tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Terazi (http://www.tualimforum.com/terazi/)
-   -   Terazi Burcu 2012 Kasım Ayı Burç Yorumu (http://www.tualimforum.com/terazi/111552-terazi-burcu-2012-kasim-ayi-burc-yorumu.html)

Okyanus 27.10.12 14:16

Terazi Burcu 2012 Kasım Ayı Burç Yorumu
 
Terazi Burcu 2012 Kasım Ayı Burç Yorumu
Terazi Burcu Kasım 2012 aylık burç yorumları


Astrolojide burcunuzun aylık iş,sağlık ve aşk gibi, aylık burç yorumları: Bu günlerde kendinizi biraz geri plana çekmek ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Sizi etkileyen olaylarla karşılaşabilir ve neden böyle yaşandığını anlamayabilirsiniz.Ayrıca bu dönemde şüpheciliğiniz de arttığından karamsarlığınız artabilir ve başkalarının sözlerinde çok farklı anlamlar arayabilirsiniz. Huzursuzluk yaratan bu eğilimlerinizden mümkün olduğunca kaçınmalısınız. Çünkü kayıplarla karşılaşabilir ya da fazla para harcayabilirsiniz.

Bu arada kasım ayı itibaiyle Jüpiter sizi geçmişle ilgili konulara daha fazla yakınlık içine sokacak. Özellikle ruhsal arayışlar, yurt dışı bağlantılı işler, kişiler ve seyahatler konusunda geçmiş olaylarla bağlantılı olumlu etkiler ve yüksek şans söz konusu. Basın yayın, yüksek öğrenim gibi konularda da kaybetmiş olduğunu sandığınız fırsatlarla yeniden karşılaşabilirsiniz. Buna karşılık yeni girişimlerinizde engellerle uğraşabilirsiniz. Aslında bu ay ikinci evinizdeki gezegen yoğunluğu yüzünden maddi konulara çok yoğunlaşacak ve güvence arayışında olacaksınız. Bu konularda karşınıza çıkan fırsatları kaçırma endişesi içine girebilir ve aceleci davranabilirsiniz.

Bu dönemde kendinizi bazı olayların kurbanı olmuş gibi hissedebilirsiniz. Bu yüzden içe kapanmak ve kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. Aslında kendinizi çekmek yerine dış dünyayla daha fazla ilgilenmeye çalışın. Böylece içinde bulunduğunuz depresif ruh halinden kendinizi kurtarabilirsiniz.
Terazi burcunda hareket eden Satürn,uzun bir zamandır sizi her konuda zorluyordu. Artık önümüzdeki iki buçuk yıl boyunca Satürn maddi kaynaklarınız ile yatırımlarınız konusunda ikinci evinizde hareket edecek.
Bu süre boyunca harcama alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekebilir,daha fazla birikim yapmak konusunda kendinizi zorunlu hissedebilirsiniz. Yaptığınız yatırımların sonucunu almak için çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Kısaca Satürn önümüzdeki yıllarda sizi harcamalarınız konusunda iki defa düşünmek zorunda bırakabilir.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:30 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2