tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > MÜZİK ve VİDEO > Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) > Yabancı Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri )
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Yabancı Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) Yabancı sanatçıların hayatları ( Biyografileri )


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
A Perfect Circle Biyografisi-A Perfect Circle Hayatı-A Perfect Circle Kimdir?
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1245

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 13.12.09, 23:01   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 255
Konular: 229
Puan Grafiği
Rep Puanı:1700
Rep Gücü:0
RD:Akasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant future
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 139
35 Mesajına 70 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow A Perfect Circle Biyografisi-A Perfect Circle Hayatı-A Perfect Circle Kimdir?

A Perfect Circle Biyografisi-A Perfect Circle Hayatı-A Perfect Circle Kimdir?

Tool vokalisti Maynard James Keenan’ın Nine Inch Nails, Tool ve The Smashing Pumpkins gibi grupların gitar teknisyeni Billy Howerdel’a grup oluşturma fikriyle oluşan A Perfect Circle, ilk olarak kadrosunda Vandals davulcusu Josh Freese, Failure gitaristi Troy Van Leeuwen ve basçı Paz Lenchantin’i bulunduruyordu.

2000 senesinde “Mer de Mons” adlı ilk albümünü yayınlayan A Perfect Circle, bu albümle Amerika listelerinde 4 numara oldu. Albümün prodüktörlüğünü Billy Howerdel üstlenirken, albümde ayrıca Primus’un davulcusu Tim Alexander konukmüzisyen olarak yer aldı. İlk haftada 188,000 kopya satan albümden çıkan single’lar “3 Libras”, “Judith” ve “The Hollow” oldu ve “Judith” Modern Rock Listeleri’nde 5 numara olmayı başararak grubu 2. albüme doğru yönlendirdi.

Gitarist Troy Van Leeuwen’in Queens Of The Stone Age’e ve basçı Paz Lenchantin’in Billy Corgan’ın yeni grubu Zwan’a geçmesiyle basçı ve gitarist arayışına yönelen A Perfect Circle, kadrosuna Smashing Pumpkins gitaristi James Iha’yı ve Marilyn Manson basçısı Twiggy Ramirez’i dahil ederek 2003 senesinde “Thirteenth Step” adlı 2. albümünü yayınladı. Bir öncekialbümde olduğu gibi Virgin Records etiketiyle yayınlanan albümün prodüktörlüğünde yine Billy Howerdel bulunuyordu. İçerik olarak farklı insanların bağımlılık problemlerini çeşitli perspektiflerden dile getiren albüm,Amerika listelerinde 2 numara olarak ilk haftada 231,000 kopya sattı. Albümden çıkan single’lar “Blue”, “The Outsider” ve “Weak And Powerless” olurken, “Weak And Powerless” single’ı Amerika Modern Rock Listeleri’nde zirveye yerleşti.

“Underworld” ve “Resident Evil: Apocalypse” filmlerinin soundtrack’lerine birer şarkıyla katılan A Perfect Circle, 2004 senesinde Virgin Records etiketiyle ve Billy Howerdel prodüktörlüğünde “Emotive” adlı 3.stüdyo albümünü hayranlarına sundu.
John Lennon ve Joni Mitchell gibi sanatçıların savaş karşıtı parçalarını baştan yorumlayarak albüme aktaran grup, bu albümle Amerika listelerinde 2 numaraya yerleşti. Albümde grubun eski basçısı Paz Lenchantin gruba piyano ile eşlik ederken, albümden çıkan single’lar “Imagine” ve “Passive” oldu.Aynı sene “Amotion" adlı derleme albümü piyasaya süren A Perfect Circle, bu albümde ilk üç albümde yer alan parçaların remix versiyonlarını hayranlarına ulaştırdı. Ayrıca albümle birlikte bir de DVD’ye yer veren grup,bu DVD içerisinde yayınlanan video kliplerle birlikte hiç yayınlanmamış video klipleri de bulundurdu.

Grubun resmi internet sitesinden yapılan açıklamalara göre, Billy Howerdel şu günlerde solo albüm üzerinde uğraşıyorve belki de bu solo albüm A Perfect Circle’ın yeni albümü olacak.

Not: İnternetten alıntıdır.
Akasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Akasya Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
Cevapla

Tags
a perfect circle, a perfect circle biyografi, a perfect circle biyografisi, a perfect circle hakkında, a perfect circle hakkında bilgi, a perfect circle hayatı, a perfect circle kim, a perfect circle kimdir, a perfect circle özgeçmişi, a perfect circle yaşamı, biyografisia, circle, hayatia, hayatıa, kimdir, perfect

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
İngilizce'de PRESENT PERFECT TENSE 'in kullanımı ve örnek cümleler SERDEM İngilizce 0 19.07.08 09:45
İngilizce'de PRESENT PERFECT TENSE Başak İngilizce 0 11.07.08 12:36
The Past Perfect Tense/-Mişli Geçmiş Zaman Başak İngilizce 0 11.07.08 11:42
present perfect tense bad_boy İngilizce 0 01.03.08 04:35
present perfect tense nerelerde kullanılır bad_boy İngilizce 0 29.02.08 13:55


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:33 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2