tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > MÜZİK ve VİDEO > Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) > Yabancı Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri )
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Yabancı Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) Yabancı sanatçıların hayatları ( Biyografileri )


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Justin Timberlake Hayatı ( Biyografisi )
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1783

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 23.11.08, 00:43   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Gamma Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 4.154
Konular: 477
Puan Grafiği
Rep Puanı:1666
Rep Gücü:0
RD:Tugba has a brilliant futureTugba has a brilliant futureTugba has a brilliant futureTugba has a brilliant futureTugba has a brilliant futureTugba has a brilliant futureTugba has a brilliant futureTugba has a brilliant futureTugba has a brilliant futureTugba has a brilliant futureTugba has a brilliant future
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
32 Mesajına 39 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon1c Justin Timberlake Hayatı ( Biyografisi )

Justin Timberlake Hayatı ( Biyografisi )


Doğum Tarihi : 31 Ocak 1981
Doğum Yeri : Tennessee,Amerika

Justin, 31 Ocak 1981 tarihinde, soğuk bir Cumartesi gününün sabahında, Tennessee'de (Amerika Birleşik Devletleri) Timberlake ailesinin dördüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. Ve geçtiğimiz yıllarda, insan hayatının en dayanılmaz duygularından birini yaşamak durumunda kaldı. Kız kardeşi Laura Katherine, doğumundan kısa bir süre sonra yaşamını yitirdi.
Yaşadığı acı olayın izlerini uzun süre üzerinden atamayan Justin, hayatın dolu dolu yaşanması gerektiğini düşünüyor ve her fırsatta yaşamayı çok sevdiğini dile getiriyor. Alışveriş ve basketbol tutkusunun yanında otomobillere olan merakı da ona keyif veren ayrıntılar arasında yer alıyor.
Çocukluğundan beri şarkı söylemeye meraklı olan bu genç adam, televizyona ilk kez 11 yaşındayken bir çocuk yetenek programı olan Star Search'e konuk olarak çıktı.
Şeytanın bacağını kırdığı zaman ise 1992 yılında Orlando’da yer alan Mickey Mouse çocuk klübünde 2 yıl geçirmesi sonucu gerçekleşti. Bu kulüp dahilinde Justin; Christina Aguilera ve sonradan büyük aşk yaşayacağı Britney Spears ile birlikte şarkı söyleme şansı elde etmişti. Mickey Mouse kulübünde geçirdiği iki yıl sonunda müzikten kopamayacağını anlayan Justin, Orlando'ya taşınarak orada tanıştığı Chris Kirkpatrick ve Joey Fatone ile birlikte Nsync grubunun temellerini attı. Daha sonra aralarına katılan Lance ile birlikte grup tamamlanmış oldu.
Nsync, bütün dünyada satış rekorları kırarak, 90'lı yılların ikinci yarısının önemli müzik olaylarından biri haline geldi. Nsync’i oluşturan beş kişiden biri olduğu zamanlar "Pop", "Gone" ve "Girlfriend" gibi hit parçalara imzasını atan Justin Randall Timberlake, o zamandan beri pop müziğinin geleceği olarak görülüyordu.
Bir süre sonra Timberlake, pop müziğin yeni prensesi Britney Spears ile yaşadığı aşkla gündeme geldi. Yaklaşık 2 yılı aşkın bir süre birlikte olan genç çift, şöhretin bedelini ödeyerek ayrılmaya karar verdi.
Britney'den ayrıldıktan sonra gruptan da kopan Justin, bir solo albüm yapmak üzere stüdyoya kapandı. Uzun uğraşlar sonunda "Justified" isimli çalışmasıyla dinleyenlerin karşısına çıktı. Albümden çıkan ve sözü, müziği Justin’in kendisine ait olan "Like I Love You" single'ı, bütün dünyada listelerin üst sıralarına tırmandı...


Tugba isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
biyografisi, hayati, justin, justin timberlake, justin timberlake biyografi, justin timberlake biyografisi, justin timberlake hakkında, justin timberlake hakkında bilgi, justin timberlake hayatı, justin timberlake kim, justin timberlake kimdir, justin timberlake özgeçmişi, justin timberlake yaşamı, timberlake

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Justin Gatlin Resimleri - Justin Gatlin Fotoğrafları - Justin Gatlin Resim Okyanus Ünlülerin Resimleri 0 26.08.12 00:05
Justin Timberlake Resimleri -Justin Timberlake Fotoğrafları Okyanus Ünlülerin Resimleri 1 20.01.12 01:49
Justin Timberlake Ve Jessica Biel Nişanlandı Okyanus Magazin Haberleri 0 07.01.12 00:05
Justin Hoyte Hayatı ( Biyografisi ) Metrix Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) 0 27.01.09 02:19
Justin Timberlake Şarkı Sözleri (Lyrics) Prenses Yabancı Müzik Şarkı Sözleri 33 03.08.08 16:54


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:16 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2