tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler Tatlı ve Kek tarifleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Burma Tel Kadayıf
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
431

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 21.02.08, 02:53   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: Erzurum
Mesajlar: 442
Konular: 375
Puan Grafiği
Rep Puanı:1980
Rep Gücü:0
RD:Cigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant future
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 12
80 Mesajına 96 Kere Teşekkür Edlidi
:
Wink Burma Tel Kadayıf

• 1.5 kilo tel kadayıf (uzunca burmalı kadayıf)
• 250 gr ceviz içi
• 1 su bardağı sıvıyağ
• 250 gr tereyağı
Şurubu:
• 1.5 kilo şeker
• 1 kilo su
• 1 tatlı kaşığı
• limon suyu

1- Kadayıfın içindeki kalın kısımları kesip atınız. Yapışkan olan yerleri elle hafif olarak açınız.
2- 10 santim genişliğindeki uzunca kada-yıflan seriniz. Tam ortasına cevizi boydan boya kalem gibi döşeyiniz. Sonra bir ucunu cevizin üstüne kapatıp bir sopa gibi devamlı çevirerek burunuz.
3- Kadayıfın bir başını hafif içe büküp daire gibi çevirerek sarınız, tepsinin ortasına yerleştiriniz. Diğerlerini aynı şekilde hazırlayıp burduktan sonra tepsideki kadayıfın etrafına çevirerek sarınız.,
4- Hepsini bu şekilde hazırlayıp sardıktan sonra yağı fazla yakmadan kızgın olarak kadayıfın üstüne dökünüz. Sonra fırına sürüp pişiriniz. Ve hemen yağını süzdürüp bir tepsinin arkasına ters çeviriniz. Ve aynı tepsiye iterek yerleştiriniz. Şimdi kadayıfın altı üstüne gelmiştir.
5- 5 dakika daha fırına sürüp pişiriniz. Şurubunu sıcak olarak dökünüz.
Cigde isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
burma, kadayif, tel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Kadayıf Sarması - Kadayıf Sarması Tarifi - Kadayıf Sarması Yapılışı Okyanus Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler 0 12.07.13 01:50
Rüyada Kadayıf Görmek - Rüyada Kadayıf Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kadayıf Rüya Tab Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 17.11.12 00:50
Rüyada Tel Kadayıf Görmek - Rüyada Tel Kadayıf Açıklaması ve Yorumu - Tel Kadayıf Tarot T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 21.08.12 20:32
Fındıklı Burma Kadayıf - Fındıklı Burma Kadayıf Tarifi AnGeL Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler 0 29.05.10 02:20
Burma Kadayıf Güllü Ramazan Yemekleri-Tatlıları 0 26.09.08 23:20


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:56 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2