tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler Tatlı ve Kek tarifleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Şekerpare
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
680

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 27.09.08, 02:39   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Lightbulb Şekerpare

ŞEKERPARE

Malzemeler:

2.5 Su bardağı un
2 yumurta
yarım paket margarin ( eritilmiş)
1 çorba kaşığı pudra şekeri
1 tatlı kaşığı limon suyu
yarım paket vanilya
1 paket kabartmatozu
1 tutam tuz
20 adet yarım ceviz içi( fındık, bağdem)

Şerbeti:

2 Su bardağı su
2 Su bardağı şeker
yarım paket vanilya

Yapılışı;

1. Önce şeker ve suyu bir tencereye koyun ve kaynatın. Kaynadıktan sonra altını kapatın ve yarım paket vanilyayı içine katın, karıştırın.
2. Hamurun tüm malzemelerini karıştırın. Kulak memesi yumusaklığında bir hamur elde edilir.
3. hamuru 10 dakika dinlendirin.
4. 20 adet ceviz büyüklüğünde yuvarlaklar yapın ve aralıklı olarak tepsiye dizin.
5. Üzerlerine cevizleri hafif bastırarak yapıştırın.
6. önceden ısıtılmış fırında hafif kızarana kadar pişirin.
7. Fırından çıkarınca bir boy daha ufak ve bir tepsiye dizin.
8. 5 dakika sonra şerbetini dökün. Üzerini bir tepsi ile kapatın.
9. 1 saat kadar sonra tatlımız servise hazırdır.

Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
sekerpare


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Havuçlu Şekerpare ASYA Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler 0 18.10.10 08:46
Kakaolu Şekerpare AnGeL Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler 0 01.07.09 21:57
Şekerpare ASYA Bayram Tatlıları 0 02.12.08 23:17
Şekerpare ASYA Ramazan Yemekleri-Tatlıları 0 20.08.08 11:11
Şekerpare Berfin Ramazan Yemekleri-Tatlıları 0 07.08.08 14:13


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:35 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2