tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > Tavuk Yemekleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Tavuk Yemekleri Tavuk yemekleri tarifleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Kızarmış çıtır çıtır Tavuklar
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1163

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 25.02.08, 20:24   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Red face Kızarmış Çıtır Çıtır Tavuklar

Kızarmış Çıtır Çıtır Tavuklar

Malzemeler
6 adet tavuk göğüs eti (kentucky gibi yapmak isterseniz hem göğüs hem baget kullanabilirsiniz. Ya da kanat. Ne bileyim siz seçin. Ya da hepsi birden olsun.)
2 su bardağı un
3 yumurta
2-3 diş ezilmiş sarımsak (arzuya göre)
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karabiber
Arzuya göre bir miktar pulbiber
1 su bardağı mısır unu
Kızartmak için sıvıyağ (ben ayçiçek yağı kullandım.)
İsteğe bağlı üzerine serpmek için parmesan tozu

Yapılışı
Tavukları kuşbaşı iriliğinde doğrayıp 2 su bardağı unu koyduğunuz derin ve geniş bir kaba alın ve tamamen una bulayın
Başka bir kapta yumurtaları çırpın, kekik, tuz, karabiber, ezilmiş sarımsak ve pulbiberle karıştırın
Unlanmış tavukların bulunduğu kaptaki fazla unu aldıktan sonra unlu tavukların üzerine yumurtalı karışımı döküp tavukların her yanını yumurtalı karışımla kaplayın.
Sıvıyağı derin ve geniş bir tavada kızdırın.
Una ve yumurtalı karışıma bulanmış tavuklarınızı kızartmadan hemen önce mısır ununa bulayarak her iki tarafını altın sarısı renk alana kadar kızartın
Kağıt havlu üzerine çıkarıp fazla yağını süzdürün



--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
citir, kizarmis, tavuklar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Çıtır Parmesanlı Tortellini Tanem Makarnalar-Pilavlar 0 12.07.10 03:14
Tahinli Çıtır Tatlı AnGeL Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler 0 03.07.10 01:18
Çıtır Kızlar Biyografisi-Çıtır Kızlar Hayatı-Çıtır Kızlar Kimdir? Akasya Pop Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri ) 0 14.12.09 21:57
Çıtır Pıtır Mezesi FORUMCU Mezeler 0 01.11.08 13:10
Çıtır Kızlar Şarkı Sözleri Tugba Pop Müzik Şarkı Sözleri 2 21.09.08 16:50


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:12 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2