tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > EĞİTİM ve ÖĞRETİM > Üniversiteler-Açıkögretim > Üniversiteler
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Üniversiteler Üniversiteler hakkında bilgiler,Üniversitelerin tanıtımı,Üniversitelerin faliyetleri,Üniversitelerde okutulan okullar,Üniversitelerde okutulan bölümler vs...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Anadolu Üniversitesi
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1479

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 07.03.08, 16:31   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 438
Konular: 256
Puan Grafiği
Rep Puanı:1185
Rep Gücü:0
RD:Burçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 18
7 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edlidi
:
Red face Anadolu Üniversitesi



Anadolu Üniversitesi


Hakkında

Anadolu Üniversitesinin temelini, 1958 yılında kurulan Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi oluşturur. 1982 yılında Anadolu Üniversitesine dönüşen kurumumuz, kısa zamanda yalnızca ülkemizin değil, dünyanın en büyük üniversiteleri arasında çağdaş, dinamik ve yenilikçi bir üniversite olarak yerini almıştır.
Bir bilim ve kültür merkezi aynı zamanda da bir gençlik kenti olarak nitelenen Eskişehir’in merkezinde yer alan ve ana kampus niteliğinde olan, Yunusemre Kampusünde fakülte ve yüksekokulların bazılarıyla idari birimler ve sosyal tesislerin önemli bir kısmı yer almaktadır.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Sivil Havacılık Yüksekokulu ile Mühendislik Mimarlık Fakültesinin bulunduğu 2 Eylül Kampusü ise kent merkezine 5 kilometre uzaklıktadır. Anadolu Havaalanı da bu kam****edir.
Bunun yanında Porsuk Meslek Yüksekokulu, yine şehir merkezinde; Bilecik Meslek Yüksekokulu, Bilecik Gülümbe Kampusünde; Bozüyük Meslek Yüksekokulu ise ilçe merkezindeki kendi binalarında eğitim vermektedirler.
Anadolu Üniversitesi, üçü uzaktan öğretim sistemi uygulayan 12 fakültesi, 6 yüksekokulu, 1 Devlet Konservatuvarı, 4 meslek yüksekokulu, 9 enstitüsü, 27 araştırma ve uygulama merkezi ile 15 araştırma-geliştirme-uygulama birimiyle evrensel üniversite değerlerine sahip Türk Yükseköğretiminde ilklere imza atmış bir üniversitedir.
Bu ilklerin başında, uzaktan öğretim sistemini hayata geçirmenin başarısı gelmektedir. Bugün uzaktan öğretim yapan üç fakültenin toplam öğrenci sayısı 1 milyonun üstündedir. Bu sistemin geliştirilmesinde gösterilen başarı, bir çok ülke tarafından örnek alınmaktadır.
Anadolu Üniversitesi, en son teknolojik olanaklarla donatılmış bölümlerinde, her biri alanında en iyisi olmak için çalışan ve tüm zamanını öğrencileriyle paylaşan geniş öğretim kadrosuyla öğrencilerini, yaratıcı ve dinamik eğitim ortamları içinde geleceğin en iyileri olarak hazırlamak için çalışmaktadır.
Olayların uzağında güvenli ve çağdaş kampuslerde bir öğrenci için gerekli olan her olanak bulunmaktadır. Öğrenciler, İstanbul ve Ankara gibi büyük kentlerle eşzamanlı olarak sinema, tiyatro, konser ve sergi salonlarımızda kültürel ve sanatsal etkinlikleri kolayca izleyebilme, sanatçılarla yapılan söyleşilere katılabilme, kampuslerde bulunan yarı olimpik yüzme havuzunda, uluslararası standartlarda yapılmış spor salonlarında, tenis kortlarında, yeşil sahalarda her tür sporu yapabilme olanağını bulurken, boş zamanlarını da en iyi şekilde değerlendirebilmektedir.
Çeşitli kurumların sağladığı bursların yanı sıra belli bir başarıyı tutturmuş ihtiyaç sahibi öğrencilere barınma ve beslenme yardımı uygulamalarıyla; sunduğu yemek ve sağlık hizmetleriyle; çağdaş ve güvenli kampusleriyle Türkiye adına övünç duyduğumuz Anadolu Üniversitesi dünyaya kucak açmaktadır.

