tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KÜLTÜR VE SANAT > Tatil/Gezi Rehberi
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Tatil/Gezi Rehberi Türkiye'nin turistik mekanları,Türkiye de gezip görülmesi gereken turistik mekanlar... Tatil rehberi,tatil mekanları,tatil köyleri,oteller,moteller,kış tatili,kayak merkezleri,kaplıcalar,dinlenme tesisleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Korumar Hotel Deluxe
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
570

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 13.12.09, 20:34   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Korumar Hotel Deluxe

Korumar Hotel Deluxe




KoruMar De Luxe Hotel Kuşadasının muhteşem deniz manzarasına hakim konumdadır.Kuşadası merkezine 2 km, Efes antik şehrine 7 km, Meryem Ananın evine 11 km, Didime 68 km, Milete 56 km, Adnan Menderes Havaalanına 70 km ve İzmire 80 kmdir.


KoruMar De Luxe Hotel, eşsiz konumu, mükemmel deniz manzarası, Mavi Bayraklı denizi ve yüksek kaliteli konaklama imkanlarıyla tüm yaş grubundaki misafirlerine unutamayacakları bir tatil sunmaktadır.5 yıldızlı KoruMar De Luxe Hotel, Türkiyenin en iyi beldelerinden Kuşadasında, tüm yıl boyunca, güneşi, denizi ve üstün servis anlayışıyla hizmetinizdedir.

Snack Bar, Beach Bar, Sedir Bar, Club Lounge 9 (Sadece executive kattaki misfairler için) ve canlı müzik ile eşsiz anları dostlarınızla paylaşabileceğiniz Lobby Bar ve Mare bar, kendinizi gemi güvertesinde hissedeceğiniz gün batımı manzaralı Lobby Teras sizlere muhteşem bir atmosfer eşliğinde hizmet sunmaktadır.
Deniz kenarında gün batımı ve Kuşadası Güvercin Ada manzarası ve İtalyan, Fransız ve Akdeniz mutfağından seçtiği özel mönüsü ile kendinizi ayrıcalıklı hissedeceğiniz Sedir A La Carte Restaurant sizler için mükemmel bir seçim olacaktır.Zengin büfesi her damak zevkine uyan yemek çeşitleri ile de açık büfe restoranda da mutlaka bulunmalısınız. Ayrıca Efes Restoran, Orient, Club Lounge -Nine ve Manzara Teras restoranları diğer seçeneklerdir.
Banket, seminer ve toplantılar için 360, 289, 285, 175, 153, 82 kişilik 6 adet toplantı salonu bulunmaktadır.Toplantı salonu ekipmanları: simultane çeviri ekipmanları, projeksiyon cihazı, tepegöz, slayt, kürsü, ses düzeni, perde, video ve tv, mikrofon, yaka mikrofonu,kablosuz mikrofondur. Arzu edildiğinde sekreterlik hizmeti de verilmektedir.
Otelin tamamı; odalar, genel mekanlar, restoranlar, barlar 2006 yılında yenilenmiştir.
Jimnastik salonu, güzellik merkezi, kapalı yüzme havuzu, Egenin en büyüklerinden biri olan açık yüzme havuzu,sauna, Türk hamamı, solarium, jakuzi ve Spa Larissa hizmetlerinden 5 yıldız kalitesiyle faydalanabilirsiniz.
Otelde 3 özel plaj bulunup bir tanesi kumlu plajdır.Plajlara asansör ile ulaşma imkanı bulunmaktadır.
Otelin diğer imkanları öğretmen gözetiminde dalış kursu, su sporları, tenis, fitness center, masa tenisi, market, çocuk oyun alanı, kuaför ve televizyon odasıdır.
Otelin sunduğu ücretsiz servisler arasında hamam, sauna, jakuzi, fitnes salonu, bahçe, tv salonu, oyun odası, okçuluk vardır ve masaj, solaryum, güzellik salonu, kuaför, butik, alışveriş merkezi, market, bilardo, doktor, hastabakıcı, kuru temizleme, çamaşırhane, ziyafet&davet organizasyonu, döviz değişimi ve video oyunları gibi ücretli servisler de vardır.
Mayıs'tan Ekim'e dek, İngilizce, Almanca, Fransızca ve Türkçe dillerinde enternasyonel animasyon ve gece eğlenceleri vardır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
deluxe, hotel, korumar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Hillside Su Hotel - Hillside Su Hotel Tanıtımı - Hillside Su Hotel Antalya Okyanus Tatil/Gezi Rehberi 0 12.05.12 14:49
SimCity Deluxe Mavi Lord Java Oyunları 0 08.07.10 03:59
Hotel Turkız Thalasso Hotel Kemer Antalya Kedi Tatil/Gezi Rehberi 0 01.06.10 22:42
Best Western Hotel Konak Hotel Tanıtımı - Çeşme Hotelleri - Çeşme Motelleri Kedi Tatil/Gezi Rehberi 0 06.05.10 18:46
Tim Deluxe - Sam Obernik Şarkı Sözleri ( Lyrics ) Prenses Yabancı Müzik Şarkı Sözleri 0 06.09.08 14:25


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:18 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2