tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KÜLTÜR VE SANAT > Biyografiler > Yabancı Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri )
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Yabancı Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) Yabancı sinema sanatçılarının hayatları ( Biyografileri )


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Mila Kunis Biyografisi
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1131

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 24.01.11, 17:53   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Mila Kunis Biyografisi

Mila Kunis Biyografisi


14 Ağustos, 1983 tarihinde, Yahudi asıllı bir ailenin ikinci çocuğu olarak, Chernivtsi, Ukrayna’da dünyaya geldi. Babası Mark Kunis mühendis, annesi Elvira Kunis ise fizik öğretmeni olarak çalışan oyuncunun, kendisinden birkaç yaş büyük bir de abisi vardı. Ailesi ile beraber 1991 yılında Kaliforniya, A.B.D.’ye taşınan genç yıldız, Hubert Howe Bancroft ortaokulundan ve Fairfax Senior lisesinden mezun olmasının ardından Loyola Marymount Universitesi’ne kayıt oldu.
Henüz ilkokula giderken oyunculuk dersleri almaya başlayan Kunis, Beverly Hills Stüdyoları’ndaki oyunculuk kurslarına devam ederken, bir yandan da Barbie, Payless gibi çocuklara yönelik ürünler üreten firmaların T.V. reklamlarında rol alıyordu. Oyunculuk eğitimi aldığı yıllarda, halen menejerliğini yürütmekte olan Susan Curtis ile tanıştı.
İlk sinema deneyimini, 1995 yapımı Make a Wish, Molly adlı filmdeki Melinda karakteri ile gerçekleştiren Kunis, 90’lı yılların sonunda Santa with Muscles, Honey, Piranas gibi pek çok sinema filminde yan rollerde rol aldı ve aralarında Baywatch, 7th Heaven, Walker, Texas Ranger’ın da yer aldığı T.V. dizilerinde konuk oyuncu olarak görüldü.
2000 yılında, dünyaca ünlü animasyon serisi Family Guy’ın ana karakterlerinden birisi olan Meg Griffin için açılan seçmelere katılan Kunis, seçmeleri kazanarak dizinin ilk sezonu boyunca Meg karakterini seslendirmiş olan Lacey Chabert’in yerine dizinin kadrosuna alındı. Genç oyuncu ayrıca Family Guy’ın 2005 yapımı sinema filmi olan Stewie Griffin: The Untold Story’nin de seslendirme kadrosunda yer aldı.
Uzun yıllardır sinema ve T.V. sektöründe bulunsa da, Mila Kunis’in kariyeri, ancak 2008 yılında yükselişe geçebildi. How I Met Your Mother dizisinin başrol oyuncularından Jason Segel’le beraber başrollerini paylaştığı Forgettin Sarah Marshall ile seyirci ve eleştirmenlerden tam not alırken, Teen Choice Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu adayı olarak gösterildi. Genç aktristin 2008 yılında rol aldığı ikinci film ise, başrollerini Mark Wahlberg ile paylaştığı ve aynı adı taşıyan ünlü bilgisayar oyunundan uyarlanmış olan Max Payne oldu.
2009 yılında, Ben Affleck ve Jason Bateman ile beraber, komedi türündeki bir yapım olan Extract’ın kadrosunda yer alan Kunis, aynı yılın sonlarında çekimi tamamlanan ve 2010 yılının Şubat ayında gösterime giren, başrollerini Denzel Washington ile paylaştığı The Book of Eli (Tanrı’nın Kitabı) adlı post-apokaliptik bilimkurgu filminde Solara karakterini canlandırdı.
2009 yılında, Maxim dergisi tarafından oluşturulan Hot 100 listesinde 5. sırayı alan güzel oyuncu, 2008 yılında, ünlü teknoloji kültürü sitesi Wired.com tarafından En Çekici Geek seçildi.
Mila Kunis, 2002 yılından bu yana, oyuncu Macaulay Cuckin ile beraber.


Mila Kunis Resimleri
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
ASYA Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti:
Alt 13.10.11, 22:00   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Super Moderator
 
Eylül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 2.303
Konular: 931
Puan Grafiği
Rep Puanı:7806
Rep Gücü:20
RD:Eylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 542
199 Mesajına 659 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Mila Kunis Biyografisi - Mila Kunis Kimdir - Mila Kunis Hayatı - Mila Kunis Yaşamı

Mila Kunis Biyografisi - Mila Kunis Kimdir - Mila Kunis Hayatı - Mila Kunis Yaşamı

Mila Kunis (D. 14 Ağustos 1983, Chernivtsi, Ukrayna). ABD'li oyuncu. That '70s Show dizisinde ve Black Swan, Tanrının Kitabı, Max Payne gibi filmlerde oynamış, Family Guy'da Meg Griffin karakterini seslendirmiştir. 2002-2010 yılları arasında oyuncu Macaulay Culkin ile birliktelik yaşamıştır.


Kunis Max Payne filminin galasında, 2008
--------------Tualimforum İmzam--------------



Eylül
Eylül isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
biyografisi, kunis, mila, mila kunis, mila kunis arkaplan, mila kunis biyografi, mila kunis biyografisi, mila kunis ekran koruyucu, mila kunis foto, mila kunis fotografları, mila kunis fotolari, mila kunis fotoğraf, mila kunis fotoğraf albümü, mila kunis fotoğrafları, mila kunis goruntuleri, mila kunis hakkında, mila kunis hayatı, mila kunis kimdir, mila kunis masaüstü resimleri, mila kunis özgeçmişi, mila kunis resim, mila kunis resim albümü, mila kunis resimleri, mila kunis wallpaper, mila kunis yaşamı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Mila Kunis Resimleri-Mila Kunis Fotoğrafları-Mila Kunis Resim/Fotograf Kartal Ünlülerin Resimleri 1 30.09.11 19:14


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:36 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2