tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > MÜZİK ve VİDEO > Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) > Yabancı Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri )
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Yabancı Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) Yabancı sanatçıların hayatları ( Biyografileri )


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
One Direction - One Direction Grup Üyeleri - One Direction Kimdir?
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
4069

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 26.06.12, 20:24   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart One Direction - One Direction Grup Üyeleri - One Direction Kimdir?

One Direction - One Direction Grup Üyeleri - One Direction Kimdir?



One Direction, İngiliz-İrlandalı bir müzik grubudur. Grup beş kişiden oluşuyor. Üyeleri Zayn Malik, Louis Tomlinson, Harry Styles, Liam Payne ve Niall Horan'dır. İngiliz yarışma programı olan The X Factor'ün 7. sezonunu üçüncülükle bitirmişlerdir. Daha sonra grup Syco Music'le ilk kayıtlarını yapmıştır.

One Direction'ın ilk single'ı "What Makes You Beautiful", 11 Eylül 2011 tarihinde yayınlanmıştır ve İngiltere müzik listelerinde 1. sıraya yükselmiştir. İkinci single'ları "Gotta Be You" 13 Kasım 2011'de yayınlanmış ve ardından Up All Night adlı albümleri 21 Kasım'da piyasaya sürülmüştür.



Üyeler


Niall Horan

Niall James Horan (d. 13 Eylül 1993 Mullingar, İrlanda) annesi Maura Gallagher ve babası Bobby Horan'ın en küçük çocuğudur. Matt adında bir abisi var. Ailesi o beş yaşındayken boşandı. Bir kaç yıl o ve abisi her ikisininde evlerinde sırayla kaldıktan sonra Mullingar'da, babalarının evinde kalmaya karar verdiler. Annesi tekrar evlendi ve County Longfaord'da yedi yıllık kocası Chris ile yaşıyor. Bir Hıristiyan okulunda öğrenci öğretmendi ve okul korosundaydı. X-Factor'den önce yurdunda bir kaç performans sergiledi. Horan küçüklüğnden beri gitar çalıyor. Bir röportajda gitarı hakkında "En iyi Noel hediyesi." diye konuştu.

2010 yılında Horan X-Factor'ün 7. sezonuna yalnız olarak katıldı ve "So Sick" şarkısını söyledi. İki juri üyesi onun yeteneklerini soruşturdu ama üç evet aldı ve konuk juri Katy Perry tarafından da kabul edildi. Ve ikinci aşama olan Boot Camp'de "Champagne Supernova'yı" söyledi. Erkekler katogorisinde başarısız oldu ama yetenekli olduğu için juriler tarafından ikinci bir şans olan One Direction'a konuldu. X-Factor'a ilk katıldığında 16 yaşında olduğunu ve Justin Bieber ya da Beyonce gibi ünlü bir isim olmak istediğini söyledi ve "Justin Bieber'la çok karşılaştırılıyorum ve bundan şikayetçi değilim. Onun gibi çok bilet satmak istiyorum, bir albüm yapmak ve ünlü isimlerle calışmak istiyorum." dedi. Kendine Irlanda'lı Justin diyor.

Niall bir Swing hayranı olduğunu söylüyor. Aynı zamanda bir Rock Müzik hayranı olduğunu. The Eagles, Bon Jovi ve The Script'i dinliyor. Ve Ed Sheeran'ı bir esin kaynağı olarak görüyor. Sheeran'la Moments adlı şarkı için çalışmanın onun için büyük bir onur olduğunu söyülyor.

Horan One Direction'dan önce pek fazla randevusunun olmadığını söylyor "Sadece evde oturup film seyrederdim" diyor.



