tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KÜLTÜR VE SANAT > Biyografiler > Türk Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri )
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Türk Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) Türk sinema sanatçılarının hayatları ( Biyografileri )


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Yaren Aynuz Biyografisi - Yaren Aynuz Hayatı - Yaren Aynuz Kimdir?
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
3904

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 21.07.12, 01:19   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Yaren Aynuz Biyografisi - Yaren Aynuz Hayatı - Yaren Aynuz Kimdir?

Yaren Aynuz Biyografisi - Yaren Aynuz Hayatı - Yaren Aynuz Kimdir?


Kırık Kalpler dizisinin başrol oyuncusu Yaren, 2003 doğumlu ve İzmirli. Özellikle çocuk oyuncuların nasıl kameralarla tanıştığı herkes tarafından merak edilen bir sorudur. Bu soruya Yaren’in annesi şöyle cevap verdi; “Yaren’in güzelliği ve sempatikliği daha bebekken ajanslar tarafından fark edildi fakat Yaren’in babası daha çok küçük diye olumlu bakmadı. 3 yaşında geldiğinde ise artık yoldan geçenlerin bile dikkatini çekmeye başladı. Israrlar arttı. Bizde bir ajansa yazdırdık.”

Yaren ilk Boyner’in kataloglarınla Barbie’yi canlandırıyor. Ve orada görevli 20 yıllık fotoğrafçı “ilk kez işim bu kadar kısa sürdü. İnanılmaz fotojenik ve poz vermesini bilen biri, bu kızı harcamayın” diyerek onu keşfedip televizyona yönlendiriyor.

Daha sonra da Turkcell’in Selocan’ı olup geniş kitlelerce tanınan Yaren, Arka Sokaklarda üç bölüm oynayıp set hayatına da merhaba diyor. Şimdi ise Samanyolu TV’de yayınlanacak olan bir projenin tek daimi oyuncusu. Üstlendiği görev ise her bölüm farklı sıkıntıya düşmüş insanlara sıkıntıdan kurtulmak için dua etmesi gerektiğini hatırlatmak. Kırık Kalpler’ in ekibi onun için “Setin pozitif elektriği o. Hiçbir şeyden şikâyet etmiyor, hep gülüyor, işinin ciddiyetini de gerektiğinde üstleniyor. Onun bu profesyonel halini fark etmemek imkânsız.” diyor.

“İnsanlara önemli bir ayrıntıyı hatırlatıyorum”

Dublajını da kendi yapan küçük yıldız tanıtım için çektirdiği pozlarda bir kez daha herkesi kendine hayran bırakmayı başardı. Kendiliğinden verdiği pozlar ile tüm ekibin takdirini kazandı.

Sen ne güzel kızsın sözlerine çünkü ben İzmirliyim diye cevap veren Yaren, dizide üstlendiği rolün farkında. Yaren, çok önemli bir ayrıntıyı insanlara hatırlatıyorum, dizide dua etmesini bilmeyenlere nasıl dua edilmesi gerektiğini öğretiyorum dedi.


Dizinin formatının ailesinin de çok beğendiğini söyleyen Yaren, bu dizi ile belki de birilerinin hayatındaki kötü şeyleri değiştirebilirim, bu yaşta bu önemli görevi aldığım için de ayrıca heyecanlıyım dedi.

Kırık Kalpler’ in yapımcısı Melih Sezgin ise “ Bu projemizde insanlarımıza umut vermek ve kötü giden şeyleri düzeltmenin birazda elimizde olduğunu göstermek istiyoruz” dedi. "Hayatta bitmek, tükenmek, yenilmek yok dualarla her olumsuzu olumluya çevirmek var" diyen ekip bu dizinin toplumumuza çok güzel bir mesaj verdiğini herkes tarafından sevileceğini belirtti. Set ortamı ise oldukça sıcak ve samimi. Bir aile atmosferinin yakalandığı set ortamı, televizyon ekranına da o sıcaklığı vereceğe benziyor.


Bu güzel dizinin yıldızı Yaren ne kadar bu işe kendini adasa da asla derslerinden taviz vermediğini, ödevlerini muhakkak bitirip öyle setlere katıldığını özellikle belirtti. Okumayı çok isteyen küçük yıldızın dersleri ise çok iyi. Okumadan hiçbir şey olamam diyen Yaren, şimdiden Samanyolu izleyicilerin sevgisini kazandı.


Koyu bir fenerli olan Yaren, setteki koyu Cimbomlu ağabeyleriyle görülmeye değer maç muhabbetinden de eksik kalmadı. Ve özellikle “lütfen fenerli olduğumu da belirtin” diyerek sözlerine son verdi.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.02.15, 17:45   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Tolga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Hatay
Mesajlar: 7.633
Konular: 6762
Puan Grafiği
Rep Puanı:3830
Rep Gücü:62
RD:Tolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 447
189 Mesajına 278 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Yaren Aynuz Biyografisi - Yaren Aynuz Hayatı - Yaren Aynuz Kimdir?

Yaren Aynuz Biyografisi - Yaren Aynuz Hayatı - Yaren Aynuz Kimdir?

Teşekkürler.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Tolga
Tolga isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
aynuz, biyografisi, hayati, kimdir, yaren, yaren aynuz, yaren aynuz biyografi, yaren aynuz biyografisi, yaren aynuz hakkında, yaren aynuz hayatı, yaren aynuz kimdir, yaren aynuz özgeçmişi, yaren aynuz yaşamı

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Mat Biyografisi-Mat Hayatı-Mat Yaşamı-Mat Kimdir? Grup Mat Biyografisi-GrupMat Kimdir Akasya Türk Rock Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri ) 1 12.07.19 09:11
Li Na Biyografisi - Li Na Kimdir - Li Na Hayatı - Li Na Yaşamı - Tenisçi Li Na Kimdir Kartal Diger Sporcuların Hayatı ( Biyografileri ) 1 30.12.17 22:28
Yaren İsminin Anlamı ve Açıklaması - Yaren Adının Anlamı ve Açıklaması Kartal Kız Bebek İsimleri ( Kız Bebek Adları ) 0 08.11.12 21:04
Mehmet Yaren Gumeli İlköğretim Okulu Küçükçekmece İstanbul Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 25.08.10 18:53
Yaren Aynuz Resimleri Okyanus Ünlülerin Resimleri 0 22.07.10 22:42


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:47 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2