tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KÜLTÜR VE SANAT > Biyografiler > Yabancı Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri )
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Yabancı Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) Yabancı sinema sanatçılarının hayatları ( Biyografileri )


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Jonny Deep Biyografisi - Johnny Deep Hayatı - Jonny Deep Yaşamı - Jonny Deep Kimdir?
Konudaki Cevap Sayısı
3
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
3539

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 17.08.08, 21:31   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Jonny Deep Biyografisi - Johnny Deep Hayatı - Jonny Deep Yaşamı - Jonny Deep Kimdir?

Johnny Depp

Asıl adı "John Christopher Depp II" olan Amerika'lı aktör. 2004 yılında Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti filmindeki başarısı ile En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ına aday gösterilmiştir.

Johnny Depp, 9 Haziran 1963'te Owensboro, Kentucky'de doğdu. Florida'da büyüdü ve 15 yaşında bir rock müzisyeni olmak umuduyla okulu bıraktı. The Kids adlı rock grubunda müzik yapmaya başladı ve grubun davulcusunun kız kardeşi Lori Anne Allison ile 20 Aralık,1983'te evlendi.

Los Angeles, California'da eşinin yardımıyla Nicolas Cage ile tanıştı ve ilk filmi A Nightmare On Elm Street'de 1984 yılında oynama şansı buldu. 1985 yılında ise Lori Anne Allison'dan boşandı.

Johnny Depp'in kariyeri için en büyük devrim şüphesiz ki Tim Burton dokunuşudur. Oyuncunun kariyerine altın harflerle yazılmış birçok filmde ünlü yönetmen Tim Burton'un imzası vardır. Burton-Depp ikilisi Amerikan sinema tarihine şimdiden geçmiş, ne yönetmen oyuncudan ne de oyuncu yönetmenden vazgeçebilmiştir.

Ancak oyuncunun bugüne kadar ki doruk noktası Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti filminde olmuş ve bu film sayesinde 2004 yılında Akademi Ödülleri'nde En iyi Erkek Oyuncu ödülüne aday olmuştur.

Şuan Fransız şarkıcı-oyuncu Vanessa Paradis ile birlikte yaşamaktadır, Lîlly-Rose Melody (Doğum, 1999) ve Jack (Doğum, 2002) adlarında iki çocuğa sahiptirler.

Bunları Biliyor musunuz?

* 1994 yılında New York'ta bir apartmana çöp dökmek suçundan tutuklandı.
* 1999 yılında Londra'da bir restorantta paparazzilerle kavga etmek suçundan tutuklandı.
* Ünlü çift Los Angeles ve Fransa'da yaşamaktadır. Oğlu Jack Fransa'da dünyaya gelmiştir.
* Hollywood ünlüler yoluna 1999 yılında yıldızı yerleştirilmiştir.
* Jack the Ripper'ın fanatik hayranıdır.
* Çocukken çikolata'ya karşı alerjisi vardı.
* Eşininde yardımıyla Fransızca öğrenmiştir.
* The Matrix filmindeki Neo karakteri için düşünülmüş ilk isimlerden biridir (diğeri Tom Cruise) , ancak kendisi kabul etmemiştir.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Başak Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti:
Alt 19.08.09, 14:52   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Jonny Deep Biyografisi-Johnny Deep Hayatı-Jonny Deep Yaşamı-Jonny Deep Kimdir?

Jonny Deep Biyografisi-Johnny Deep Hayatı-Jonny Deep Yaşamı-Jonny Deep Kimdir?