Zayn Malik

Zayn Javaad Malik (d. 12 Ocak 1993, Bradford İngiltere) babası yarı Pakistan'l ve yarı İngiliz olan Yaserm ve İngiliz anne Tricia Malik'in çocuğudur. Malik'in üç kız kardeşi var Doniya, Waliyha ve Safaa. Bradford'un East Bowling tarafında büyüdü. İlk okulda Lower Fields'a ve lisede Tong High School'a gitti. Zayn küçüklüğünü "Küçükken başa çıkılması zor biriydim. Biraz hiperaktiftim ki annem bile beni çocuk arabasında gezdirirdi." diye anlatıyor. Annesi de Zayn'i " Zayn bilgisayar başında şarkılara saatlerce eşlik ederdi." diye anlatyor. Zayn Malik saçları yüzünden ilk iki okulundan atıldığını ama kız kardeşleri ile başka okula geçince uyum sağladığını söylüyor.

2010 yılında Malik X-Factor'ün 7. sezonuna yalnız olarak katıldı. Denemesi ilk başda televizyonda gösterilmez daha sonra internette görülür. Malik ilk bölümü geçtikten sonra Boot Camp'a kadar ilerler. Boot Camp'da dans etmesi gerekiyordu. Dans edemediğini düşündüğünden sahne arkasında saklanır ama Simon Cowell onu bulur ve tekrar sahneye gelmesi için ikna eder. Boot Camp'den sonra erkek kategorisinde başarısız olur ama onun için ve diğer dört kişi için ikinci şans olan One Direction'a juriler tarafından konulur. Zayn bu anı için "Hiç bir gruba konulacağımı düşünmemiştim. İlk başta hayır diyecektim" diyor.

Zayn bir R&B hayranı ve X-Factor seçmlerinde R&B şarkısı "Let Me Love You"u söyledi. Zayn aynı zamanda One Direction'da ki en zor notaları söyleyendir. Zayn X-Factor'de yarışmacı olan Rebecca Ferguson'la bir ilişki yaşadı ve bu ilişki yaş farkı nedeni ile hoş karşılanmadı. Dört ay sonra ilişkileri bitti.

Zayn, karikatür çizmeyi ve okumayı çok seviyor. Zayn aynı zamanda sigara içiyor "Kesinlikle bırakacağını" söylüyor.



Liam Payne

Liam James Payne (d. 29 ağustos 1993, West Midlands İngiltere) babası Geoff ve annesi Karen'in çocuğudur. Payne'in iki ablası var Ruth ve Nicola. Dört yaşındayken böbreğinde bir yara olduğunu ve disfaksiyonel olduğunu öğrendi. Acı ile başa çıkmak için günde sabah ve akşam 32 tane iğne alıyordu.Okul hayatı için kendine "Okulda ki haylaz çocuk" diyor. Bazı takımlar için oynadı ve bazı maçlarda yer aldı. 12 yaşında 18 yaş ve altı takımlarda oynadı. Payne okulda zorbalıkla başa çıkmaya çalışıyordu ve bunun için boks eğitimi aldı. Eğitimler sırasında burnunuda kırdığın söylüyor.

Payne X-Factor'e ilk 2008 yılında katıldı. Daha 14 yaşında olduğundan Simon tarafından hayır cevabını aldı. 2010 yılında tekrar denedi ve Boot Camp'a kadar geldi. Boot Camp'da kaybetmeden ve One Direction'a konulmadan önce "Stop Crying Your Heart Out" şarkısını söyledi. Payne One Direction'la ilk kez grup olmaları hakkında "Boot Camp'den öncede birbirmizi görüyorduk hatta Niall ile aynı odayı paylaştık ama grup olduktan sonra çok çalıştık ve gerçekten hızlı büyümemiz gerekti." diyor.

