tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM KAFE > Burçlar ve Genel Özellikleri > Yay
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Yay Yay Burcu Özellikleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Yay Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1087

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 21.09.09, 07:35   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Yay Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009

Yay Burcu Aylık Yorumu
Aşk ve İlişkiler
25 Ağustos-16 Ekim tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek aşk evinizin yöneticisi Mars gezegeninin Eylül ayındaki etkisi, Merkür gezegeninin geri hareketiyle aynı tarihlere denk düştüğünden, ilişkinin ileriye yönelik olarak düşünülmesi ve sorumluluklar konusunda dikkatli düşünmeyi gerektiricidir.
İlişkisi sorunlu olanların özellikle bu dönemde paylaşımlarınızda düşüncesiz ve fevri davranışlardan uzak durmanız son derece önemlidir. Eğer ilişkinizde maddi paylaşımlar da söz konusu ise, ileride bir sorun çıkmaması için, beraberliğinizi gözden geçirmenizde fayda vardır. Mars Yengeç burcu süreçlerinde çoğu zaman aşırı duyarlı tepkiler ön plandadır. Değişkenlik, kaprislilik ve kırılganlık ilişkiye zedeleyebilir. Söz gelimi maddi anlamda aranızda bir konu geçse, bunu yanlış yerlere çekerek sorunu büyütmeniz gayet kolaydır. Aşk ilişkilerinde hareketsizlik anlamına gelen bu dönem, cinsel arzuların, tamamen duygularla ilintili olmasına sebebiyet verebilir. Yani aranızda bir problem olduğunda öfkenizi açıkça göstermek ve problemi halletmek yerine, aranızdaki soruna göre tepki gösterebilirsiniz. Yersiz ve konuyla alakasız dolambaçlı yollardan dokundurmalarda bulunmak yine bu dönemin ve bu enerjinin etkileri arasında yer alabilir. Yine bu dönemin bir başka etkisi, eskiye ait konuların görüşülmesi adına destekleyici bir zaman olduğudur.
Problemi olan ve kısa bir süre önce ayrılmış kişiler ise bu etki altında, özellikle 25 Ağustos-6 Eylül arasında ilişkinizle ilgili mevzularda genellikle ruh halinizden kaynaklanan tarzda kararlar alır, bu ayrılık sizi etkilese bile taviz vermeye yanaşmaz, hatta duygusal sömürülerde bulunabilirsiniz. Fakat Merkür geri hareketi başladığında daha farklı düşünmeye çalışabilirsiniz. İşte bu durumda olanlar, aranızdaki pürüzleri eğer isterseniz Merkür geri hareketinde kolayca çözüme kavuşturabilirsiniz. Örneğin 6 Eylül-17 Eylül arasında birbirinize kolayca ama geçici olarak uyum sağlar, 17 Eylül-28 Eylül arasında ise daha mantıklı ve daha aklı başında davranarak problemleri gerçekçi bir şekilde gözden geçirebilirsiniz. Tabi ki düşünmek için son tarih aralığını tercih etmenizdir. benim önerim ikinci tarih aralığında konuşmanızdır. En azından daha dürüst yaklaşımlarda bulunmanız kolaydır. Daha açık ve direkt tarzda yaklaşabilirsiniz. Bazılarınız için ilişki çoktan bitmiştir. Yani ne sevgi ne de saygı kalmıştır. Fakat iki taraf veya bir taraf başka bir yaşam kurmakla, ilişkiyi sürdürmek arasında kararsız kalabilir. Özellikle 25 Ağustos-6 Eylül döneminde beraberliğinizle ilgili mevzularda canınız oldukça sıkkındır. Tepkilerinizi dizginlemekte zorlanabilir fakat içine atabilirsiniz. 6 Eylül-17 Eylül arasında ise, herşeyin üstünü sıvazlamak ile, çekip gitmek arası bir yerde durabilir. Fakat ilişkinizi sürdürmek yanlısı olabilirsiniz. Lakin 17 Eylül-28 Eylül arasında gerçekler bütün çıplaklığıyla su üstüne çıktığından daha mantıklı düşünebilirsiniz.
İlişkisi olmayanlar bu dönemde özellikle, ilk karşılaşmalarda gayet duyarlı, hayalci ve kolayca aşık olmaya yatkınsınızdır. Karşınıza duygusal ve sadık bir portre çizen kişilerin çıkma ihtimali yüksektir veya bizzat sizin bu tarz bir ruh halinde olmanız mümkündür. Genç erkekler böyle dönemlerde sevgililerine karşı başta utangaç, alışmaya başladıklarında sadık ve ileri aşamada fantezilerini paylaşacak kadar sevgi dolu davranabilirler. Fakat ne olursa olsun, Merkür gezegeninin geri hareket döneminde başlanan ilişkilerde dikkat edilmesi gereken nokta, 6 Eylül-17 Eylül arasında karşınızdaki kişiyle arkadaşlık tarzında beraberliğinizi sürdürmek, 18 Eylül-28 Eylül arasında ise, birbirinizin hayata bakışı, sorumluluklarına gösterdiği özen, mesleki durumu, ailesinin yapısı, topluma içindeki imajı konularında dikkatli olmak gayet faydalıdır.
