tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > MÜZİK ve VİDEO > Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) > Yabancı Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri )
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Yabancı Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) Yabancı sanatçıların hayatları ( Biyografileri )


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Pussycat Dolls Biyografisi-Pussycat Dolls Hayatı- Grup Pussycat Dolls Kimdir.?
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1719

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 13.01.10, 20:04   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 561
Konular: 497
Puan Grafiği
Rep Puanı:1952
Rep Gücü:0
RD:Renklerin Dansı has a brilliant futureRenklerin Dansı has a brilliant futureRenklerin Dansı has a brilliant futureRenklerin Dansı has a brilliant futureRenklerin Dansı has a brilliant futureRenklerin Dansı has a brilliant futureRenklerin Dansı has a brilliant futureRenklerin Dansı has a brilliant futureRenklerin Dansı has a brilliant futureRenklerin Dansı has a brilliant futureRenklerin Dansı has a brilliant future
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 3
26 Mesajına 86 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Pussycat Dolls Biyografisi-Pussycat Dolls Hayatı- Grup Pussycat Dolls Kimdir.?

Pussycat Dolls

Pussycat Dolls Biyografisi-Pussycat Dolls Hayatı- Grup Pussycat Dolls Kimdir.?

Pussycat Dolls beş kişilik bir Amerikalı R&B/Dans kız grubudur. Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Melody Thornton,Jessica Sutta ve Kimberly Wyatt'tan oluşmaktadır.
Grup hakkında
1995 yılında Christina Applegate’in garajında küçük bir dans grubu olarak doğan The Pussycat Dolls, kadrosunda Nicole Scherzinger (vokal; 2003 Amerikan Popstar yarışması birincisi Eden's Crush'ın solisti), Kimberly Wyatt, Carmit Bachar, Melody Thornton ve Ashley Roberts'ı bulunduruyor.
Fikir sahibi koreograf Robin Antin ile çalışan grup, bir süre sonra Christina Applegate'in önerisiyle Johnny Depp’in sahibi olduğu The Viper Room kulübünde çıkmaya başladı. Bir gün provalarını izleyen Johnny Depp, "İşte ben bunun için bir kulüp aldım." dedi ve başarılarını onayladı. 1995-2001 yılları arasında Los Angeles'daki bu kulüpte sahne alan Pussycat Dolls, 2002 yılında The Roxy'de sahne almaya başladı.
PCD adlı albümlerini 13 Eylül 2005'te çıkaran The Pussycat Dolls, albümdeki ilk single "Don't Cha" ile İngiltere Single Listesi'nde ilk sıraya yükseldi. Albümden çıkan 2. single "Stickwitu" Top 40’a girdikten bir ay sonra, Top 10'da ve iki ay sonra da İngiltere Single Listesi’nde 1. sıraya oturdu. Albüm altın plak alırken, aynı zamanda Billboard Müzik Ödülleri’nin de sahibi oldu ve yine aynı yıl "Don't Cha" ile İngiltere Smash Hits'de "Yılın En İyi Videosu" ödülüne layık görüldü.
Bir çok ünlü The Pussycat Dolls ile şovlarında sahne aldı ve bir gecelik de olsa birer 'Pussycat Doll' oldular. Bu ünlülerden birkaçı: Christina Aguilera, Pamela Anderson, Kelly Osbourne, Pink, Britney Spears, Carmen Electra ve Gwen Stefani'dir.
The Pussycat Dolls, ilk kuruluş yıllarında taklit ve danslardan oluşan başarılı revü şovları yapmış ve zamanla gerçek bir müzik grubuna dönüşerek uluslararası üne kavuşmuş bir grup olarak gösteriliyor. Birçok dergide, MTV ile VH1’da, reklam kampanyalarında ve filmlerde yer alan grup, özellikle 2003 yılında Charlie’s Angels: Full Throttle adlı filmdeki bir sahnede "Pembe Panter" müziğinde dans ederek birçok televizyon programına çıkma şansını yakaladı. Grup, 2004 yılında MTV Asya Ödülleri’nin açılışını yaparken, MTV Hits İngiltere grubu Destiny's Child ve Spice Girls gibi grupların önünde "En iyi 10 Bayan Grup" listesinde bir numara olarak açıkladı.
2006 senesinde MTV Türkiye Açılış Partisi'ne katılarak bir şova imza atan The Pusyycat Dolls, aynı sene yeni albümün çalışmalarına başladı. Bu arada grubun ana vokalisti Nicole Scherzinger solo kariyere yöneldi.
15 Ağustos 2008'de Doll Domination adlı yeni albümünü yayınlamaya hazırlanan The Pussycat Dolls, bu albümün prodüktörlüğünde Timbaland, Cee-Lo Green, Sean Garrett, Scott Storch, Darkchild, Kara DioGuardi, Fernando Garibay, Ryan Tedder, Mark Taylor ve Taio Cruz gibi isimlerle bir araya geldi.
Grup üyeleri
Nicole Scherzinger (d. 29 Haziran 1978, Honolulu, Hawaii , ABD)
Ashley Roberts (d. 14 Eylül 1981, Phoenix, Arizona, ABD)
Jessica Sutta (d. 15 Mayıs 1982, Miami, Florida, ABD)
Kimberly Wyatt (d. 4 Şubat 1982, Warrensburg, Missouri, ABD)
Melody Thornton (d. 28 Eylül 1984, Phoenix, Arizona, ABD)
Albümler
2005 PCD

Pussycat Dolls Resimleri
Renklerin Dansı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Renklerin Dansı Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
Cevapla

Tags
biyografisipussycat, dolls, grup, hayati, kimdir, pussycat, pussycat dolls, pussycat dolls biyografi, pussycat dolls biyografisi, pussycat dolls hakkında, pussycat dolls hakkında bilgi, pussycat dolls hayatı, pussycat dolls kim, pussycat dolls kimdir, pussycat dolls özgeçmişi, pussycat dolls yaşamı

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Grup Tillo Biyografisi - Grup Tillo Kimdir - Grup Tillo Hayatı - Grup Tillo Yaşamı Kartal Diger Ünlülerin Biyografileri 0 01.05.14 16:21
Pussycat Dolls Resimleri Okyanus Ünlülerin Resimleri 3 20.11.11 00:21
Pi Biyografisi-Pi Hayatı-Pi Yaşamı-Pi Kimdir?Grup Pi Biyografisi-Grup Pi Kimdir? Akasya Türk Rock Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri ) 0 21.12.09 00:05
Pussycat Dolls-Bottle Pop 2009 Albümü ASYA Albüm Kapakları 0 24.06.09 02:00
Pussycat Dolls Şarkı Sözleri ( Lyrics ) Prenses Yabancı Müzik Şarkı Sözleri 15 10.08.08 22:41


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:36 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2