Payne Justin Timberlake'i örnek olarak alıyor. Aynı zamanda Take That üyesi olan Gary Barlow'dan ilham aldığını söylüyor. Payne'in aynı zamanda tek böbreği var ve diyor ki "Yediğim, içtiğim her şeye dikkat etmem gerkiyor."Dansçı olan Danielle Peazer ile ilikişi var. 2010 yılında X-Factor'de tanıştılar ve o zamandan beri birlikteler. Twitter'dan ölüm tehditleri alan Danielle için Payne "İnsanların daha başkasını tanımadan bu kadar kötü şeyler söylemesi çok kötü" diyor. Now Magazine'de bir röportajda "Danielle muhteşem. Bizim çocuklar onu seviyor -arkadaşca tabi. Onunla çok vakit geçirebilsemde ondan uzaklaşmak zor. Ama her şeyi iyi karşılıyor." dedi.



Harry Styles

Harry Edward Styles (d. 1 Şubat 1994, Worcestershire İngiltere) annesi Anne Cox'un ve babası Des Styles'ın çocuğudur. Kendisinden büyük bir ablası var, Gemma. Ailesi o yedi yaşındayken boşandı. Annesi tekrardan Robin Twist'le evlendi. Styles annesinin Twist'le evlenmesinden memnun olduğunu söylüyor. Styles bir çocuk olarak da şarkı söylemeyi severdi. Eskiden White Escimo adlı bir grubun baş solistliğini yapardı. Grupta Harry ile birlikte Haydn Morris, Nick Clough ve Will Sweeny vardı. Sonradan "Battle Of Bands" adlı bir yarışmaya katıldılar ve kazandılar.

Styles 2010 yılında X-Factor'e "Isn't She Lovely" şarkısı ile katıldı. Styles, üç juriden iki evet alınca Boot Camp'a kadar ilerledi. 2010 yılında tekrar denedi ve Boot Camp'a kadar geldi. Boot Camp'da kaybetmeden ve One Direction'a konulmadan önce "Stop Crying Your Heart Out" şarkısını söyledi. Styles One Direction adını bulan kişi oldu. Styles X-Factor anansörü PeterDickson adlarını söyleyince kulağa hoş geldiğini söyledi. Tomlinson diyor ki "Harry grubun adı hakkında düşüncelerimizi almak için hepimize mesaj atmıştı. Hepimizin evet dediği o günlerden biriydi. Styles X-Factor sayesinde kendisine daha çok güvenmeye başladığını söylüyor.

One Direction X-Factor'da 3. oldu ve hemen ardından imzalaştıklarını öğrenmeleri hakkında Harry o an için "Biz kazanmak istemiştik ve 3. olmak kesinlikle umut kırıcıydı ve imzalaştığımızı öğrenmek inanılmazdı. Simon Cowell hayatımızın değişeceğini söylüyordu. Garipti."

Bir çocuk olarak Elvis Presley'yi esin kaynağı olarak gördüğünü söylüyor. Aynı zamanda Foster The People, Coldplay ve Kings Of Leon hayranı olduğunu söylüyor. Styles yeni albmleri hakknda "Daha ağır gitarlar ve daha büyük davullar istedik. İlkinden farklı olsun istedik. Artık 18 yaşından büyüğüz ve yaptığımız şeyi bizimde sevmemiz gerekiyor" diyor. Styles aynı zamanda Coldplay'den Chris Martin'in sahne performasını örnek olarak alıyor. Styles aynı zamanda çıplak kalmayı sevdiğini de söylüyor "Kendimi daha özgür hissediyorum." diyor ve X-Factor'da çekilmiş çıplak bir fotorafı bulunuyor. Harry'nin bir başka skandalıda kendisinden 15 yaş büyük Caroline Flack ile bir ilişki yaşaması. Styles ve Tomlinson hayran kitlesi tarafından bir ikili olarak görülüyor ve onlar birbirinden hoşlanıyormuş gibi gösteriyorlar. Aslnda gerçek olmasada Styles ve Tomlinson bu düşünceden hoşlanıyor.


