tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Terazi (http://www.tualimforum.com/terazi/)
-   -   Terazi Burcu Eylül 2012 Yorumu - 2012 Eylül Ayı Terazi Burcu Yorumları (http://www.tualimforum.com/terazi/102850-terazi-burcu-eylul-2012-yorumu-2012-eylul-ayi-terazi-burcu-yorumlari.html)

ASYA 25.08.12 03:21

Terazi Burcu Eylül 2012 Yorumu - 2012 Eylül Ayı Terazi Burcu Yorumları
 
Terazi Burcu Eylül 2012 Yorumu
2012 Eylül Ayı Terazi Burcu Yorumları


Terazi Burcu 2012 Eylül Ayı Yorumları

Terazi Burcunun 2012 Eylül Falı;
Teraziler, Eylül ayının ilk haftasında canınız hiçbir şey yapmak istemeyebilir.Yaşayacağınız bazı olaylar size geçmişi hatırlatabilir. İş konusunda kafanız karışık gibi görünüyor. Kariyer hayatınızda önemli yardımlaşmalar olacak.
Arkadaşlarınızın yanında ve sosyal ortamlarınızda biraz suskun olabilirsiniz. Birçok şey size fazlasıyla boş gelebilir.
Alışkanlıklarınızı ve davranışlarınızı iyiye doğru düzelteceğiniz ve gücünüzü bu alanlarda kullanacağınız bir dönemdesiniz.Yine disiplin ve kısıtlama yıldızı Satürn bir süreliğine sizin burcunuza geçti. Bu ilk başta Terazinin ilk günlerinde doğanları etkileyecek.
Çevre ve aile yapısı değişmeye başlayacak. Bunun etkisiyle kiminiz evlenerek bulunduğu çevreden uzaklaşacak, kiminiz de aileden birinin gitmesiyle veya sizin başka bir yere gitmenizle değişim içine gireceksiniz. Kiminiz hayatınızın aşkı ile tanışıp evlenme, kiminiz meslekte bir ödülle onurlandırılma, kiminiz sosyal çevrenizi seviyeli, seçkin kişilerle genişletme, kiminiz de kafasındaki iş girişim projesini hayata geçirmeye hazırlanma ile yaşam kalitesini daha üst seviye çıkaracak ve mutluluğunu yaşayacaksınız.
Yaşama bakış açınız yaşamak istediğiniz hayat standartları ve koşulları değişecek bunlarla beraber. Artık eski şeyler değil, yeni şeyler sizi mutlu edecek.

Kovadaki Jüpiter’in şansını henüz yaşayamayan Teraziler,Jüpiter’in şanslı pozitif enerjisi bir yıl daha üzerinizden gitmez, siz emek vermeye, nelerin sizi mutlu edeceğini tespit edip onları hayata katma düşüncelerine ve eylemlerine adım adım devam edin.
Gerisi gelecektir mutlaka gelecek. Ve gökyüzündeki bu pozitif enerjinin her zaman ele geçmeyeceğini bilin, ona göre, mutluluk seçeneklerinizi özenle belirleyin. Hayatınızın tadını çıkarın.


Kaynak: Yasemin Boran/astrolojiburc


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:58 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2