" Eski kafalı bir adamım. En büyük isteğim midesi birayla dolmuş bir halde evinin kapısının önünde oturup bir gölü ya da başka bir şeyi öylece seyreden yaşlı bir adam olmak " diyerek bedenen genç olsa da ruhen yaşlı olduğunu savunan yetenekli aktör Johnny Depp, aykırı doğasıyla Hollywood'un revaçtaki yakışıklıları Brad Pitt, Keanu Reeves, Tom Cruise gibi tapılan yıldızlardan biri olmaktan sürekli kaçınıyor.
Son olarak Christina Ricci ile" Sleepy Hollow " ( Hayalet Süvari ) ve " Fear and Loathing in Las Vegas "( Las Vegas'ta Korku ve Nefret ) adlı filmlerle yine radikal karakterleri canlandıran Depp, ileriki zamanlarda gösterime girmesi planlanan 1999 yapımı üç filmle karşımıza gelecek : " The Ninth Gate ", " The Astronaut's Wife " ve " The Source " 1987 yapımı " 21 Jump Street " adlı filmdeki Dedektif Tommy Hanson tiplemesiyle bir anda genç izleyicilerin sevgilisi haline gelen Depp'in sinema dünyasına ilk adım atışı, kendinden emin tavırları ve doğal ve içten konuşma tarzı ile sevgisini kazandığı ünlü aktör Nicolas Cage'in tavsiyesi doğrultusunda gerçekleşmiş.

Son olarak " Çığlık 3 " ile karşımıza gelen, korku filmlerinin unutulmaz yönetmeni Wes Craven'ın korku klasiği " Nightmare on Elm Street "( Elm Sokağında Kabus ) ile ilk sinema filminde oynama fırsatını yakalayan Florida'lı aktör, oyunculuk okulundaki başarısı ile Oliver Stone'un Oscar ödüllü Vietnam draması " Platoon "da küçük bir rol kazandı. Uzun seneler birlikte çalışacağı ünlü yönetmen Tim Burton'un aynı zamanda kendini de ispat ettiği filmi " Edward Scissorhands "de Winona Ryder ile birlikte oynayan genç aktör, başarısıyla bütün dikkatleri üzerinde topladı. Bir anlamda içine saplandığı uyuşturucu batağından kurtulmasını sağlayan bu filmle birlikte önü açılan Depp, yine bir Wes Craven yapımı olan " Freddy's Dead : The Final Nightmare ", Emir Kustirica'nın Amerika taşlaması " American Dream ", İstanbul Film Festivali sayesinde son filmini görme fırsatını edineceğimiz Jim Jarmush'un Western'i " Dead Man " gibi zamanının ses getiren filmlerinde rol aldı.

Özellikle 1993 yapımı " Benny and Joon "da canlandırdığı, kendinin Charlie Chaplin ve Buster Keaton'ın yeniden doğmuş hali olduğunu zanneden sorunlu bir genç ve Tim Burton'ın dünyanın en kötü yönetmeni olarak kabul edilen Edward Wood'un hayatını anlattığı filmindeki ( Ed Wood,1994 ) Ed Wood karakteri ile radikal üslubunu rollerine yansıtan Depp, genç bir aktörden beklenilenin daima dışında kaldı.

Başarısının mükafatını usta oyuncu Al Pacino ve Marlon Brando gibi usta oyuncularla karşılıklı oynama şansını yakalayarak alan Depp, sıra ile " Don Juan DeMarco " ve bir gangester filmi olan " Donnie Brasco "da yer aldı.

Canlandırdığı karakterlerin yanı sıra özel hayatındaki aşkları ile de konuşulan Johnny Depp, Winona Ryder, Sherlyn Fenn ve Kate Moss gibi güzel aktrislerle fırtınalı ilişkiler yaşadı. 1999 yılında Fransız şarkıcı ve aktris Vanessa Paradis'le bir çocuk dünyaya getiren aktör, bunun yanı sıra bir zamanlar başına büyük sorunlar çıkaran ve efsanevi aktör River Phoenix'in aşırı dozda uyuşturucu alarak hayatını kaybettiği ünlü gece kulübü the Viper Room'un işletmeciliğini yapmaya devam ediyor.

Filmografi:
2000 - The Ninth Gate
1999 - Sleepy Hollow
1999 - Astronaut's Wife
1998 - Fear and Loathing in Las Vegas
1997 - Donnie Brasco
1995 - Nick of Time
1995 - Dead Man
1995 - Don Juan DeMarco
1994 - Ed Wood
1993 - Benny & Joon
1993 - Arizona Dream
1993 - What's Eating Gilbert Grape
1990 - Edward Scissorhands
1990 - Cry-Baby
1986 - Platoon
1985 - Private Resort
1984 - Nightmare on Elm Street
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.08.09, 14:54   #3 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Jonny Deep'in Bilinmeyen Yönleri

Jonny Deep'in Bilinmeyen Yönleri

Aile Durumu: Kardeşi D.P. Depp ile birlite ilk yönetmenlik denemesi olan "The Brave" filminin senaryosunu yazdı. Lily-Rose Melody Depp adında bir kızkardeşi var.

