tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Trabzonspor
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Trabzonspor Trabzonspor taraftarının köşesi,trabzonspor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Trabzonspor'da Deprem!
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
677

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 17.09.10, 10:45   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Trabzonspor'da Deprem!

Trabzonspor'da deprem!

Karadeniz ekibindeki deprem, taraftarlar arasında üzüntüye sebeb oldu.

Bordo-mavili ekipte 4 yedek yönetici görevi bıraktı.16/09/10 15:33
Trabzonspor'da 1461 Trabzon kulübü ile ilişkilerden sorumlu olarak görev yapan yedek yönetici Derviş Köz, yedek yöneticiler Halil İbrahim Akçay, Sırrı Furkan Eren ve Serdar Boğoçlu ile birlikte görevi bıraktıklarını söyledi.

Görevi bırakma nedenlerinin, dün istifa eden asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile ilgili olduğunu ifade eden Köz, 'Asbaşkanımızın istifasının ardından Sadri Şener başkanlığında 1 saatte toplanan yönetim kurulunun istifayı hemen kabul etmesi manidardır' dedi.

Hacısalihoğlu'na büyük haksızlık yapıldığını savunan Köz, 'Oysa Hayrettin Bey, Sadri Şener için bir tek ölmemiştir. Her şeyi yapmıştır. Kendini bu kadar feda eden kişiye yapılanın haksızlık olduğunu düşünüyoruz' diye konuştu.

Köz, yedek yönetici olarak istifalarının söz konusu olmadığını, sadece sorumlu oldukları alanlarla artık ilgilenmeyeceklerini, kulüp tesislerine gitmeyeceklerini ve yönetim kurulu toplantılarına katılmayacaklarını bildirdi.

Kulüp Genel Sekreteri Hasan Yener ise kendisine yedek yöneticilerin görevi bırakmasıyla ilgili bilgi ulaşmadığını kaydetti.

Bordo mavili kulüpte yedek yöneticiler Serdar Boğoçlu TS Club sorumlusu, Halil İbrahim Akçay altyapı sorumlusu, Sırrı Furkan Eren ise halkla ilişkiler, dergi-internet ve organizasyonlar sorumlusu olarak görev yapıyordu.

İLGİNÇ İDDİA!

Lig TV Trabzonspor Muhabiri Can Karyağdı, Ligtv.com.tr'ye yaptığı açıklamada, Bordo mavililerde görevinden istifa eden Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'na yakınlığıyla bilinen İbrahim Akçay, Derviş Köz, Furkan Eren ve Serdar Boğoçoğlu isteseler bile Trabzonspor Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa edemeyeceklerini söyledi. Karyağdı şöyle konuştu:

"Çünkü 4 isim de Trabzonspor Yönetimi'nde asil üye değil, yedek üye. Trabzonspor tüzüğü gereği, sadece asil üyeler istifa edebiliyor. Asil üye istifa ettiğinde onun yerine yedek üyelerden biri asil üyeliğe geçiyor. Asil üyeliğe geçmemiş bir yedek üye, resmen Yönetim Kurulu üyesi olmadığından istifa hakkı da bulunmuyor. Yani tekrarlamak gerekirse, medyada istifa ettikleri yönünde haberleri çıkan İbrahim Akçay, Derviş Köz, Furkan Eren ve Serdar Boğuşlu'nun istifa etmek gibi bir hakkı yok."

PEKİ NE YAPACAKLAR?

"Ancak elbette bu 4 ismin tavrını ortaya koyma hakkı var. Trabzonspor'da tüzükte yer almamasına rağmen yedek üyeler de Yönetim Kurulu toplantılarına katılabiliyor. İşte bu 4 ismin de tavrını bu noktada ortaya koyması bekleniyor. Hacısalihoğlu'nun istifa etmesiyle birlikte ona yakınlığıyla bilinen Akçay, Köz, Eren ve Boğuşlu'nun pasif direnişe geçmesi ve artık Yönetim Kurulu toplantılarına katılmaması bekleniyor."

GÖREVLERİNİ YAPMAYABİLİRLER

Yönetim Kurulu'nda asil üye olmayan ancak çeşitli görevler üstlenen bu 4 ismin artık bu görevlerini de yapmaması bekleniyor. 4 yedek üyenin görevleri şunlardı:

İbrahim Akçay: Altyapı Sorumlusu
Furkan Eren: Halkla İlişkiler, Dergi-internet ve Organizasyonlar Sorumlusu
Derviş Köz: 1461 Trabzon Kulübü İlişkiler Sorumlusu
Serdar Boğoçoğlu: TS Club Sorumlusu

HACISALİHOĞLU'NUN YERİNE YAVUZ

Bu arada Asbaşka Hayrettin Hacısalihoğlu'nun istifasından boşalan asil yönetim kurulu üyeliği koltuğuna yedek yönetici Ömürden Yavuz yükseldi.

--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
deprem, trabzonsporda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Deprem Haftası ile İlgili Özlü Sözler - Deprem Haftası Konulu Özlü Sözler Nokia Belirli Gün ve Haftalar ile İlgili Özlü Sözler 1 08.03.15 15:30
Facebook Trabzonspor Kapak Fotografları - Zaman Tüneli Trabzonspor Kapak Resimleri Kartal Network ve İnternet 0 12.05.13 14:26
Rüyada Deprem Görmek - Rüyada Deprem Görmek Açıklaması ve Yorumu - Deprem Rüya Tabiri Tarot A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 12.02.13 01:46
Deprem Haftası ile İlgili Şiirler - Deprem Haftası Konulu Şiirler - Deprem Şiirleri Nokia Belirli Gün ve Haftalar Şiirleri 8 07.03.12 20:40
Çanakkale'de deprem - Saros'ta 5,3 Büyüklüğünde Deprem tualim Güncel Haberler Aktuel 0 03.11.10 06:04


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:16 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2