tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > BİLGİSAYAR-DONANIM ve İNTERNET > Webmaster
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Webmaster Webmaster bilgileri paylaşım alanı...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
İmageshack.us Resimleri Neden Kurbağa Oldu!
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1872

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 26.02.11, 20:10   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Administrator
 
tualim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.920
Konular: 3793
Puan Grafiği
Rep Puanı:22454
Rep Gücü:20
RD:tualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 125
207 Mesajına 2.102 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart İmageshack.us Resimleri Neden Kurbağa Oldu!

İmageshack.us Resimleri Neden Kurbağa Oldu!

Bir çok kullanıcı ve site yöneticisi için sorun haline gelen images resim için çözüm önerisi şimdilik bunlar hazırlayan arkadaşa teşekkür ediyoruz tualimforum olarakta site kayıt için başvurduk umarız kısa zamanda bu sorun çözülür.

İmageshack.us Resimleri Neden Kurbağa Oldu? Çözümü Nedir?



İmageshack.us Resim Hostunda Yeni Sistem

İmageshack.us bilindiği üzere Türk internet kullanıcıların en çok kullandığı resim upload sitesiydi, senelerdir sorunsuz faydalandığımız site 23 Şubat itibariyle Türkiyeye özel kısıtlama getirdi. ( Türkiyeye özel olduğu söyleniyor )
Kısıtlama sebebi Türk internet kullanıcılarının hizmeti suistimal etmesi olabilir, daha öncede birkaç uluslararası site Türkiyeye özel sınırlamalar getirmişdi, İmageshack.us gibi bir siteninde Türkiyeye sınırlama getirmesi, Türklerin interneti kullanırken işin suyunu çıkardığını gösteriyor..Doğruyu söylemek gerekirse bende sitemde paylaştığım tüm resimleri kendi hostuma atmak yerine İmageshack.us sitesinden paylaşıyordum bunun nedeni sitemin masraflarını düşük tutmaktı (şuan bile masraflarım yüksek durumda), imageshack.us sitesinin kısıtlaması ile Lordiz.com blogundaki tüm imageshack.us bağlantılarıda 23 Şubat itibariyle kayıtsız Türk kullanıcıların erişimine kapanmış oldu.
Peki nedir bu kısıtlama?
Kısıtlama Türkiyeye özel deniliyor ama bu konuda henüz kesin bir bilgi yok, belki imageshack.us üye sayısı arttırmak ve internette daha çok sözünü geçirmek için bu sisteme geçmiş olabilir, hatta ilerleyen süreçte resimler üzerinden reklam yaparak para kazanma yoluna gidebilirler..
Kısıtlamaya göre şuanda imageshack.us sitesine kayıt olmayan tüm ziyaretçiler imageshack.us sitesine yüklenmiş resimleri görüntüleyemiyorlar, yüklü resim yerine ekranda bir kurbağa resmi çıkıyor.
Peki Çözüm Yolu Nedir?
Getirilen kısıtlamaya göre 2 farklı sorun var birincisi imageshack.us linki paylaşılmış sitelerdeki resimleri görüntüleyememe, ikincisi imageshack.us sitesine kayıtlı olmayan sitelerde paylaşacağınız imageshack.us linklerinin herkeste görüntülenememesi..
Olayı biraz daha açalım, İmageshack.us’un getirdiği sınırlama ile bir sitede paylaşılan imageshack.us linkinin sorunsuz görüntülenebilmesi için o sitenin imageshack.us da kayıtlı domain olması gerekiyor.Eğer imageshack.us linkini kayıtsız bir forum sitesinde paylaşırsanız o resimi sadece imageshack.us sitesine kayıt olmuş üyeler görebilecek geri kalan kayıtsız kullanıcılarda kurbağa resmi görüntüleyecek..
Bu nedenle yapılması gereken şey şu..Eğer bir web siteniz varsa sitenizi imageshack.us yetkililerine gönderip sitenizin sisteme eklenmesini bekleyeceksiniz veya sitenizden duyuru yaparak tüm ziyaretçilerin imageshack.us sitesine üye olmasını isteyeceksiniz..
(İmageshack.us dizinine eklenmemiş sitenizi dizine nasıl ekleteceğinizi aşağıda paylaştım, peki imageshack.us linklerinin hepsini görüntülemek isteyen internet kullanıcıları siteye nasıl üye olacaklar? Bu linkten imageshack.us sitesine kayıt olacak ve internet üzerinde paylaşılan tüm imageshack.us linklerini sorunsuz görüntüleyeceksiniz..)
Eğer web siteniz yok ama forum sitelerinde imageshack.us linkleri paylaşan bir moderatör, admin veya kullanıcı iseniz linkleri paylaştığınız sitenin imageshack.us sitesine eklenmesi gerektiğini forum veya site yöneticisine iletmelisiniz, aksi halde sizin paylaşacağınız linkleri sadece imageshack.us sitesine kayıtlı üyeler görebilecek..
Şimdi olaya şöyle bakarsak, siz aktif bir internet kullanıcısıysanız ve farklı farklı sitelerde imageshack.us linkleri paylaşıyorsanız o zaman işiniz çok zor olacak bu nedenle imageshack.us sitesini asla kullanmamalı başka alternatiflere yönelmelisiniz..
Alternatif Resim Yükleyebileceğiniz Siteler:
Postimage.org - free image hosting / image upload
TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
imgur: the simple image sharer
Welcome to Free4up - Image Hosting
ResimUP.Net - Ücretsiz Resim Upload Sitesi
www.xs.to
Resim Ykle, upload ve resim arama servisi, Gzel Resimler
http://www.yukle.tc
Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting
Resim-Host Ücretsiz Resim Upload Sitesi
Ressim@Net | Your Free Image Upload Service | Resim Ykle, Images Upload
Sitemi İmageshack.us izinli siteler dizinine nasıl eklerim?
Sitenize eklenen imageshack.us linklerinin tüm ziyaretçilerde görünmesi için aşağıdaki linkten site ekleme talep formuna gitmeli ve gerekli bilgileri girmelisiniz.
ImageShack® - Register_domain
Formu doldururken birden fazla siteniz varsa hepsini alt alta yazmanız yeterli, sitelenin sağında ingilizce ile site hakkında kısa bir tanım girmenizde gerekiyor, ingilizceniz iyi değilse Google Translate işinizi görecektir..
Formu doldurup sitenizi gönderdikten sonra artık yapılacak birşey kalmıyor, sabırlı bir şekilde sitemizin incelenip onaylanmasını bekleyeceğiz..Sitemiz imageshack.us yönetimi tarafından onaylandığındada artık sitenizdeki tüm imageshack.us linkleri herkes tarafından görüntülenebilecek..
Kaynak; lordiz.com
--------------Tualimforum İmzam--------------
TUALİM



