tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > MÜZİK ve VİDEO > Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) > Yabancı Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri )
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Yabancı Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) Yabancı sanatçıların hayatları ( Biyografileri )


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Lake Of Tears Biyografisi,Lake Of Tears Hayatı,Lake Of Tears Kimdir?
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
889

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 13.07.09, 15:36   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Gamma Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: Malatya
Mesajlar: 1.899
Konular: 1751
Puan Grafiği
Rep Puanı:2137
Rep Gücü:0
RD:Esra has a brilliant futureEsra has a brilliant futureEsra has a brilliant futureEsra has a brilliant futureEsra has a brilliant futureEsra has a brilliant futureEsra has a brilliant futureEsra has a brilliant futureEsra has a brilliant futureEsra has a brilliant futureEsra has a brilliant future
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 48
71 Mesajına 111 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Lake Of Tears Biyografisi,Lake Of Tears Hayatı,Lake Of Tears Kimdir?

Lake Of Tears Biyografisi,Lake Of Tears Hayatı,Lake Of Tears Kimdir?

"Lake Of Tears" mayıs 1992'de "isveç'in boras" kentinde "carnal eruption" ve "forsaken grief" isimli iki death metal grubundan 4 elamanın bir araya gelmesiyle kuruldu. '93 baharının sonlarına doğru ilk demoları "demo 1' 93"ü kaydettiler. bu demo "black mark production" isimle firmanın dikkatini çekti ve grupla 5 albümlük bir anlaşma imzalandı.

İlk albümleri "greater art" 2 haftalık bir süreçte aralık '93'te stockholm'de bulunan "sunlight studio"da kaydedildi.

Mart '95'te grup yeniden stüdyoya girdi. Bu sefer 2. albümleri olan "headstones"u İsveç'in "ljusne" kentindeki "wavestation" stüdyolarında kaydettiler. 4 haftalık çalışmada büyük prodüktör "ulf petersson" ile grup ileriye doğru adeta dev bir adım attı. "headstones" albümü oldukça iyi tepkiler aldı.

1995 ve 1996'da grup birkaç avrupa ülkesini kapsayan mini bir turneye çıktı. "vader tiamat crematory savatage ve the gathering" gruba bu turnede eşlik eden önemli isimlerdi. '96 yazında grup gitarist "jonas eriksson" ile yollarını ayırdı.

3. albümleri "a crimson cosmos" '97 ocağında "soundtrade" stüdyolarında yine stockholm'de kaydedildi. Bu albüm grubun müzik bazında artık olgunlaştığının ve hakimiyetin kazanıldığının belgesiydi. nitekim albüm basın tarafından da takdir gördü. Almanya'nın "rock hard" dergisinde ayın albümü seçildi.

"a crimson cosmos"un kaydından sonra gruba yeni gitarist "ulrik lindblom" katıldı. Albümün yayınlanmasından sonra "theatre of tragedy ve heavenwood" ile 3 ayrı turne düzenlendi. Bu turnelerin son ayağında gitarist "ulrik" ailevi sebeplerden dolayı gruptan ayrılmak zorunda kaldı.

Haziran '99'da (almanya) 4. albümleri "forever autumn"u kaydettiler. bu çalışmada "Lake Of Tears" daha akustik ve daha slowdepresif öğeler kullandı. Ayrıca bu albümde ek enstrüman olarak keyboardda kullanıldı.

Nisan 2002'de "Lake Of Tears" "ulf wahnberg"in prodüktörlüğünde "neonai" albümü ile piyasaya geri döndü. Bu albümde bayan vokal olarak "jenny tebler" gruba eşlik etti.

2004 yılında ise son albümleri "black brick road"u isveç'te bulunan "studio mega"da kaydettiler. Bu albümde grup adeta "forever autumn" günlerine geri dönüş yaptı. Albüm oldukça modern fakat eski günleri anımsatacak bir sounda sahip.

Sonuç itibariyle Lake Of Tears gothic/doom metal severlerin gözdelerindendir. gothic/doom metal tarihinin en sağlam 5 albümünün arasında kesinlike yer alabilecek "forever autumn" grubun en iyi albümüdür. Her harddiske lazım şarkıları meselesine gelince tek tek şarkı vermeden dinlememiş olan herkese "forever autumn" albümünün tamamını önerebilirim. Albümü alana bir rulo tuvalet kağıdı da benden. Kendinizi melodilerin ve gözyaşlarının kollarına bırakın.

Albümleri:

1994 Greater art
1995 Headstones
1997 a crimson cosmos
1999 Forever autumn
2002 The neonai
2004 Black brick road

Not: İnternetten alıntıdır.
Esra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
biyografisi, hayati, kimdir, lake, lake of tears, lake of tears biyografi, lake of tears biyografisi, lake of tears hakkında, lake of tears hakkında bilgi, lake of tears hayatı, lake of tears kim, lake of tears kimdir, lake of tears özgeçmişi, lake of tears yaşamı, tears

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Mat Biyografisi-Mat Hayatı-Mat Yaşamı-Mat Kimdir? Grup Mat Biyografisi-GrupMat Kimdir Akasya Türk Rock Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri ) 1 12.07.19 09:11
Li Na Biyografisi - Li Na Kimdir - Li Na Hayatı - Li Na Yaşamı - Tenisçi Li Na Kimdir Kartal Diger Sporcuların Hayatı ( Biyografileri ) 1 30.12.17 22:28
Kan Gölü - Eden Lake-Vizyonda Yeni ASYA Sinema-Tiyatro 0 15.08.09 16:50
Lake Of Fire ( Nirvana ) Prenses Yabancı Müzik Hit ( En Sevilen ) Şarkı Sözleri 0 12.11.08 16:32
Tears And Rain (James Blunt) Güllü Yabancı Müzik Hit ( En Sevilen ) Şarkı Sözleri 0 19.07.08 05:32


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:01 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2