranmadan El Diablo'yu bir kerecik bile olsun vurma hevesinden vazgeçin. Sanches'i vurmadan, ilk önce bıçakçıdan başlayarak üç adamı öldürün. El Diablo şerefsizi kaçacak.

Koridordaki adamları kapı eşiğinden kolayca haklayın, koridora girin, El Hanzo yine kaçacak. Doğu'ya ilerleyin ama pentagrama girmeden durun. Mia ile deneme yanılma yolu ile ilk taşa basın, şimdi bastığınız taşla aynı şekilde olanlardan, saatin tersi yönünde ikincisine gidin. Yanlış taşa basarsanız engelleyemeyeceğiniz bir şekilde okla vurulacaksınız. Birinci kapı açılacak. Şimdi önünde iskelet olan taşa yine deneme yanılma yolu ile gidin ve ikinci kapı da açılacak. Denem yanılma ile birinci kapının ağzına kadar gelin. Buradan yanmadan geçebilecek hızda sadece Mia var. Karşıya koşun ve yerdeki taşa basın, ateş kapakları örtülecek. El Diablo tabii ki yine kaçacak, söylemeye bile gerek yoktu... Şimdi sadece Cooper'ı taşlara dikkat ederek Mia'nın yanına getirin, çünkü son bölüme sadece o geçebilecek. Nöbetçileri haklayın ve taşlardan El Diablo'nun odasına tırmanın. Bölüm bitecek ve muhteşem bir animasyon izleyeceksiniz...

25. Bölüm: Inferno
Ooooooo Cooper ilk defa tongaya mı basıyor? Hayır hiç basar mı! Asla!

Bu bölüm diğerlerine göre hiç alışık olmadığımız şekilde oynanacak. Açıktır ki El Diablo'yu öldürmemiz gerekiyor. Ancak dediğim gibi alışılmadık bir yolla ölecek. Peki nasıl olacak?

El Diablo'yu her fırsatta vurun, ama bir türlü ölmeyecek, hatta üstüne hile yapıp duracak. O yüzden tuzakların yerini öğrenin, hızlı hareket etmek için çömelip bir yere tıkyın, Cooper o yöne yuvarlanacak. El Diablo'yu vura vura yıpratın, sonunda öyle bir an gelecek ki silahınız tutukluk yapacak, El Diablo artizlik yapıp silahını bırakacak, merdivenler açıp aşağı inecek ve sizi yere serecek. Sakın ayağa kalkıp onunla yumruklaşmaya çalışmayın, bu şekilde bir yıl da uğraşsanız onun hitpointlerini bitiremezsiniz. Yapmanız gereken, o sizi ilk yere serdiğinde ayağa kalkmak yerine soldaki merdivene yuvarlanıp El Diablo'dan önce yukarı ulaşmak ve El Diablo'nun koltuğuna saplı olan bıçağı alıp saplamak. O da ne 666 hitpointi gitti ! Ne tesadüf !!! Böylece oyun biter... Hepinize büyük geçmiş olsun. İyi seyirler...
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
alive, cozum, dead, desperados, tam, wanted


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Numbers İngilizce Şarkı Sözü (once i caught a fish alive) - İngilizce Çocuk Şarkısı Serap Çocuk Şarkıları 1 14.11.17 22:44
Need for Speed Most Wanted Oyun Hileleri - Need for Speed Most Wanted Oyun Hilesi Mavi Lord Oyun Hileleri 0 23.11.09 15:39
Need for Speed Most Wanted Mavi Lord Oyun İncelemeleri 0 20.11.09 15:30
Rock Is Dead ( Marilyn Manson ) Prenses Yabancı Müzik Hit ( En Sevilen ) Şarkı Sözleri 0 15.11.08 20:41
Ölülerin Günlüğü - Diary of the Dead SERDEM Sinema-Tiyatro 0 22.07.08 10:35


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:48 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2