Önceki İşleri: Johnny Depp'in grubu The Kids, Florida gece kluplerinde gecede 25 dolara çalıyordu. Depp'in yaşı küçük olduğu için klüplere arka kapılardan alınıyordu. Daha sonra Iggy Pop'un ön grubu olarak sahne aldıklarında rüyaları gerçek oldu. Fakat Hollywood'dan ayrılmak zorunda kalınca dağıldılar ve Depp bir satıcılık işine girdi.

Eğitim: 16 yaşında bir rock gitaristi olmak için okulu bıraktı

Dövme: Nişanlısı Winona Ryder için yaptırdığı "Winona Forever" adlı dövme ayrıldıktan sonra ameliyatla "Wino Forever" haline getirildi. Annesinin adına yaptırdığı "Betty Sue" .

Kanuni Sorunlar: 1993: Aktör River Phoenix, Depp'in gece klübü The Viper Room'da uyuşturucuya bağlı kalp yetmezliğinden öldü. 1994: Manhattan'da bir otel odasını dağıtmaktan tutuklandı. 1999: Londra'da bir restoran görevlisiyle kavga etmekten tutuklandı.

Arkadaş: Nicolas Cage, çok sevdiği Johnny Depp'i kendi menejerine tanıştırdı. Böylece Depp ilk rolünü "A Nightmare on Elm Street" filminde almış oldu.

Büyük Çıkışı: 21 Jump Street dizisindeki rolü. Oysa Depp dizide hiç oynamak istememişti. Menejeri dizinin sadece birkaç hafta süreceğini söyleyerek onu ikna etti. Dizi üç yıl sürdü!.

Müzik: Halen "P" adlı bir grubu var ve gitar çalıyor.

Biliyor musunuz?: Johnny hayatındaki önemli olayları kolunda kesikler oluşturarak işaretliyor.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.12, 19:45   #4 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart --->: Jonny Deep Biyografisi - Johnny Deep Hayatı - Jonny Deep Yaşamı - Jonny Deep Ki

" Eski kafalı bir adamım... En büyük isteğim midesi birayla dolmuş bir halde evinin kapısının önünde oturup bir gölü ya da başka bir şeyi öylece seyreden yaşlı bir adam olmak " diyerek bedenen genç olsa da ruhen yaşlı olduğunu savunan yetenekli aktör Johnny Depp, aykırı doğasıyla Hollywood'un revaçtaki yakışıklıları Brad Pitt, Keanu Reeves, Tom Cruise gibi tapılan yıldızlardan biri olmaktan sürekli kaçınıyor.




Christina Ricci ile birlikte rol aldığı " Sleepy Hollow" ( Hayalet Süvari ) ve " Fear and Loathing in Las Vegas "( Las Vegas'ta Korku ve Nefret ) adlı filmlerle radikal karakterleri canlandıran Depp, 1999 yılında üç filmle hayranlarının karşısına çıkmıştı: " The Ninth Gate ", " The Astronaut's Wife " ve " The Source " .

1987 yapımı " 21 Jump Street " adlı filmdeki Dedektif Tommy Hanson tiplemesiyle bir anda genç izleyicilerin sevgilisi haline gelen Depp'in sinema dünyasına ilk adım atışı, kendinden emin tavırları ve doğal ve içten konuşma tarzı ile sevgisini kazandığı ünlü aktör Nicolas Cage'in tavsiyesi doğrultusunda gerçekleşmiş.

" Çığlık 3 " filmi de dahil olmak üzere, korku filmlerinin unutulmaz yönetmeni Wes Craven'ın korku klasiği " Nightmare on Elm Street "( Elm Sokağında Kabus ) ile ilk sinema filminde oynama fırsatını yakalayan Florida'lı aktör, oyunculuk okulundaki başarısı ile Oliver Stone'un Oscar ödüllü Vietnam draması " Platoon "da küçük bir rol kazandı.