Neden Anadolu Üniversitesi?

Demokratik, çağdaş eğitim

Anadolu Üniversitesinde, her türlü altyapısı tamamlanmış, çağdaş teknolojik olanaklara sahip, demokratik bir ortamda öğrenci odaklı eğitim verilmekte; öğrenciler, uluslararası ölçütlerde katılımcı bir anlayışla sosyal ve kültürel etkinliklerin içinde yer alarak kendilerini ifade etme olanağı bulmaktadırlar.

Deneyimli ve birikimli öğretim elemanı

A nadolu Üniversitesinde, ulusal ve uluslararası alanda deneyimli ve birikimli, sayıları 1.900’ü bulan öğretim elemanı ile kendi alanlarında ülkemizin önde gelen bilim ve sanat insanları da ilgili birimlerde konuk öğretim elemanı olarak görev yapmaktadır. Tüm öğretim elemanları, birikim ve deneyimlerini öğrencilere aktarmak için özveriyle çalışmaktadır.

Donanımlı alt yapı

Anadolu Üniversitesinin tüm birimleri, çağdaş yükseköğretimin gerektirdiği teknik donanıma sahiptir. Birimlerdeki tüm laboratuvar, atölye ve stüdyolar en gelişmiş cihazlarla donatılmış; eğitimde, uygulama için gerekli olan her türlü araç ve malzemeler sağlanmıştır. Haftada 90 saat çalışan Kütüphane koleksiyonlarına yeni yayınların kazandırılmasına özel bir önem verilmektedir.

İngilizce hazırlık

Anadolu Üniversitesi, Türkiye’nin dünya ile entegrasyonunda geleceğin yöneticilerini yetiştirmede yabancı dil bilgisinin önemi açısından birimlerinin tamamına yakınında İngilizce hazırlık eğitimi verilmektedir. Öğrencileri yarınlara hazırlarken onları çağdaş bilgilerle donanmış, dünyayı tanıyan, en az bir yabancı dil bilen bireyler olarak yetiştirmek hedeflenmektedir.