Tualimforum kurallarını okuyunuz Lütfen.
Forum kullanımı hakkında bilgi için TIKLAYINIZ%TIKLAYINIZ.
Soru ve sorunlarınızı BURADAN bize yazabilirsiniz.
Kurallara uymayan kişilerin tualimforum'a girişleri yasaklanacaktır.
Lütfen imzanıza site adı, link içeren resimler koymayınız sorgusuz silinecektir.
tualim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
images çözümleri, images resim sorunu, images resimleri sitemde görünmüyor, images site kayıt etme, imagese üye olma, imageshackus, kurbaga, neden, oldu, resim yükleme sorunu, resimler görünmüyor, resimleri, İmageshackus


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Kahve Falında Kurbağa Görmek Ne Demektir - Kahve Falında Kurbağa Anlamı ve Açıklaması Tarot Kahve Falı 2 11.07.15 17:14
Rüyada Kurbağa Görmek - Rüyada Kurbağa Açıklaması ve Yorumu - Kurbağa Rüya Tabiri Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 01.09.12 22:26
Peygamber Efendimize Miraça Neden Çıktı - H.z Muhammet Miraç Neden Geldi ASYA Dini Bilgiler 0 20.06.10 01:08
Ebe Kurbağa (Alytes obstetricans)-Ebe Kurbağa Genel Bilgi ve Resimleri Fenci Balıklar 0 10.04.10 00:21
Küçük Kurbağa Okyanus Çocuk Şarkıları 0 24.12.08 14:37


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:22 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2