Uzun seneler birlikte çalışacağı ünlü yönetmen Tim Burton'un aynı zamanda kendini de ispat ettiği filmi " Edward Scissorhands "de Winona Ryder ile birlikte oynayan genç aktör, başarısıyla bütün dikkatleri üzerinde topladı.

Bir anlamda içine saplandığı uyuşturucu batağından kurtulmasını sağlayan bu filmle birlikte önü açılan Depp, yine bir Wes Craven yapımı olan " Freddy's Dead : The Final Nightmare ", Emir Kusturica'nın Amerika taşlaması " American Dream ", İstanbul Film Festivali sayesinde son filmini görme fırsatını edineceğimiz Jim Jarmusch'un Western'i " Dead Man " gibi zamanının ses getiren filmlerinde rol aldı.

Özellikle 1993 yapımı " Benny and Joon "da canlandırdığı, kendinin Charlie Chaplin ve Buster Keaton'ın yeniden doğmuş hali olduğunu zanneden sorunlu bir genç ve Tim Burton'ın dünyanın en kötü yönetmeni olarak kabul edilen Edward Wood'un hayatını anlattığı filmindeki ( Ed Wood,1994 ) Ed Wood karakteri ile radikal üslubunu rollerine yansıtan Depp, genç bir aktörden beklenilenin daima dışında kaldı.

Başarısının mükafatını usta oyuncu Al Pacino ve Marlon Brando gibi usta oyuncularla karşılıklı oynama şansını yakalayarak alan Depp, sıra ile " Don Juan DeMarco " ve bir gangester filmi olan " Donnie Brasco "da yer aldı.

Canlandırdığı karakterlerin yanı sıra özel hayatındaki aşkları ile de konuşulan Johnny Depp, Winona Ryder, Sherlyn Fenn ve Kate Moss gibi güzel aktrislerle fırtınalı ilişkiler yaşadı. Fransız şarkıcı ve aktris Vanessa Paradis'den 1999 yılında bir kız çocuk,2002 yılında ise bir erkek çocuk sahibi olan aktör, bunun yanı sıra bir zamanlar başına büyük sorunlar çıkaran ve efsanevi aktör River Phoenix'in aşırı dozda uyuşturucu alarak hayatını kaybettiği ünlü gece kulübü the Viper Room'un işletmeciliğini yapıyor.

2000 yılında Sally Potter'ın yönettiği " The Man Who Cried " filminde Christina Ricci, Cate Blanchett ve John Turturro ile birlikte kamera karşısına geçen aktör, Juliette Binoche ile birlikte rol aldığı " Chocolat "da yine marjinal bir karakteri canlandırıyordu.

Aynı yıl, Julian Schnabel'ın " Before Night Falls " isimli filminde rol alan aktör, 2001 yılında 1970'li yıllarda Amerika'ya uyuşturucu ticaretinin ön plandaki isimlerinden olan George Jung'un hayatını anlatan " Blow " filminde başrol oyuncusu olarak yer aldı. Aktöre filmde güzel İspanyol aktris Penelope Cruz eşlik etti.

Depp'in 2001'de rol aldığı bir diğer film, Karındeşen Jack'in hikayesinden esinlenen " From Hell " oldu. Heather Graham ile birlikte kamera karşısına geçen aktör, filmde genç ve yetenekli Scotland Yard polis dedektifi Frederick Abberline karakterini canlandırdı.

2003 yılında çekilen "Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl"de canlandırdığı korsan Jack Sparrow karakteri onun için büyük bir dönüş oldu. Orlando Bloom ile başrollerini paylaştığı filmin gişe rekorları kırması üzerine 2006 yılında "Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest", hemen ardından da 2007 yılında serinin üçüncü filmi "Pirates of the Caribbean: At World's End" çekildi.

2003 yılında yer aldığı bir başka yapım ise yönetmenliğini Robert Rodriguez'in yaptığı "Once Upon a Time in Mexico" oldu. 2004 yılında ise bir Stephan King uyarlaması olan "The Secret Window"da bir yazarı canlandırdı. Bu dönem ünlü oyuncu için yoğun ve kariyeri için önemli bir dönem oldu. Yine aynı yıl "En iyi Uyarlama Senaryo" dalında Oscar kazanan "Finding Neverland" adlı yapımda Kate Winslet ile başrolleri paylaştı.