İlişkisi sorunsuz devam edenler Eylül ayı boyunca gerek Mars gezegeninin Yengeç burcundaki seyri gerekse Merkür geri hareketinde, maddi ve manevi konularda işbirliğine dayalı tarzda davranabilir, cinsellikte birbirlerinin isteklerine göre esnek düşünebilirler. Ayrıca ileriye yönelik hedef ve idealleri konusunda birbirlerine destek çıkabilirler. 25 Ağustos-6 Eylül arasında alacağınız kararlar duyarlılık içerebilir ve pek gerçekçi olmayabilir. O nedenle özellikle bu tarih aralığında durumlar henüz oynak olduğundan sağlam bir temel üzerine bir planı uygulamak zordur. Örneğin evlenmeyi düşünüyorsanız bu tarih aralığı eylemleriniz için pek etkili değildir. Bunun yerine Merkürün tüm ay boyu devam edecek geri hareketinde yararlanmak herşeyi gözden geçirmek daha faydalıdır. Amaçlarınızla ilgili önünüzde iki seçenek olsa da bunların tümünü çember içine alarak düşünmek en doğrusudur.
İş ve Kariyer
23 Ağustos-22 Eylül tarihleri arasında kariyer evinizde ilerleyecek Güneş gezegeninin Başak burcu seyri, özellikle içinde bulunduğunuz durumu daha detaylı gözden geçirmeniz ve yoğunlukla başa çıkabilmek için daha çok çalışmanız anlamına gelebilir. Her işinizi, her probleminizi didik didik edebilir, her konu üzerinde sistemli ve pratik şekilde çalışmaya gayret gösterebilirsiniz. Bu enerji altında, detaylı, analizci ve planlamalı çalışmanızın size getireceği artılar tabi ki fazladır. Genel anlamda, birebir iş ilişkilerinizi gayet uyumlu bir şekilde yürütmeli, hizmet alanlarına öncelik tanımalı ve kararsızlıktan uzak durarak, işlerinizi çok iyi bir şekilde organize etmeyi başarmalısınız. Bu süreç içinde, zamanınızı çok iyi kullanmalı, fazla ince eleyip sık dokuyarak vakit kaybetmemelisiniz. Eğer patron konumunda iseniz yanınızda çalışan kişilere dikkat etmeli, eğer maaşlı çalışan biri iseniz birlikte görev aldığınız kişilerle iyi iş ilişkilerinizi sürdürmelisiniz. Ortaklık konularında yabancılarla yapılan işler, iç ve dış ticaret alanlarında faydalı girişimler söz konusu olabilir. Burada dikkat edilmesi gereken konu, her kafadan çıkacak sesler yerine ortak olarak ne yapılması gerektiğine karar vermek olmalıdır. O nedenle ekip çalışmaları sayesinde başarı daha çabuk gelebilir. Çünkü bu süreçte, gerek mesleki konularda gerekse kafanızın içindeki fikirler açısından başkalarıyla paylaşım içinde olmak, bencillik yapmak yerine, farklı düşünceleri tek bir noktaya odaklamanızı sağlayacak işbirliğini sağlamak sizin açınızdan faydalar getirecektir.
6 Eylül-17 Eylül tarihleri arasında yani Güneşin yukarıdaki enerji etkisi başladıktan iki hafta sonra Merkür gezegeni, meslek evinizin yönetici olarak özellikle ekip çalışmaları ve gruplarla temasınız konularında, sosyal kulüpler, yazılı kontrat ve sözleşme konularında yapılması gereken işlerinizi özellikle geçmişe ait işleri yoluna sokmanız adına önemli tarihtir. İşte bu tarihlerde kolayca dağılabilir ve belli bir sistem içinde yer almakta güçlük duyabilir, karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bir yandan şartlara göre uyum sağlamaya çalışırken diğer yandan en ufak bir eleştiriye dahi gelemezsiniz. İşinizle ilgili ekip çalışmalarında yenilikler yapmanız gerektiğinde ne yapacağınıza bir türlü karar veremeyebilirsiniz. Bazen garip bir panik ve telaş hali, kimi zamansa tam tersine rahat davranabilirsiniz. Bu dönemde özellikle mesleki konularda elbirliği içinde hareket etmek önemlidir. Eğer bu tarihler arasında epeydir devam eden işsizlik probleminiz varsa etrafınızdaki kişiler veya bizzat kendiniz araştırmalarda bulunabilirsiniz. Fakat olur da, aniden karşınıza bir teklif çıkarsa bildiğiniz gibi beklemede kalıyorsunuz.
