tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > MÜZİK ve VİDEO > Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) > Yabancı Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri )
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Yabancı Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) Yabancı sanatçıların hayatları ( Biyografileri )


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Ludacris Biyografisi - Ludacris Hayatı - Ludacris Kimdir?
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1205

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 28.10.11, 04:07   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Ludacris Biyografisi - Ludacris Hayatı - Ludacris Kimdir?

Ludacris Biyografisi - Ludacris Hayatı - Ludacris Kimdir?


Ludacris, 11 Eylül 1977 tarihinde, Amerika'da Illinois Eyaleti'nde doğmuştur. Gerçek adı Christopher Brian Bridges'tır. Rapçi ve aktördür. Menajeri Chaka Zulu'yla beraber Disturbing tha Peace Şirketi'ni kurmuştur. ABD'de 17 milyon, tüm dünyada 24 milyon albüm satışı yapmıştır. Ludacris, MTV ve Grammy Ödülleri'ni kazanmıştır.



İlk rap şarkısını 9 yaşındayken yazmıştır. 12 yaşında da amatör rap grubuna katılmıştır. 2007 yılında, babasını kanser yüzünden kaybetmiştir. Karma adında bir kızı vardı

Müzik Kariyeri

Radyo Editörlüğü ve Timbaland'le Çalışma

Ludacris, ilk işi olarak WHTA adlı bir radyoda, DJ Chris Lova Lova adlı bir programın editörü oldu. Burada çalışırken, Timbaland tarafından, albümü için çalışma teklifi aldı. Bu albümde, Phat Rabbit adında bir şarkı yazdı.

İlk Albüm: Back For The First Time

Ludacris, Back For The First Time adlı ilk albümünü Ekim 2000'de yayınladı. Albüm büyük başarı gösterdi, ve Billboard 200 listesinde 4. sıraya kadar çıktı. Bu labümde, birçok kişiyle çalıştı; ve Southern Hospitality ve What's Your Fantasy adında iki tane hit single çıkardı.

Bu başarıdan sonra, Ludacris MTV'de bir programa çıktı. Bu programda, sahne adının nereden geldiği sorulunca, o da sahne adının İngilizce'de ridiculous ve ludicrous kelimelerinden geldiğini söylemiştir.

2. Albüm: Word of Mouf

2001'in sonuna doğru Ludacris 2. albümünü yayınladı. Bu albümden çıkan hit single Rollout(My Bussiness) için Ludacris, ilk video klibini yayınladı. Bu albümden sonra Ludacris, bazı ödüllerin törenlerinde gösteri yapmaya başladı. Çıkan it single'dan sonra, bu albümden 3 tane daha hit single çıktı.

3. Albüm:Chicken-n-Beer

Ludacris, 2003 ilkbaharında 3. albümünü yayınladı. Bu albümden, Act A Fool şarkısı 2 Fast 2 Furious filmi için soundtrack olarak seçildi. Bu şarkıyla beraber, P-Poppin şarkısı hit oldu. Ama bu albüm pek tutmadı.

Bunun üzerine, sonbaharda albümden Stand Up adında 2. hit single çıktı. Bu şarkı, You Got Served filmi için soundtrack olmuştur.

2004'le beraber, albümün 3. hit single'ı çıktı. Bu hit signle'ın çıkmasından sonra Ludacris, Usher için düet yaptığı Yeah! şarkısı, ona ilk Grammy'sini getirmiştir.

4. Albüm: The Red Light District

2004'te 4. albüm yayınlandı. Bu albümde 2 tane hit single çıktı.

5. Albüm: Release Therapy

2006'da çıkan 5. albüm, çift taraflı Cd'de satışa sunuldu. Ön taraf Release, arka kısım Therapy. Çıkan ilk single Money Maker oldu (Pharrell Williams'la birlikte). Sonra 2. hit single çıktı Grew Up a Screw Up (Young Jeezy ile birlikte). Bu albüm, çıktığı ilk hafta 310.00 adet kopya sattı.

6. Albüm: Theater of the Mind

2008'de 6. albüm çıktı. Bu albüm, temmuz ayında kaset halinde, sonra kasım ayında Cd halinde çıktı.

7.Albüm Battle Of The Sexes

9 Mart 2010'da 7. albümünü yayınladı. Bu albümden Everybody Drunk ve My Chick Bad singleları çıktı.Tartışmasız Ludacris'in en eğlenceli ve ağır hip-hop soundları kullandığı 'Battle Of The Sexes' albümü hip-hop piyasasında büyük yankı uyandırdı.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
biyografisi, hayati, kimdir, ludacris, ludacris biyografi, ludacris biyografisi, ludacris hakkında, ludacris hayatı, ludacris kimdir, ludacris özgeçmişi, ludacris yaşamı

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Mat Biyografisi-Mat Hayatı-Mat Yaşamı-Mat Kimdir? Grup Mat Biyografisi-GrupMat Kimdir Akasya Türk Rock Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri ) 1 12.07.19 09:11
Li Na Biyografisi - Li Na Kimdir - Li Na Hayatı - Li Na Yaşamı - Tenisçi Li Na Kimdir Kartal Diger Sporcuların Hayatı ( Biyografileri ) 1 30.12.17 22:28
Fun Biyografisi - Fun Kimdir - Fun Hayatı - Fun Yaşamı - Fun İngilizce Biyografisi Kartal Yabancı Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) 1 13.01.17 23:18
Ludacris Resimleri - Ludacris Fotografları Başak Ünlülerin Resimleri 1 30.04.12 12:09
Ludacris Biyografisi - Ludacris Hayatı - Ludacris Kimdir? Okyanus Hiphop - Rap Müzik Şarkıcılarının Hayatı ( Biyografisi ) 0 30.04.12 12:07


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:35 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2