tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM KAFE > Burçlar ve Genel Özellikleri > İkizler
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

İkizler İkizler Burcu Özellikleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
İkizler Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1156

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 21.09.09, 07:15   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon İkizler Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009

İkizler Burcu Aylık Yorumu
Aşk ve İlişkiler
6 Eylül-17 Eylül tarihleri arasında aşk hayatınızla ilgili yaşam alanında etkili olacak yönetici gezegeniniz Merkürün geri hareketi gölgeli günlerini de hesaba katarsak tüm burçlar için Eylül ayına damgasını vurmakta. İki tarih aralığı ve iki ayrı burç üzerinde gerçekleşecek geri hareket(6 Eylül-17 Eylül ve 18 Eylül-28 Eylül) bazı noktalara dikkat edilmesi halinde olumlu şekilde değerlendirebilecek zamanlardır. Bana göre onarım süreci anlamına gelen geri hareket, hayatın keyif ve güzelliklerini daha yoğun hissedebilmek adına, aşk hayatınızla ilgili mevzularda içe dönerek, geçmişe ait herşeyin bir kez daha gözden geçirilmesi ve düzenlemesi anlamı taşıyabilir. Söz gelimi geri hareketten çok önce ayrılmış veya sorunlarınız nedeniyle birbirinize mesafe koymuş iseniz, bu tarihler arasında yaşananları tekrar gözden geçirmeniz gayet faydalıdır. Tabi ki bu dönemde yeni bir ilişkiye başlamak doğru değildir. Ansızın kapınızı bir aşk çalsa bile durup düşünmek gerekiyor.
Genelde böyle süreçlerde geçmişin aydınlatılması adına, daha önce yaşanmış bir ilişkinin çözümlemesi yapılabilir. Bu çözümleme doğal olarak, o kişiyi ve o kişiyle yaşananları tekrar gündeme getirebilir. Burada önemli olan karşıtlıkları birleştirmek ve bu kişiyle düzgün bir iletişimde bulunarak olayları net olarak ortaya koyabilmektir. Böylece yanlış anlaşılmalar giderilmeye çalışabilir. Tabi ki geri hareket, tekrar bu ilişkinin canlanması anlamına gelebileceği gibi tam tersine neden bitmesi gerektiği veya neden bittiği üzerinde düşünülmesi adına da önemli olabilir. Bu durum nasıl gelişeceği, yaşadığınız ilişkiye ve şu anki hissettiklerinize bağlı olarak değişebilir. Ancak şu var ki, takıntılı düşünmeye devam eden tarafın gerçekleri daha net görebilmesi adına geri hareket gayet faydalıdır.
Devam eden aşk ilişkinizdeki gelişmeler adına da etkili olan geri hareket farklı görüşlerinizi ortaya koyarak meseleleri iki yönüyle ele almanız açısından gayet faydalıdır. Merkür bu devrede Terazi burcunda geri hareket yapacağı için, zıtlıkların adil ve tarafsız bir şekilde ele alınması mümkündür. Yeter ki her iki taraf da uzlaşmaya hazır olsun. Zaten böyle zamanlarda hayatı daha fazla ağırlaştırmanın veya herşeyi büyüterek takıntılı düşünmenin hiçbir faydası yoktur. Yaşamı olabildiğince spontane yaşamak yararlıdır. Yine geri hareket süresince daha önce verdiğiniz kararları gözden geçirmeniz, pürüzleri düzeltmeye çalışmanız kolaydır. İçe yönelen akıl mantıklı düşünmeye açık olduğundan beraberlik konusunda tarafsız ve ön yargısız şekilde inceleme yapılabilir. Geri hareketin bir ilginç yanı, çok eskiden yaşadığınız fakat bir şekilde sona ermiş fakat yıllarca unutamadığınız kişiyle karşılaşmanızı sağlayıcı oluşudur. Bu durum oldukça sürpriz, tesadüf şekilde gerçekleşebilir. Bu dönemin yine bir başka özelliği takıntılı hale gelmiş ve bir türlü kurtulamadığınız alışkanlıklarınızı terkedebilmeniz açısından yararlıdır. Örneğin tek taraflı yaşadığınız bir aşkı, mantıklı bir şekilde düşünerek veya gelişen bazı durumlar neticesinde bitirmeniz mümkündür.