Başarıya ödül

Üniversite Yönetim Kurulu kararıyla örgün bölümlerde başarılı, fakat maddi durumu yetersiz öğrencilere barınma ve beslenme yardımı yapılmaktadır. Üniversitece öngörülen başarı koşullarını sağlamış olan ve maddi durumunun yetersiz olduğu belirlenen ( Her yıl yeni belirleme yapılacaktır ) örgün programlara kayıtlı öğrencilere beslenme ve barınma yardımı yapılmaktadır. Eğitime önem ve destek veren pek çok kuruluş ve vakıf da Anadolu Üniversitesi öğrencilerine karşılıksız burs vermektedir. Ayrıca, isteyen öğrencilere de ders dışında kalan zamanlarını değerlendirmek için Anadolu Üniversitesinin çeşitli birimlerinde yarı zamanlı iş olanağı sunulmaktadır. Nitelikli öğrenci profili
Anadolu Üniversitesinin örgün bölümlerine her yıl beş bini aşkın yeni öğrenci kayıt olmaktadır. Bunların yarıdan çoğunu; Ankara, İstanbul, Eskişehir, İzmir, Bursa ve Antalya gibi büyük şehirlerdeki liselerden mezun olanlar oluşturmaktadır. Öğrencilerin mezun oldukları liseler de hem bulundukları kentin hem de yurdumuzun önde gelen eğitim kurumlarıdır. Öğrencilerin çoğunluğunu, Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Yabancı Dil Ağırlıklı Lise gibi üst düzeyde eğitim veren ortaöğretim kurumları mezunları oluşturmaktadır. Yurtdışı İlişkiler ve Öğrenci Değişim Programları
Anadolu Üniversitesi, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programlarından birisi olan Erasmus Projesi içinde yer almaktadır. Projede temel fikir, Türkiye’de öğrenim gören bir öğrencinin, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora düzeyinde, bir ya da iki dönemi Avrupa Birliğine üye olan bir ülkede eğitim görebilmesidir. Anadolu Üniversitesi, 100’ü aşkın Avrupa üniversitesiyle anlaşma yapmış bulunmaktadır. Bu anlaşmalar kapsamında karşılıklı olarak öğrenci değişimi sürmektedir.
Mesleki eğitim alanında fon sağlamaya yönelik bir proje niteliğindeki Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programlarından olan Leonardo da Vinci kapsamında Anadolu Üniversitesinin projeleri kabul edilerek öğrenci ve öğretim elemanlarının bu programdan yararlanmaları olanağı sağlanmış durumdadır.
Anadolu Üniversitesinin tüm öğretim elemanları, yurt dışı deneyimine sahiptir. Yurt içindeki tüm üniversitelerle çeşitli alanlarda işbirliği içinde olan Anadolu Üniversitesi, yurt dışında da dünyanın sayılı yükseköğretim kurumlarıyla ortak çalışmalar yürütmektedir. Bu çalışmalar, genelde bilimsel, sanatsal ve kültürel alanlarda işbirliğini, bazılarında ise öğretim elemanı ve öğrenci değişimini kapsamaktadır. Bu bağlamda, Almanya’da Köln Üniversitesinde, Anadolu ve Köln Üniversitesi öğretim üyelerince derslerin verildiği Tezsiz İşletme Yüksek Lisans programı başarıyla sürmektedir.
Eğitim dili İngilizce olan ve internet üzerinde yürütülen işletme (UOYLP SUNY Empire State College) Uluslararası Ortak Tezsiz Yüksek Lisans Programı öğrencileri, biri Anadolu Üniversitesi, diğeri de SUNY-Empire State College (ABD)’den olmak üzere iki diploma birden alma şansına sahiptir.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Lefkoşa’da da Anadolu Üniversitesi tarafından tezsiz İşletme Yönetimi Yüksek Lisans Programı uygulanmaktadır. Derslerin Anadolu Üniversitesi öğretim elemanlarınca verildiği bu programdan KKTC yurttaşlarıyla burada yaşayan yurttaşlarımız yararlanmaktadır.
Ayrıca, State University of New York College at Cortland ile Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından İngilizce Öğretmenliği ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nde ortak lisans programı uygulanmaktadır. Programa kabul edilen öğrenciler, dört yıllık eğitimlerinin birinci ve dördüncü yıllarını Anadolu Üniversitesi’nde, ikinci ve üçüncü yıllarını ise SUNY Cortland’da tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi ve SUNY Cortland diplomalarını almaya hak kazanmaktadır.
Anadolu Üniversitesinin, ortak çalışmalar yürüttüğü diğer ülkelerdeki üniversitelerin başlıcaları şunlardır;
* Arizona State University /ABD, * Houston Üniversitesi /ABD, * San Diego State Üniversitesi / ABD, * SUNY (State University of New York) /ABD, * Hagen Üniversitesi / ALMANYA. * Köln Üniversitesi / ALMANYA, * Münster Sanat Akademisi /ALMANYA, * Stuttgart Üniversitesi / ALMANYA, * The Hochschule Anhalt / ALMANYA, * Sofya Bulgar Ulusal Spor Akademisi / BULGARİSTAN, * Montpellier Üniveritesi I / FRANSA, * Tokyo Ulusal Güzel Sanatlar ve Müzik Üniversitesi / JAPONYA, * Doğu Akdeniz Üniversitesi / KKTC, * Moskova P. İ. Çaykovsky Devlet Konservatuvarı / RUSYA, * St. Petersburg Üniversitesi /RUSYA, * Ulusal Havacılık Üniversitesi / UKRAYNA, Anadolu Üniversitesindeki eğitim birimlerinin sunduğu hizmetler de uluslararası bir nitelik taşımaktadır. Açıköğretim hizmetleri ile özellikle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Batı Avrupa’daki Türklere yükseköğrenim olanağı sağlanmaktadır. Gençlik Servisleri Merkezi (GSM), AIESEC ve AEGEE gibi kuruluşların öğrenci değişim projelerine katılan Anadolu Üniversitesi öğrencileri, yurt dışında staj, inceleme ve araştırma yapma olanağı bulmaktadırlar.

