tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > MÜZİK ve VİDEO > Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) > Türk Rock Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri )
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Türk Rock Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri ) Türk rock müzigi sanatçılarının hayatları ( Biyografileri )


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Gece Yolcuları Hayatı (Biyografisi)
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1055

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 01.08.08, 10:14   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Berfin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Nerden: Sinop
Mesajlar: 3.193
Konular: 2290
Puan Grafiği
Rep Puanı:2710
Rep Gücü:46
RD:Berfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 19
114 Mesajına 162 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Gece Yolcuları Hayatı (Biyografisi)

Gece Yolcuları

GECE YOLCULARI grubu 1993 yılında kurulmuştur. Grup 5 kişiden oluşmakta ve tamamı İstanbul’da yaşamaktadır.
Kurulduğu amatörlük günlerinden beri grubun en temel hedefi;
- Samimi
- Her yaş grubundan olumlu tepki alabilen
- Hem müzikal, hem de grup duruşu açısından kendi kulvarını ve tarzını yaratabilen,
Evrensel bir müzik grubu konseptli albümler üreterek bunu kitlelerle paylaşmaktı.
Böylece yaptığı üretimleri ticari anlamda da önemli başarılar yakalayacak bir seviyeye çıkarıp, dünyadaki örneklerinde olduğu gibi Türkiye müzik endüstrisine yeni bir soluk getireceğine inanmıştır.
Bu hedeflerini müzik endüstrimizin her alanında, yaşayarak, gözlemleyerek ve kuşakdaşı olsun veya olmasın her tür Türkçe sözlü üretimleri irdeleyerek oluşturmuş ve ortaya koymuştur.
Müzik gruplarının her ülkede olduğu gibi müziği besleme gibi bir misyonu vardır. Şu an ülkemizde bu anlamda bir üretim darlığı yaşanmaktadır. Gece Yolcuları ülkemizde böyle bir misyonu kendi tarzında yüklenmeye hazırdır.
GECE YOLCULARI gurubunun sözlerinin ve bestelerinin tamamı kendisine ait olup, melodik pop-rock diye tariflenebilecek bir müzik tarzında üretim yapmaktadır.
10 yıllık geçmişi boyunca Türkiye’nin bir çok yerinde konserler ve bar programları yaparak, hem kendi müziğini ilerletmiş hem de dinleyicileriyle buluşma imkanı yakalamıştır. Bu açıdan oldukça tanınan ve sevilen bir müzik grubu olmuştur.
Grup albüm öncesinde sadece kendi albümü için detaylı çalışmalar yapmış ve bunun dışında herhangi başka bir yolu tercih etmemiştir. Bu yüzden oldukça titiz çalışarak müziğini paylaşmanın yöntemleri konusunda uzun bir süre karasız kalmıştır.
2000 yılında H2000 festivali bünyesinde düzenlenen Scholler-Universal müzik beste yarışmasında gurup ilk defa ismini ve üretimini böyle bir yarışmada denemek istemiş "hani nerde" adlı bestesiyle Türkiye çapında 250 beste arasından ilk 10'a kalmış ve finalist olmuştur.
Daha sonra 2002 yılında sanatçı Murat Göğebakan’ın talebiyle AYYÜZLÜM adlı albümünün süpervizör’lüğünü ve ön aranjelerini gerçekleştirmek üzere bir çalışma yapmış ve ismini popüler müzik piyasasında da duyurmuştur. Grup aldığı ortak karar uyarınca Sanatçının yurt içi-yurt dışı tüm konserlerinde ve ulusal medyadaki programlarında canlı orkestra performansı sergilemiş ve tarzı dışında da beğeni kazanmıştır.
Grubun albüm yolculuğunun uzun soluklu oluşunda, seçici olmamız, yukarıda sayılan önemli hedefleri yakalama isteği, grup prodüksüyonlarına ülkemizde ki tedirgin yaklaşım ve müzik piyasamızın yıldan yıla çok büyük farklılıklar ve değişimler geçirmesi temel etkendir.
Zorda olsa bu albüm yolculuğu GECE YOLCULARI albümüyle istediğimiz ve hayal ettiğimiz şekilde başlamıştır. Yüksek hedeflerimiz vardır ve bu doğrudur. Ama sıkı bir çalışma ve enerjimizle arzu ettiğimiz bu hedeflere tek tek varmak için uzun bir yolumuz var...!

