tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > MÜZİK ve VİDEO > Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) > Yabancı Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri )
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Yabancı Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) Yabancı sanatçıların hayatları ( Biyografileri )


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Jennifer Lopez Hayatı ( Biyografisi )
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
3948

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 01.03.08, 05:41   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Beta Üye
 
Josephine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Adana
Mesajlar: 5.415
Konular: 1058
Puan Grafiği
Rep Puanı:2028
Rep Gücü:0
RD:Josephine has a brilliant futureJosephine has a brilliant futureJosephine has a brilliant futureJosephine has a brilliant futureJosephine has a brilliant futureJosephine has a brilliant futureJosephine has a brilliant futureJosephine has a brilliant futureJosephine has a brilliant futureJosephine has a brilliant futureJosephine has a brilliant future
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 46
73 Mesajına 92 Kere Teşekkür Edlidi
:
Thumbs up Jennifer Lopez Hayatı ( Biyografisi )

Jennifer Lopez Hayatı ( Biyografisi )

Jennifer Lopez 24 Temmuz 1969da New York'un bir mahallesi olan Bronx'ta doğdu. Puerto Rico soyundan olması onun show dünyasına girmesini kolaylaştırmıştı çünkü; Ricky Martin ve Enrique Iglesias'ın öncülük ettiği ve 90ların sonlarına doğru başlayan Latin Pop yıldızı dalgası tüm dünyayı etkisi altına almıştı.

Jennifer 16 yaşında ilk filmi olan "My Little Girl (Küçük Kızım)"de oynamadan önce sadece müzikal tiyatro oyunlarında bulunmuştu. Televizyon dünyasına girişi ise 1990da Fox TV'nin "Fly Girl" adlı yarışmasını kazanması bu sayede komedi dizisi "In Living Color (Yaşayan Renklerde)"de rol almaya hak elde etmesiyle başlar. Daha fazla TV işi ise oyunculuğunu "Second Chances (İkinci Şans)" ve "Hotel Malibu (Malibu Oteli)"nde göstermesiyle başlar. Kısa dönemlik "South Central (Güney Merkez)" ve bir televizyon filmi olan "Nurses On The Line (Hemşireler Hatta) The Crash of Flight 7 (Uçuş 7nin Enkazı)" ile Jennifer oyunculuk kariyerine devam eder.

Fakat ilk büyük beyaz perde çıkışını Gregor Nava'nın bir filmi olan "Mi Familia (Ailem)"de rol almadan önce Wesley Snipes ve Woody Harrelson'la oynadığı 1995'in sevilen filmi "Money Train (Para Treni)"yle yaptı. Kazandığı deneyim onu o günlerde proje aşamasında olan bir başyapıtta baş rol oynamaya itecekti. Öldürülen Tejano yıldızı Selena Quintanilla'nın hayatının anlatıldığı "Selena" filmi. Jennifer artık Hollywood'da büyük bir yıldız olmaya doğru ilerliyordu. 1998'te George Clooney'le oynadığı "Out of Sight (Görüş Dışı)" için o zamana kadar ondan başka bir bayan Latin oyuncunun alamamış olduğu yükseklikte bir ücret aldı.

Jennifer "Selena"yla tam anlamıyla müzik dünyasına adım atmış oldu. Büyük plak şirketlerini ve Emilio Estefan, Rodney Jerkins ve Sean "Puffy" Combs gibi yüksek başarılı prodüktörleri arkasına alarak Ricky ve Enrique'nun tahtını sallamaya çalışacaktı. 1999da yazın en tutulan albümlerinden biri olan "On the 6"i çıkardı. Albüm ismini Jennifer'ın dans ve şan derslerine giderken bindiği 6 numaralı trenden geliyordu. İlk single Rodney Jerkins'in prodüktörlüğünü üstlendiği "If You Had My Love" oldu ve şarkı 5 hafta ABD listelerinde bir numarada oturdu. Onu izleyen "Waiting For Tonight" Atlantik Okyanusunu da geçti. Albümün diğer göze çarpan parçaları Corey Rooney tarafından yazılan ve Sean Combs'un yapımını üstlendiği Bronx'lu Fat Joe ve 2000'de ölen rapçi Big Punisher'ın içeren "Feelin' So Good", Jennifer'ın en sevdiği erkek Latin starı Marc Anthony'yle bir düet olan "No Me Ames" ve Trackmasters'ın prodükte eeiği "Should Never Been".

Jennifer'ın Combs'la geçirdiği iki yıl sayesinde medyanın gözünden düşmesine liste başı hit single "Love Don't Cost A Thing" son verdi ve Jennifer yine zirvedeydi. İkinci albüm J.Lo'nun piyasaya çıkması herkesin ilgisini Jennifer'ın üstüne çekmişti. Albüm basmakalıp urban beatleri ve biraz Latin havasından oluşmuş bir albümdü. İkinci single olarak "Play" seçildi ve sonrasında "I'm Real"in rapçi Ja Rule da içinde bulunduran bir remixi. Remixin başarısı bir remix albümü çıkarma fikrini ortaya attı. Bu albümle Jennifer en fazla satan remix albümü dalında bir rekor kıracaktı ki albüm yine Ja Rule'u içeren "Ain't It Funny"nin remixi ile çıktı. Bundan sonra üçüncü stüdyo albümü için çalışmalar başladı ve 2002 Aralıkta yeni hit Jadakiss ve Styles'ı içeren "Jenny From The Block" tanıtıldı. Video'da Jennifer'ın yeni erkek arkadaşı Ben Affleck de bulunuyor. Ardından ikinci single olarak Jennifer'ın çok güvendiği bir şarkı olan ve ünlü rapçi LL Cool J destekli "All I Have" yayımlandı. Ardından fazla zaman geçmeden üçüncü single "I'm Glad" Jen'in hayranlarıyla buluştu.

Josephine isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
biyografisi, hayati, jennifer, jennifer lopez, jennifer lopez biyografi, jennifer lopez biyografisi, jennifer lopez hakkında, jennifer lopez hakkında bilgi, jennifer lopez hayatı, jennifer lopez kimdir, jennifer lopez özgeçmişi, jennifer lopez yaşamı, lopez, şarkıcı jennifer lopez

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Adrenalina Şarkı Sözü Jennifer Lopez Ricky Martin - Jennifer Lopez Ricky Martin Adren Serap Yabancı Müzik Hit ( En Sevilen ) Şarkı Sözleri 0 05.03.14 12:37
Jennifer Lopez ve Casper Smart Resimleri - Jennifer Lopez ve Casper Smart Fotograflar Eylül Ünlülerin Resimleri 0 16.03.12 18:11
Jennifer Lopez Diyeti AnGeL Diyet Yemekleri 0 23.07.11 20:37
Jennifer Lopez Resimleri/Jennifer Lopez Fotografları Okyanus Ünlülerin Resimleri 4 16.01.09 18:18
Jennifer Lopez Karakalem Resimleri SERDEM Fotograflar Resimler Animasyonlar 1 03.08.08 00:21


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:34 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2