Anadolu Üniversitesinde Sosyal Yaşam Eğitim, bilim, kültür ve sanayi merkezi

olan Eskişehir, aynı zamanda bir tarih beldesidir. Frig, Hitit, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı uygarlıklarından derin izler taşıyan Eskişehir, Cumhuriyet Türkiye’sinin hedeflediği çağdaşlaşma çabalarının öncülerinden olup, bilinen yedi bin yıllık tarihi ile bir kültür mozayiğidir. Kent nüfusu, eğitim döneminde öğrencilerle birlikte hareket kazanır; yani Eskişehir, bir gençlik ve öğrenci merkezidir. Kentin içinden geçen Porsuk Çayı ve iki yanındaki kafeler Eskişehir’e adeta bir sahil kenti görünümü kazandırırken sinema, tiyatro, konser ve sergi salonlarındaki etkinlikler öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirmeleri için de çeşitli olanaklar sağlar. Sosyal ve Kültürel Etkinlikler
Anadolu Üniversitesinde, eğitim-öğretim ve bilimsel çalışmaların yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere de büyük önem verilmektedir. Bu kapsamda, konferans, seminer, panel, kongre, sempozyum gibi bilimsel toplantılar; gösteri, sergi, tiyatro, konser gibi çok sayıda kültürel etkinlik gerçekleştirilmekte; her birimdeki küçük konferans salonlarının yanı sıra Yunusemre Kampusünde hemen Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, Kongre Merkezi ve Sinema Anadolu da sürekli etkinliklere sahne olmaktadır. Uluslararası Eskişehir Festivali’nin etkinliklerinin büyük bir kısmı, her yıl ekim ayı içinde Anadolu Üniversitesi salonlarında gerçekleştirilmekte; yıl boyunca özel grupların konser ve gösterileri, Devlet Tiyatroları, Devlet Opera ve Balesi gibi kuruluşların yapıtları da izleyicilere sunulmaktadır. Tarihi binaların restorasyonuyla Odunpazarı Semtinde oluşturulan Cumhuriyet Tarihi Müzesi ve Eğitim Karikatürleri Müzesiyle Yunusemre Kampusündeki Çağdaş Sanatlar Müzesi de Anadolu Üniversitesinin kültürel zenginlikleri arasında yer almaktadır.
Öğrenciler, üyesi oldukları kulüpler ve topluluklar içinde hazırladıkları etkinliklerle hem kendilerini ifade etme olanağı bulmakta, hem de becerilerini arkadaşlarıyla paylaşmaktadır. Öğrenciler kantinleri ve kafeteryalar da gerektiğinde bu etkinliklere sahne olmaktadır. Anadolu Üniversitesi Halk Dansları Topluluğu, çeşitli yörelerimizin oyunlarıyla hem yurt içinde hem de yurt dışında başarılı gösteriler sunarken, Senfoni Orkestrası ile Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Koroları ise kendi dallarındaki müziğin genç kuşaklarca tanınmasına büyük katkıda bulunmaktadır. Tiyatro Anadolu da kendi alanında Türkiye’nin ilk ve tek profesyonel tiyatro topluluğu olarak geniş bir repertuvarla izleyicilerle buluşmaktadır. Anadolu Üniversitesinin Yunusemre Kampusündeki Anadolu Otel, Akademik Kulüp, Taşbina Restoran ve Konukevi üniversite mensupları ve konuklarına hizmet sunarken aynı zamanda turizm ve otelcilik eğitimi alan öğrencilere uygulama ortamı da sağlamaktadır. Üniversitenin olanaklarıyla restore edilip “butik otel” olarak hizmet veren Odunpazarı Konukevi de bu alanda özel bir yer almaktadır.