GECE YOLCULARI

EDİS İLHAN (Solist--Perküsyon)
İstanbul’da doğdu. Trakya Ünv. Makine Mühendisliği mezunu. Müziğe Lise öğrenimi sırasında etnik vurmalı çalgılarla başladı.Değişik müzik guruplarında tumba, bongo, djembe, doli, bendir vb. vurmalı sazlar çaldı. 1993 yılında üniversite öğrenimi sırasında GECE YOLCULARI gurubunun kuruluşunda yer aldı. O tarihten bu yana GECE YOLCULARI grubu ile müzik yapmaktadır.

Kişisel Özellikler: Güçlü bir fotoğrafik hafızaya sahiptir. Doğayı çok sever ve her tür kuş beslemeyi sever. Burcu “Basak”...


UĞUR ARSLANTÜRKOĞLU (Ritm gitar—Back vokal)
İstanbul’da doğdu. Trakya Ünv. Makine Mühendisliği mezunu. Müziğe Üniversite öğrenimi sırasında başladı. Klasik, Akustik ve Elektro Gitar çalıyor. Grubun kuruluşundan önce değişik solistlere back vokal yaptı. Profesyonel olarak bar programları yaptı ve çeşitli gruplarda gitar çaldı. 1993 yılında gurubun kuruluşunda yer aldı. O tarihten bu yana GECE YOLCULARI ile müzik yapıyor...

Kişisel Özellikler: İyi konuşur ve ikna yeteneği güçlüdür. Hiperaktif. Evinde durmaz sürekli gezer. Otomobil meraklısıdır. Detaycıdır. Burcu “Basak”...


BÜLENT E. ALBAYRAK (Davul)
İstanbul’da doğdu. Marmara Ünv. Eğitim Fak. Coğrafya Mezunu. Müziğe Lise yıllarında başladı. Bir çok amatör ve profesyonel grup ve solistle çalıştı. Müzik okullarında davul dersleri verdi. 2000 yılında GECE YOLCULARI gurubuna katıldı. O tarihten bu yana GECE YOLCULARI gurubu ile müzik yapmaktadır.

Kişisel Özellikler: National Geografic koleksiyoncusudur. Dalmayı sever. Bir plan adamıdır. İnatçıdır. Burcu “Yengeç”...


YASİN ARSLANTÜRKOĞLU (Bas Gitar)
İstanbul’da doğdu. Anadolu Ünv. Kamu yönetimi mezunu. Microsoft Sistem mühendisi. Müziğe ortaokulda özel müzik dersleri ile başladı. Lise yıllarında çeşitli amatör guruplarla çalıştı. 2000 yılına kadar değişik solistlere eşlik etti. 2000 yılında GECE YOLCULARI gurubuna katıldı. O tarihten bu yana GECE YOLCULARI grubu ile müzik yapmaktadır.

Kişisel Özellikler: Teknoloji ve bilgisayar delisi. Puzzle ve Gokart ile ilgileniyor. Uyumlu ve pozitif biri. Burcu “Aslan”...


MURAT ARSLANTÜRKOĞLU (Solo Gitar)
İstanbulda doğdu. Makine ressamlığı mezunu ve profesyonel fotoğrafçı. Müziğe lise yıllarında keyboardla başladı. Daha sonra gitarla ilgilendi. Birçok amatör grupla çalıştı. Özel dersler verdi. 1999 yılında GECE YOLCULARI gurubuna katıldı. O tarihten bu yana gurupla çalışıyor.

Kişisel Özellikler: İleri düzeyde bir fotoğraf meraklısıdır. Aşçı kadar iyi yemek yapar. Az konuşur. Burcu “Aslan”...
--------------Tualimforum İmzam--------------


Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.

Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA



Berfin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
biyografisi, gece, gece yolcuları, gece yolcuları biyografi, gece yolcuları biyografisi, gece yolcuları hakkında, gece yolcuları hakkında bilgi, gece yolcuları hayatı, gece yolcuları kimdir, gece yolcuları özgeçmişi, gece yolcuları yaşamı, hayati, yolculari

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Gece Yolcuları Hayatı ( Biyografisi ) Başak Türk Rock Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri ) 0 23.04.09 00:40
Yıldızlardayım-Gece Yolcuları Ceren Türkçe Müzik Hit ( En Sevilen ) Şarkı Sözleri 0 07.04.09 14:20
Nerdesin ? ( Gece Yolcuları ) Serap Türkçe Müzik Hit ( En Sevilen ) Şarkı Sözleri 0 30.09.08 00:37
Bir Yer Var mı? ( Gece Yolcuları ) Serap Türkçe Müzik Hit ( En Sevilen ) Şarkı Sözleri 0 29.09.08 23:39
Aşk Bir Şeydir ( Gece Yolcuları ) Serap Türkçe Müzik Hit ( En Sevilen ) Şarkı Sözleri 0 29.09.08 23:27


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:12 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2