Louis Tomlinson

Louis William Tomlinson (d. 24 Aralık 1991 Doncaster) İngiltere) Annesinin adı Johanna, babasının adı Troy'dur. 2000'de anne ve babası boşandı. Dört üvey kız kardeşi var, isimleri; Charlotte, Félicité ve ikizler Daisy ile Phoebe. Tomlinson, çocukları çok sevdiğini söylüyor ve kız kardeşleri ile çok iyi anlaştığını. Bu nedenle Fat Friends adlı bir play'de oynadıktan sonra oyunculuk okuluna gitti. Louis'in If I Had You adlı bir dizide küçük rolleri oldu ve BBC'nin Waterloo Road dizisinde. Louis okulda pek iyi bir öğrenci deiğildi ama sınıfları geçti. Bunun hakkında "Eğlenmekle fazla meşguldum" diyor.

2010 yılında Tomlinson X-Factor'ün 7. sezonuna yalnız olarak katıldı. Hey There Delilah şarkısını söyledi ve üç evet aldı. Make You Feel My Love şarkısı ile Boot Camp'de başarısız oldu ve One Direction grubuna konuldu. One Direction'un kurulması hakkında "Hepimiz birbirimize baktık ve birbirimize yapmak istiyormusun diye sorduk. Sonra cevabımız evet oldu" diyor. X-Factor hakkında "Bazıları X-Factor'ün ün yapmak için çok basit bir yer olduğunu söylüyor. Ama aslında çok zordu ve bizim hiç bir deneyimimiz yoktu. Biz tamamen farklı bir erkek grubuz" diyor.

Louis Robbie Williams'ı bir esin kaynağı olarak gördüğünü söylüyor. Williams hakkında "Onu hep sevmişimdir. Büyük bir hayranıyım." X-Factor 2010'da onunla tanışma şansını yakalamıştım. Aynı zamanda Ed Sheeran'nı da çok sevdiğini söylüyor. Tomlinson aynı zamanda büyük bir The Fray ve Michael Jackson hayranı olduğunu söylüyor. Harry ve Louis için yakın arkadaşlar ve hayranları onlara "Larry Stylinson" diye hitap ediyor. Tomlinson şu anda model Eleanor Calder ile bir ilişki yaşıyor. 2011'de Louis'nin annesi ve üvey babası ayrldı ve kalbinin çok kırıldığını söylüyor.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.17, 11:34   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Tuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 1.782
Konular: 1135
Puan Grafiği
Rep Puanı:3960
Rep Gücü:57
RD:Tuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 174
122 Mesajına 291 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon One Direction - One Direction Grup Üyeleri - One Direction Kimdir?

One Direction - One Direction Grup Üyeleri - One Direction Kimdir?

Teşekkürler
--------------Tualimforum İmzam--------------
Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol.

Şefkat ve merhamette güneş gibi ol.

Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.

Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.

Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.

Hoşgörülülükte deniz gibi ol.

Ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol.

MEVLANA CELALEDDİN RUMİ

Tuna
Tuna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
direction, grup, kimdir, one direction, one direction biyografi, one direction biyografisi, one direction hakkında, one direction hayatı, one direction kimdir, one direction özgeçmişi, one direction yaşamı, uyeleri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Grup Antares Biyografisi - Grup Antares Kimdir - Grup Antares Hayatı - Grup Antares Eylül Türk Rock Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri ) 1 15.11.16 22:59
Grup Merdiven Biyografisi-Grup Merdiven Hayatı-Grup Merdiven Kimdir? Akasya Türk Rock Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri ) 1 20.01.15 14:45
Grup Tillo Biyografisi - Grup Tillo Kimdir - Grup Tillo Hayatı - Grup Tillo Yaşamı Kartal Diger Ünlülerin Biyografileri 0 01.05.14 16:21
Facebook One Direction Kapak Fotografları - Zaman Tüneli One Direction Kapak Resimler Kartal Network ve İnternet 0 02.06.13 22:41
One Direction Resimleri - One Direction Fotografları Okyanus Ünlülerin Resimleri 0 26.06.12 20:27


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:39 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2