Büyük yönetmenlerle çalışmaya özen gösteren Johnny Depp, "Edward Scissorhands"dan sonra Tim Burton'nın değişmez oyuncularından biri haline geldi. 2005 yılında "Charlie and the Chocolate Factory", 2007 yılında ise "Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street"de yer alan Johnny Depp, 2005 yapımı yönetmenin animasyon çalışması "Corpse Bride"da da seslendirme yaptı.


Yapımcı Olduğu Filmler

Inamorata (2010)
The Rum Diary (2010)
Shantaram (2010)
Dark Shadows (2010)

Oyuncu Olduğu Filmler

Elm Sokağında Kabus (1984)
Private Resort (1985)
Slow Burn(ı) (1986)
Müfreze (1986)
Cry Baby (1990)
Makas Eller (1990)
Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus (1991)
21. Cadde (tv) (1991)
What's Eating Gilbert Grape (1993)
Benny & Joon (1993)
Arizona Rüyası (1993)
Ed Wood (1994)
Don Juan De Marco (1995)
Tam Zamanında (1995)
Ölü Adam (1995)
Köstebek (1997)
The Brave (1997)
Vegas'ta Korku Ve Nefret (1998)
L.a. Without A Map (1998)
Dokuzuncu Kapı (1999)
Astronotun Karısı (1999)
Hayalet Süvari (1999)
Erkeğin Gözyaşları (2000)
Karanlıktan Önce (2000)
Çikolata (2000)
Beyaz Şeytan (2001)
Cehennemden Gelen (2001)
La Mancha’da Kaybolanlar (2002)
Bir Zamanlar Meksika'da (2003)
Inventing Grace, Touching Glory (2003)
Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti (2003)
Düşler Ülkesi (2004)
Sonsuza Dek Mutlu Yaşadılar (2004)
Gizli Pencere (2004)
Hovarda (2004)
Charlie'nin Çikolata Fabrikası (2005)
Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı (2006)
Joe Strummer: The Future Is UnwrItten (2007)
Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu (2007)
Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi (2007)
Gonzo: The Life And Work Of Dr. Hunter S. Thompson (2008)
Halk Düşmanları (2009)
The Imaginarium Of Doctor Parnassus (2009)
Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides (2010)
The Lone Ranger (2010)
The Rum Diary (2010)
Alis Harikalar Diyarında (2010)
Shantaram (2010)
Dark Shadows (2010)
Günah Şehri 3 (2011)

Yönetmen Olduğu Filmler

Stuff (1992)
The Brave (1997)

Senarist Olduğu Filmler

The Brave (1997)

Müzisyen Olduğu Filmler

Çikolata (2000)

Seslendirdiği Filmler

Ölü Gelin (2005)
3 Boyutlu Derin Deniz (2006)
Rango (2011)

Oyuncu Olduğu Diziler

21 Jump Street (1991)
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
biyografisi, deep, hayati, johnny, johnny deep, johnny deep biyografi, johnny deep biyografisi, johnny deep hakkında, johnny deep hayatı, johnny deep kimdir, johnny deep özgeçmişi, johnny deep yaşamı, jonny, jonny deep biyografisi, jonny deep kimdir, jonny deep yaşamı, kimdir, yasami


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Johnny Depp Resimleri - Johnny Deep Resim - Jonny Deep Fotoğrafları Okyanus Ünlülerin Resimleri 2 26.08.14 21:10
Jonny Lee Miller Biyografisi - Jonny Lee Miller Kimdir - Jonny Lee Miller Hayatı İpek Yabancı Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) 0 02.01.11 19:53
Deep Purple Biyografisi-Deep Purple Hayatı-Deep Purple Kimdir?Grup Deep Purple Akasya Yabancı Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) 0 19.12.09 03:04
Johnny Deep'in Bilinmeyen Yönleri-Jonny Deepin Bilinmeyen Yanları Kartal Magazin Haberleri 0 19.08.09 14:56
Deep (Anathema) Güllü Yabancı Müzik Hit ( En Sevilen ) Şarkı Sözleri 0 19.07.08 05:25


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:41 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2