Bahar Şenlikleri

Yıl boyu hemen her gün çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerin gerçekleştirildiği Anadolu Üniversitesinde Mayıs ayları bir başkadır. Ay boyunca, başta öğrenci kulüpleri olmak üzere tüm birimler, hazırladıkları programları “Bahar Şenlikleri” kapsamında, salon ve açık hava ortamlarında bir festival havası içinde sunmakta, gerçekleştirilen panayır ve şenliklerle üniversite yaşamı daha da renklenmektedir. Birimler arasındaki spor karşılaşmalarının finalleri de şenlikler sırasında gerçekleştirilirken, doyumsuz bir coşku yaşanmaktadır. Üniversitemizdeki birimlerin sunduğu gösteriler ve konserlerle öğrenciler kendilerini ifade etme olanağı bulurken yerli ve yabancı toplulukların etkinlikleri de Bahar Şenliklerini uluslararası bir düzeye taşımaktadır. Spor
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundaki eğitimin yanı sıra, Anadolu Üniversitesinde hem spor kulübü hem de spor birliği kapsamında bini aşkın genç, spor yapma olanağı bulmaktadır. Bayan Masa Tenisi ve Bayan Hentbol takımları, Avrupa Kupalarında Türkiye’yi temsil etme başarısı gösterirken, çeşitli dallarda Anadolu Üniversitesi sporcuları gerek Eskişehir’de gerekse Türkiye düzeyinde başarılı sonuçlar almaktadır. Anadolu Üniversitesi bünyesinde öğrencilerin yararlandığı spor salonları, kapalı yüzme havuzu, futbol sahaları, tenis kortları, açıkhava voleybol ve basketbol alanları gibi spor tesisleri bulunmaktadır. Her yıl düzenlenen spor şenliği sırasında değişik dallarda yüzlerce öğrencinin aktif olarak yer aldığı karşılaşmalar büyük heyecan kaynağı olmaktadır.
Burçak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.08, 16:32   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 438
Konular: 256
Puan Grafiği
Rep Puanı:1185
Rep Gücü:0
RD:Burçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 18
7 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart

Türk yükseköğretim sisteminde 24. yılını tamamlayan Anadolu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemi, 1.100 bin öğrencisi ve 950 bin mezununa uzaktan eğitim yoluyla yüksek öğrenim sağlamanın yanı sıra özel projeler yardımıyla Türkiye’nin eğitim sorunlarının aşılmasında vazgeçilmez bir rol üstlenmektedir.

Anadolu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemi, ülkemizde çağdaş anlamda uzaktan eğitim modeli ile yeni ihtiyaçların karşılanması konusunda hızla harekete geçebilen çok esnek bir yapıya, güçlü bir organizasyona sahiptir. Uluslararası düzeyde işbirlikleri için cazibe merkezi haline gelen Anadolu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemi, sahip olduğu teknik alt yapı, kalite düzeyi yüksek ve verimli çalışabilen üretken insan kaynağı ile kendini sürekli yenileyerek uyguladığı uzaktan eğitim modeli ile Türk Yükseköğretim Sisteminde ülkemizde yükseköğretim alanında birçok ilkleri ve yenilikleri uygulamaya koymaktadır. Bu yönü ile dünyanın mega üniversiteleri arasında yer almaktadır.

Anadolu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemi ülkemizde yüksek öğrenim talebini karşılamada sağladığı kapasite yanında milli eğitim, sağlık, ilahiyat, tarım, polis, jandarma, kara, deniz ve hava komutanlıkları personeline yönelik önlisans, lisans tamamlama ve lisans eğitimlerini uzaktan eğitim modeli ile sürdürmektedir. Ayrıca Anadolu Üniversitesi Türkiye ekonomisi ve iş yaşamına sağladığı geniş ölçekli katkılarla saygınlık kazanmış ve uluslararası rekabette başarılara imza atmış sektör temsilcisi kuruluşlara yönelik insan kaynağı geliştirme projeleri aracılığıyla toplumumuzun eğitim düzeyinin artmasına büyük katkıda bulunan çağdaş bir eğitim kurumudur.