18 Eylül-25 Eylül tarihleri arasında ise, eski tüm işler ( yarım kalan plan ve projeler) kolayca halledilebilir. Diyebilirim ki, çalışmak ve geçmişte kalan işleri düzenlemek adına bu tarih biçilmiş bir kaftandır. Gayet hızlı ve sistemli bir şekilde görevlerinize yerine getirebilirsiniz. Bu dönemde otoritelerle olan eski sorunlarınızı çözüme kavuşturabilir, eğer uzun zamandır işsizseniz karşınıza çıkabilecek fırsatları değerlendirebilirsiniz. Yenilik anlamındaki işler bu tarihler arasında inceleme altına alınırsa Merkürün gölgeli günlerinin bitim tarihi olan 5 Ekim-9 Ekim tarihleri arasında uygulamaya koyabilirsiniz. Yani bütün bunlar gösteriyor ki, Eylül ayı çalışma hayatıyla ilgili mevzularda özellikle ay ortasından her anlamda aktif görünüyor.
Para Konuları
25 Ağustos – 16 Ekim tarihleri arasında Mars gezegeni Yengeç burcunda ve başkalarıyla ortak paylaşım evinizde seyrini sürdürürken iki yönlü durumlar söz konusu olabilir. Bir yandan paranıza sahip çıkmaktan yana iken diğer yandan iyi niyetli davranmaya devam ederek, insanların hakkınızı yemesine ses çıkarmayabilirsiniz. Öyle durumlarla karşılaşırsınız ki, bir iki sözle elinizdeki avucunuzdakini sevdiklerinizle paylaşırken kendinizin zor durumda kaldığınızın farkına bile varmazsınız. Sizin isteğiniz dışında gelişen olaylar sebebiyle siz hareket etmek istedikçe, birilerinin sizi duygu sömürüleriyle oyalamaya çalıştıklarını fark edebilirsiniz. Ortaklarınızla nedeniyle maddi açıdan zor durumda kalabilir, bankalarla muhatap olmak zorunda kalabilirsiniz. Eşinizin mali durumundaki sorunları nedeniyle ailenizin güvenliğini sağlamak size düşebilir bu yüzden zor bir dönem geçirebilirsiniz. Pembe gözlüklerle hayata bakmaktan hoşlanan yapınızın aksine bu dönemde, garip bir güvensizlik hissi duyabilir ve herşeyden ürker hale gelebilirsiniz ve bu yüzden de gelişim fırsatlarını kaçırabilirsiniz.
Kredi girişimleri konusunda tedbirsiz davranabilir ve boyunuzu aşan bir borcun altına girebilirsiniz veya garip tersliklerle karşılaşabilirsiniz. Bütün öngörülerin farkında olarak, bu durumlarla karşılaşabileceğiniz ihtimaline karşı dikkatli olmalı, ne çok fazla güvenlik altında aynı noktada kalmaya, ne de aşırı duygusal davranarak kendinizi zor durumda bırakmaya çalışmadan düzenlemelerinizi yapınız. Bu izah etmeye çalıştığım enerji yaklaşık iki yıllık bir döngü olup maddi konularda dikkatli olmayı gerektirmektedir. Sevgili Dostlarım zaman geleceğimizi garanti altına alma zamanı. Öyle bir dünyada yaşıyoruz ki, kimsenin kimseye acıması yok. Kendi ayaklarımızın üzerinde durmak zorundayız. Lütfen şu bonkör hallerinize bir çözüm bulunuz. Hazır Merkür geri hareketinde olduğumuz şu ay, oturup bir düşünün lütfen. İki kuruş kazanmak için neler çekiyorsunuz. Gereksiz harcamalar ve iyilikler yüzünden zor durumda kalmamak istiyorsanız bütçeniz ve çıkarlarınızın farkında olunuz.
Pozitif Enerjili Günler :1-2-3-6-7-23-24-25-28-29-30
Zayıf Enerjili Günler :4-5-11-12-17-18
Aşkta En Şanslı Günler :6-7
Yeniay :23-24-25
(Ay gezegeninin Yay burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay :11-12
(Ay gezegeninin İkizler burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


astroloji@haberturk.com

--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
2009, aylik, burcu, yay, yorumu eylul


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Yengeç Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009 Okyanus Yengeç 2 02.10.09 08:05
Akrep Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009 Okyanus Akrep 0 21.09.09 07:33
İkizler Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009 Okyanus İkizler 0 21.09.09 07:15
Boğa Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009 Okyanus Boğa 0 21.09.09 07:13
Koç Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009 Okyanus Koç 0 21.09.09 07:12


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:40 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2