tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > MÜZİK ve VİDEO > Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) > Türk Rock Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri )
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Türk Rock Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri ) Türk rock müzigi sanatçılarının hayatları ( Biyografileri )


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Objektif Biyografisi-Objektif Hayatı-Objektif Kimdir?Grup Objektif Biyografisi
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
830

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 21.12.09, 16:48   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 255
Konular: 229
Puan Grafiği
Rep Puanı:1700
Rep Gücü:0
RD:Akasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant future
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 139
35 Mesajına 70 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Objektif Biyografisi-Objektif Hayatı-Objektif Kimdir?Grup Objektif Biyografisi

Objektif Biyografisi-Objektif Hayatı-Objektif Kimdir?Grup Objektif Biyografisi

Objektif, ülkemizde on dokuz yıldır yaptığı müzikten ödün vermeyerek bu günlere ulaşmış sayılı Rock gruplarımızdandır. Türkçe sözlü Rock yapan ve Rock felsefesi gereği olan protest tavrını'da hiç bozmayan Objektif şarkı sözleriyle Türkiye'nin gerçek anlamda tek çevreci Rock Grubu.

Objektif, grubun, söz yazarı, bestecisi, vokalisti ve gitaristi olan Vecdi Yücalanın önderliğinde bu günlerekadar ulaşmayı başarabilmiştir. Vecdi Yücalanın taviz vermez ve saygın kişiliği grubun sağlam bir şekilde ayaklarının üstüne basmasını sağlamıştır. Son 5 yıldır Türkiye deki olumsuz şartlar nedeniyle Albüm yapamayan grup, tüm bu olumsuz şartlara rağmen güncelliğinikorumuş ve şu anda kendi resmi sitesine 70,000 civarında Görüntü almayı başarmıştır. Ayrıca turkrock sitesinde forum bölümünde yine 50.000 civarı bir rakam mevcuttur.

Bu güne kadar yaptığı dört albüme 1990 Tımarlı Hastane,1993 Hayal ve Yaşam1996 Kuşkular ve 2000 Künye’ye 2006 yılının son aylarında Sokağın Sesi’ni eklemek üzere olan grup,Adana’dan Giresun'a, İzmir'den Ankara'ya kadar pek çok kentimizde verdiği konserlerde, dinleyici kitlesinin yoğun ilgisi ve beğenisiyle karşılaşmıştır.

Bu günlerde Rock grubu olarak bizlere sunulan diğer grupların aksine Objektif; gerçek anlamıyla bu müziğiyapan ve ödün vermeyen, Rock müziğinin dinlenmesi ve sevilmesi yolunda uğraş veren bir grup. Konserlerinde yaşanan atmosferde bunun bir göstergesi.

Objektif beşinci albümleri "Sokağın Sesi" ile daha fazla dinleyiciye ulaşmak, müziğini ve düşüncülerinidaha fazla insanla paylaşmayı hedeflemektedir.

Yıllar süren kapsamlı ve özverili çalışmaların sonunda özenle seçilen bestelerden oluşan yeni albümdeönceki albümlerden farklı yönler bulunuyor. Müziğin gücü ve tavrın netliği ise Objektif in hiç değişmeyen öğeleri.

On sekiz yıl önce başlayan müzik serüvenleri üzerine söylenebilecek çok söz olan Objektif'i tanıyabilmekiçin onları dinlemek ve onları şu anki konumlarına getiren dinleyicilerinin önündeki başarılı uyum ve performanslarını görmek gerekir.

Yeni albümde, "Künye" albümünde yer alan, "Yuh" adlı parçayı yeniden düzenleyen Objektif, GreenPeace 'den almış olduğu görüntülerle Barışa Rock görüntülerini birleştirdi ve 8 dakika süren yarı belgesel bir klip gerçekleştirdi... İtalyan atıkları ve nükleer temaları, savaş karşıtı görüntüleridekullanarak DVD formatında bir Konser Belgesel oluşturdular.

Not: İnternetten alıntıdır.
Akasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
biyografisi, grup objektif, grup objektif biyografi, grup objektif biyografisi, grup objektif hakkında, grup objektif hayatı, grup objektif kim, grup objektif kimdir, grup objektif özgeçmişi, grup objektif yaşamı, objektif

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Rüyada Objektif Görmek - Rüyada Objektif Görmek Açıklaması ve Yorumu - Objektif Rüya Tarot N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 06.01.13 19:40
Pi Biyografisi-Pi Hayatı-Pi Yaşamı-Pi Kimdir?Grup Pi Biyografisi-Grup Pi Kimdir? Akasya Türk Rock Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri ) 0 21.12.09 00:05
Objektif Çeşitleri Kedi Fotoğrafçılık 0 04.12.08 04:39
Değişken Odaklı / Zoom Objektif Kedi Fotoğrafçılık 0 04.12.08 04:30
Objektif Çeşitleri Admin Fotoğrafçılık 0 28.06.08 07:54


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:10 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2