öğretim ortamları:
RADYO VE TELEVİZYON PROGRAMLARI ,Anadolu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemi’nin kuruluşundan bugüne kadar önlisans, lisans tamamlama ve lisans programlarına yönelik olarak hazırlanan televizyon programı sayısı yaklaşık 5200’dür. TRT’nin 4. kanalında yayınlanan televizyon ders programlarında 508 öğretim üyesi görev almıştır. Yılda 24 hafta, haftada 37 saat ve yılda 888 saat televizyon yayını yapılmaktadır. Programlar yılda en az iki kez yayınlanmaktadır.

Radyo programlarımız TRT Radyo 1!den yayınlanmaktadır. Yayınlanan radyo programlarının sayısı ise 400’dür.

AKADEMİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Akademik Danışmanlık, Uzaktan Eğitim Sistemi’nin en önemli unsurlardan biridir. Bu yöntemle öğrenciler, anlayamadıkları konuları öğretim üyelerine yüz yüze danışarak kavrayabilir, diğer öğrencilerle etkileşerek, öğrendiklerini pekiştirirler. Türkiye’de bir çok üniversitenin destek verdiği bu hizmetin temel amacı, alanında uzman öğretim üyeleri ile öğrencileri buluşturup, daha iyi öğrenmenin sağlanması için öğrencilerle etkileşimi artırmaktadır. Danışmanlık Hizmetleri; 10 ders için toplam 74 merkezde, 861 öğretim elemanı tarafından akşamları veya hafta sonlarında üniversite kampüslerinde yürütülmektedir.


e-ÖĞRENME HİZMETLERİ Öğrencilerimizin, internet üzerinden istedikleri zamanda ve istedikleri yerde ders çalışmalarını sağlayan bir dizi elektronik öğrenme (e-Öğrenme) hizmetinden oluşmaktadır. Öğrencilerimizin e-Öğrenme etkinliklerinden ücretsiz olarak 7 gün 24 saat yararlanmaları mümkündür.

SESLİ KİTAP 2004-2005 öğretim yılında başlatılan sesli kitap hizmeti, görme engelli ya da ekrandan kitap okumakta güçlük çeken öğrenciler için uygulamaya konulmuştur. Kitaplar üniversitemiz Devlet Konservatuarı öğretim üyeleri ve Tiyatro Anadolu sanatçıları tarafından radyofonik bir biçimde seslendirilmekte, ses efektleri ile anlatım zenginleştirilmekte ve mp3 olarak İnternet’ten yayınlanmaktadır. Ayrıca isteyen öğrenciler için sesli kitaplar CD, ses kaseti gibi çeşitli formatlarda da hazırlanabilmektedir. Sesli kitap hizmeti kapsamında 32 ders hem İnternet’ten e-sesli kitap olarak yayınlanmakta hem de görme engelli öğrencilerimize CD olarak gönderilmektedir.



Burçak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
anadolu, üniversitesi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kapalı Yüzme Havuzu İletişim Bilgileri Kedi Eskişehir 0 26.10.12 16:03
Başkent Üniversitesi İlköğretim Okulu Hizan Bitlis -Bitlis Hizan Başkent Üniversitesi Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 02.09.11 18:09
Koç Üniversitesi - Koç Üniversitesi Sarıyer İstanbul Sevda Üniversiteler 0 21.08.11 00:32
Uludağ Üniversitesi İlköğretim Okulu Büyükşehir Bursa -Uludağ Üniversitesi İlköğretim Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 18.09.10 01:54
Bitlis Eren Üniversitesi - Bitlis Eren Üniversitesi Tarihçesi ASYA Üniversiteler 0 04.05.09 04:38


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:14 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2