tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > Tavuk Yemekleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Tavuk Yemekleri Tavuk yemekleri tarifleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fırında piliçli makarna
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
635

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 08.03.08, 22:17   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Lightbulb Fırında piliçli makarna



Fırında piliçli makarna

Kaynar su ile piliç etlerini 15 dakika pişirin. Tereyağını eritip, soğan ve mantarları ilave edin. Karıştırarak soğan ve mantarlar yumuşayıncaya kadar yaklaşık 10 dakika soteleyin. Üzerine unu serpip karıştırın ve 1 dakika daha pişirip, piliç suyunu yavaş yavaş ilave edin. Karışım kaynayıp kalınlaşınca ateşten alın ve içine piliç etlerini, makarnayı katıp harmanlayın ve fırın kabına boşaltın. Üzerine ekmek kırığı ve peynir serpip, önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 15 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

(6 kişilik)
* 1 paket piliç göğüs kuşbaşı
* 2/3 su bardağı su (kaynar)
* 1 çorba kaşığı tereyağı
* 4 adet yeşil soğan (ince kıyılmış)
* 125 gram mantar (ikiye bölünmüş)
* 2 çorba kaşığı un
* 1/2 paket ıspanaklı makarna (haşlanmış)
* 1/4 su bardağı bayat ekmek kırığı
* 2 çorba kaşığı parmesan peyniri (rendelenmiş)

Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
firinda, makarna, pilicli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Piliçli Patlıcan Saltanat Kebabı - Piliçli Patlıcan Saltanat Kebabı Tarifi Berfin Zeytinyağlı-Etli Yemekler 0 04.05.12 19:01
Domatesli Piliçli Omlet Tarifi - Domatesli Piliçli Omlet Nasıl Yapılır ASYA Diyet Yemekleri 0 03.12.11 02:19
Fırında Domatesli Makarna Berfin Ramazan Yemekleri-Tatlıları 0 07.08.08 21:13
Fırında Pırasalı Makarna Tarifi ASYA Makarnalar-Pilavlar 0 11.07.08 03:32
Fırında Ispanaklı Makarna Tarifi ASYA Makarnalar-Pilavlar 0 11.07.08 03:30


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:02 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2