tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > Tavuk Yemekleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Tavuk Yemekleri Tavuk yemekleri tarifleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Ispanaklı Tavuk Göğsü Gratin
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
702

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 07.08.08, 17:11   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Berfin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Nerden: Sinop
Mesajlar: 3.193
Konular: 2290
Puan Grafiği
Rep Puanı:2710
Rep Gücü:46
RD:Berfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 19
114 Mesajına 162 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Ispanaklı Tavuk Göğsü Gratin

Ispanaklı Tavuk Göğsü Gratin

500 gr. ispanak yapraklari
500 gr. tavuk gögsü
yeterince rendelenmis kasar peyniri yag (kati veya sivi)
tuz, karabiber, kekik
sebzeli buillon
iki üc dal maydonoz

Yapılışı:

tavuk gögüslerini ince uzun kesiniz (schnitzel sekli).Iki tatli kasigi sebze buillon yarim litre suda eritiniz. Tavuk gögüslerini hafif haslayiniz. haslanmis tavuklari üstü kapali bir sekilde bekletiniz. (suyu dökmeyiniz).Bu arada ispanaklari iyice yikayip süzdükten sonra bir kasik siviyag ile kizartiniz, yapraklar tamamen pürelesmeden bir kaba bosaltip tuz ve karabiberle baharatlayiniz. Istege göre ufak bir soganda rendelenebilir. Karisimi karistirdiktan sonra tavuk gögüslerine birer tatli kasigi dolusu doldurularak sarma seklinde sarilir ve bir kürdan ile tutturulur. Hafif cukurlu bir kabi kati yag ile yaglayiniz ve tavuklari icine diziniz. Dizdikten sonra haslama suyunu tavuklarin üzerinden gezdiriniz. Kekik ile baharatladiktan sonra rendelenmis kasarlari üzerlerine dökünüz.

Daha önce isitilmis firinda 200 derecede yaklasik 30-45 dakka arasi pisiriniz. Peynirler kizarana kadar.

Servis Önerileri:

Bir tabakta maydonoz ile süsleyebilirsiniz. Ek olarak pilav ve salata ile servis yapabilirsiniz.
--------------Tualimforum İmzam--------------


Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.

Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA



Berfin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
gogsu, gratin, ispanakli, tavuk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Yalancı Tavuk Göğsü - Diyet Yalancı Tavuk Göğsü AnGeL Diyet Yemekleri 0 21.07.11 00:35
Pudingli Tavuk Göğsü AnGeL Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler 0 06.08.10 22:22
Kadayıflı Tavuk Göğsü AnGeL Ramazan Yemekleri-Tatlıları 0 03.07.10 01:03
Tavuk Göğsü Çorbası Tanem Çorbalar 0 22.05.10 22:06
Sakızlı Tavuk Göğsü ASYA Ramazan Yemekleri-Tatlıları 0 20.08.08 11:06


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:17 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2