tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > MÜZİK ve VİDEO > Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) > Yabancı Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri )
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Yabancı Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) Yabancı sanatçıların hayatları ( Biyografileri )


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Rick Ross Biyografisi - Rick Ross Kimdir - Rick Ross Hayatı - Rick Ross Yaşamı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1937

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 01.10.11, 22:57   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rick Ross Biyografisi - Rick Ross Kimdir - Rick Ross Hayatı - Rick Ross Yaşamı

Rick Ross Biyografisi - Rick Ross Kimdir - Rick Ross Hayatı - Rick Ross Yaşamı

William Leonard Roberts II (D. 28 Ocak 1976), bilinen adıyla Rick Ross, ABD'li rapçi ve eski ıslah memuru. Sahne adını, uyuşturucu satıcısı "Freeway" Ricky Ross'tan esinlenerek Rick Ross olarak seçti. Rick Ross'un kendisine ait Maybach Music Group adında bir plak şirketi bulunmaktadır.



Kariyeri

Rick Ross, ilk kez 2002 yılında Trina ile olan ortak çalışması "Told Y'all" ile müzik piyasasına giriş yaptı.

2006: Port of Miami

2006 yılında Def Jam Recordings'e bağlı Slip-n-Slide Records ile anlaşarak Port of Miami adlı ilk albümünü Jazze Pha, DJ Khaled, J. R. Rotem ve Akon gibi isimlerinyapımcılığında piyasaya süren Rick Ross, albümüne Dre, Akon, Mario Winans, Rodney, J Rock, Lyfe Jennings, Lloyd, Jay-Z, Young Jeezy, Carol City Cartel, Brisco ve Lil Wayne'i konuk müzisyen olarak davet etti.

Albümüyle Billboard 200 listesinde zirveye yerleşen müzisyen, albümden piyasaya sürülen "Hustlin'" ve "Push It" teklileriyle Billboard Hot Rap Tracks listelerinde ilk on içerisinde yer aldı.

2007-2008: Trilla

2007 senesini, yayınladığı Rise to Power adlı derleme albümüyle tamamlayan Rick Ross, albüm içerisinde Slip-n-Slide Records ile anlaşmadan önce hazırladığı parçalarına yer verdi. 11 Mart 2008 tarihinde Trilla adlı ikinci stüdyo albümünü müzikseverlere ulaştıran Rick Ross, albümüyle Billboard 200 listesinde bir kez daha zirvedeydi. Albümden piyasaya sürülen ilk tekli "Speedin'"de R. Kelly ile bir araya gelen sanatçı, ikinci tekli "The Boss"da ise T-Pain ile çalıştı. "The Boss" teklisi ile Billboard Hot Rap Tracks listelerinde üç numaraya kadar çıkmayı başardı.

2009: Deeper Than Rap

Rick Ross, Deeper Than Rap adını verdiği üçüncü stüdyo albümünü 21 Nisan 2009 tarihinde piyasaya sürmeyi planlıyor. Albümün yapımında J.U.S.T.I.C.E. League, The Neptunesve Kanye West gibi isimler çalışırken; Lil Wayne, The-Dream, Ne-Yo ve John Legend isimler albümde konuk sanatçı olarak yer aldı. Albümün ilk teklisi "Magnificent", Billboard Hot Rap Tracks listelerinde beş numaraya kadar yükseldi.

2010: Teflon Don

Teflon Don adını verdiği dördüncü stüdyo albümünü 6 Temmuz 2010 tarihinde piyasaya sürdü. John Legend, Cee-Lo, T.I, Erykah Badu, Kanye West, Gucci Mane, P.Diddy, Raphael Saadiq gibi isimler albümde konuk sanatçı olarak yer aldı. Teflon Don albümü Amerika'da satışa çıktığı ilk haftada tam 176.000 adet sattı ve Billboard 200 satış listesinde 2 numaraya yükseldi.

Albümün çıkış parçası olan Super High şarkısını Ne-Yo ile birlikte seslendiren sanatçı, klibinde iseAmerikalı ünlü aktris Stacey Dash ile kamera karşısına geçti. Albümün 2. çıkış parçası olan Live Fast, Young Die ı Kayne West ile seslendirdi.

Rick Ross aynı zamanda bu zamana kadar yaptığı müzik projeleriyle Amerikan The Source magazin tarafından "Man of the Year" (Yılın Sanatçısı) ödülüne layık görüldü.

Diskografi

2006: Port of Miami
2008: Trilla
2009: Deeper Than Rap
2010: Teflon Don

Doğum Adı: William Leonard Roberts II
Doğum: 28 Ocak 1976 (1976-01-28) (35 yaşında)
Coahoma County, Mississippi
Meslekler: Rapçi
Tarzlar: Hip hop
Plak Şirketi: Suave House, Slip-n-Slide, Def Jam, Poe Boy, Maybach Music Group
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
biyografisi, hayati, kimdir, rapçi rick ross, rick, rick ross, rick ross biyografi, rick ross biyografisi, rick ross hakkında genel bilgi, rick ross hayatı, rick ross kimdir, rick ross özgeçmişi, rick ross yaşamı, ross, yasami, şarkıcı rick ross

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Bob Ross Eserleri - Bob Ross Tabloları - Bob Ross Resimleri - Ressam Bob Ross Tablo Serap Yabancı Ressamların Resimleri 2 09.11.14 15:25
Bob Ross Biyografisi - Bob Ross Hayatı - Bob Ross Kimdir - Bob Ross Yaşamı Serap Yabancı Ressamların Biyografileri ve Eserleri 0 10.11.11 23:50
Rick Amor Biyografisi - Rick Amor Kimdir - Rick Amor Hayatı - Rick Amor Yaşamı Serap Yabancı Ressamların Biyografileri ve Eserleri 0 01.11.11 17:53
Rick Cheek Biyografisi-Rick Cheek Hayatı-Rick Cheek Yaşamı-Rick Cheek Kimdir? Kartal Diger Sporcuların Hayatı ( Biyografileri ) 0 15.08.09 16:14
Rick Ross Şarkı Sözleri ( Lyrics ) Prenses Yabancı Müzik Şarkı Sözleri 1 20.08.08 23:16


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:04 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2