tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Terazi (http://www.tualimforum.com/terazi/)
-   -   2014 Terazi Burcu Yorumu (http://www.tualimforum.com/terazi/133197-2014-terazi-burcu-yorumu.html)

ASYA 24.02.14 16:55

2014 Terazi Burcu Yorumu
 
2014 Terazi Burcu Yorumu

Terazi burcu 2014 yılı her şeye yeniden başlama duygusu içinde olabilirsiniz. Terazi burçları iş ortamında yeni adımlar atacağınız ve yeni çalışmalara başlayacağınız sizin açınızdan son derece verimli bir yıl. Çalışma arkadaşlarınızın da desteğini alacağınız iş yaşamınızdaki verimin beklentinizin de üzerinde olduğu bazılarınızın yeni iş imkanları için atağa geçtiği patron konumunda olanların işlerini büyüteceği bol kazançlı aynı zamanda bereketli bir 2014 yılı.

Bu yıl hayatınızı yeniden yapılandırma isteği içinde olabilirsiniz sizi sıktığını düşündüğünüz her şeyden kurtulup yeni başlangıçlara adım atmak isteyebilirsiniz.

2014 yılı terazi burçları kendinize inanamayacağınız ,sizi tanıyanların ise size hayretle bakacağı kararlar alabilir hayatınızda sizden beklenmeyecek ani ve radikal değişikliklere gidebilirsiniz.

Bazılarınız var olan ilişkilerini bitirme kararı alabilirken bazılarınız ise ani bir evlilik kararı ile çevresini şaşırtabilir. Bu değişimler sadece özel hayatınızla sınırlı kalmayacak işinizle ilgili yenilikler iş değişikliği yada başka bir şehre yerleşmek hatta bazılarınızın başka bir ülkede hayatlarına devam etmesi söz konusu olabilir.

Bu yıl yaşamınızda olumlu gelişmeler sağlayabilecek güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.Eğitim hayatı devam edenler için bu yıl çok başarılı olacak .Bu yıl gireceğiniz bir sınavda istediğiniz başarıyı elde edeceksiniz. Sağlık açısından bazılarınızda tansiyon problemi veya alerjik bazı rahtsızlık gündeme gelebilir.

Ocak ayı şansınız oldukça yüksek ve ay sonuna doğru elinize geçecek para ile lüks harcamalar yapabilir kendinizi şımartma yoluna gidebilirsiniz. Aile ile etkileşimin ön plana çıkacağı bir dönem ailesinden uzak olanların bir aile büyüğünün rahatsızlığından dolayı ziyarete gitmeleri söz konusu olabilir.

Şubat gibi iş yaşamınızda güzel gelişmeler olacak. Ikili ilişkilerin de ise ufak tefek olayları büyütüp sorun yapabilirsin,bunların hiç birine gerek yok,hiçten sebeplerle sorun çıkarıp mutluluğun üzerine kara bulutlar toplamak gereksiz,hem kendine hem de sevdiğine yazık edersin. Çocuk sahibi olanların çocuklarının eğitimindeki olumlu gelişmeler ile mutlu olackları bir dönem olacak.

Mart ayı uzak akraba yada aile dostlarından gelecek haberler gündeminizi meşgul edebileceği gibi bu kişilerin ziyaretleride söz konusu olabilir. Yeni işlere girişmek için iyi bir dönem olmayabilir süregelen yarım kalmış işleri tamamlamalısın. Sosyal ilişkilerinizde sorunlar oluşabilir ve sinirleriniz gerilebilir, serinkanlılığınızı korumalı ve strese karşı tedbir almalısınız. Bazılarınız eşleri ile tartışmalar yaşayabilir. Ay sonuna doğru için için üzüldüğünüz bir sorun çözüme kavuşacak.

Nisan ayı Mart ayına gore daha sakin geçecek bu ayda kalbi boş olanlar yeni biri ile tanışabilir ancak bu kişi uzun soluklu olmayacak ilişkinin ayrılık nedeni kendinizi doğru ifade edememeniz olabilir. Belki de etmek de istemeyeceksiniz can yakmayacak kısa bir macera.

Mayıs ayı işinizde adeta parlayacaksınız.Eğitim hayatı devam edenler içinde son derece başarılı bir dönem olacak.Bazılarınız bu ay sonu ikili ilişkilerde ayrılık yaşayabilir bu daha çok uzun sureli birlikteliklerin bitişi olacak belki sorunlu mutsuz evliliklerin bitişi. Ayrılık sandığınızın aksine daha az can yakıcı olacak.

Haziran ayı istek ve beklentilerinizi somutlaştırmak sizin için önemli olabilir, bu nedenle hayallerinizi takip edebilirsiniz. İnsanların ilgisi, beğenisi size yönelik kalabilir. Aşkta ise güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Temmuz ayı terazi burçları uzaktaki bir yakınınızdan gelecek sevindirici bir haber keyfinizi yerine getirecek.Bu ayda daha çok ailenizle vakit geçireceksiniz.Bu dönemde sizi seven dostluğuna güvendiğiniz kimselerin ikazlarını dikkate alın. Gene bu ay sonu ailenizin genişlemesi yönünde gelişmeler yaşanabilir. Bu evlilik yolu ile aileye yeni bir bireyin katılması yada yeni bir bebek haberi ile de gerçekleşebilir.

Ağustos ayı bazılarınızın gayrimenkul alımı gündeme gelebilir belki yeni bir ev. Ağustos sonu sihirli bir değnek değmiş gibi düşünebilirsin. Bütün dış etkilerden uzakta huzur dolu bir dönem seni bekliyor.Çocuk sahibi olanların çocuklarına daha çok zaman ayırması gerekebilir. Bazılarınız tercihlerini beğenmediğiniz den dolayı çocuklarınızla tartışmalar yaşayabilirsiniz.

2014 Eylül ayı sağlık problemlerinin çıkması olası sizin yada bir yakınınızın sağlık sorunları gündeme gelebilir ancak gereksiz yere evham yapmanızın lüzumu yok olayları gereğinden fazla büyütmeyin.

Ekim gibi bir taşınma yer değiştirme gündeme gelebilir. Yaşadığınız yorgunlukları atabileceğiniz ortamlara girebilir farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Yoğun çalışmalarınız sonucunda size oldukça memnun edecek kazanımlar gündeme gelebilir. ay sonuna doğru istemediğiniz bir aile toplantısında bulunmak zorunda kalabilirsiniz bu ayrıldığınız eşle zoraki bir görüşme olabileceği gibi kardeşinizin,çocuğunuzun veya sevdiğiniz bir yakınınızın sizin hoşlanmadığınız eş adayıyla da olabilir.

Kasım ayı isle ilgili yolculuklar gündeme gelebilir. Kasım ayında bazılarınız evlilik kararı alabilir.Bazılarınız ise birlikte olduğu insanı aile büyükleri ile tanıştırıp ilişkilerini daha ciddi bir boyut taşımak isteyebilir.

2014 terazi burcu burç yorumları Aralık ayı ikili ilişkilerde çok mutlu görünüyor halen aradığı aşkı bulamayanlar kaldıysa yılın son zamanlarını iyi değerlendir çünkü aşkta da şanslı olduğunuz bir dönem.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:13 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2