Sadece aşk anlamında olmayıp aşk diye nitelendiğiniz konularda da etkili olan geri hareket, aşkınızın meyvesi çocuklarınız veya çocuk sahibi olabilmeniz noktasında tekrar gözden geçirmede bulunmanız adına etkili olabilir. Daha önce düşündüğünüz kararı ele alarak mantıklı bir şekilde süzgeçten geçirebilirsiniz. Eğer doğum haritanızdaki enerjiler elverişliyse uzun zamandır düşündüğünüz, planladığınız, enine boyuna hesap ettiğiniz çocuk sahibi olma isteğinizi yürürlüğe koyabilirsiniz. Fakat söylediğim gibi gerçekçi bir şekilde düşünmüş iseniz bunu yapabilirsiniz. Geri hareket esnasında karşınıza çıkacak her teklif, her düşünce ve her kişi hakkında ise kesinlikle dikkatli olmanız gerekiyor. Acele etmeyiniz ve enine boyuna gözlemlemeyi, araştırmayı, incelemeyi sürdürünüz. Benim önerim Ekim ayı sonuna kadar aşk ve çocuk sahibi olma, evlilik veya ciddi ilişki konusunda sakin hareket etmenizdir. Satürn gezegeninin 2007 Eylül ayından beri devam eden ve sizi oldukça baskı altına alan disiplin etkisi yavaş yavaş azalacak. Sizlere tavsiyem Eylül ayını sabırla geçirmenizdir. Sakın ola ki daha sonra pişman olacağınız kararlar vermeye kalkışmayınız. Biraz daha sabır lütfen.
İş ve Kariyer
4 Eylül 2009 günü kariyer evinizde meydana gelecek Dolunay kariyerinizle alakalı konularda, elinizde olmayan şartlar nedeniyle yaşanan hayal kırıklıklarının sizi baskı altına alması anlamına gelir ki, bu durumda ne olursa olsun sabırlı olmak gerektiğini biliniz. Kendinizi huzurlu ve mutlu hissedebilmeniz için üzerinde en fazla duracağınız nokta maddi güvencenizdir. Çalışma şartları, iş verimliliği, iş ortamı ve iş ilişkilerinde aşırı duyarlı, değişken, kaprisli ve oldukça kırılgan tepkilerde bulunmanızın nedeni budur. İnsan kendi geleceğini garanti altında görmediği zaman ve elindekiler de yeterli olmadığında doğal olarak rahatsız ve keyifsiz bir şekilde çalışır. Bu dolunayın iş yaşamınızla ilgili mevzularda hayal kırıklıklarını ön plana çıkartıcı etkisi, eviniz sınırları içinde ve ailevi ilişkilerde eleştirel bir tutum içinde hareket etmeniz anlamına gelir ki, sizin ve aileniz için oldukça zorlayıcıdır. Bir de bu tarihlerde yöneticiniz Merkürün geri hareketten önceki gölgeli günlerinde olduğumuzu hesaba katarsak, baskılar altında alınacak önemli bir karar daha sonra hakikaten pişmanlık yaratıcı olabilir.
Bu dolunay iş hayatınızla ilgili mevzularda, kendinizi kurban gibi hissetmeniz anlamına gelebilir. Daha açık konuşmak gerekirse, böyle olduğunuzu düşünmenize sebep olur. Tabi ki bu durumda aşırı duyarlı tepkiler vermeniz, pireyi deve yapmanız gayet kolaydır. İster istemez kendinizi karmaşa içinde yönelimini kaybetmiş ve hangi şekilde karar vermenin daha doğru olacağını bir türlü saptayamayan bir kişi gibi görebilirsiniz. Dolunaylar astrolojik olarak, bir olayın, bir döngünün veya bir durumun sonuçlarını anlamanızı sağlayan projektör ışığı gibidirler. Böyle durumlarda yanlışlıklar da, güzellikler de en çarpıcı haliyle ortadadır. Eğer iş yerinizle alakalı sorunlarınız varsa veya işsizlik gibi bir durum yaşıyorsanız, durumu gereğinden fazla abartmanız mümkündür. Bir yandan işinizi veya mevcut durumunuzu sürdürmekten yana iken, diğer taraftan tam tersine herşeyi bırakıp kaçmak veya ne olacaksa olsun buraya kadar diyebilirsiniz. Tabi bir yandan da yöneticinizin 6 Eylül tarihinde başlayacak geri hareketini hesaba katarsak durgunluk iyice belirgin hale gelebilir.
Peki bu süreci nasıl olumlu manada değerlendirebiliriz. Yani bu mümkün mü? Bana göre evet. En önemli faydası, Ekim ortalarından itibaren yapacağınız girişimleri veya Ekim ayında atılacak yeni adımları geri hareket esnasında planlamak ve gözden geçirmek gayet kolaydır. Belki bu ay ileri hamlelerde bulunamıyor olabilirsiniz. Hatta üstteki satırları okurken bunaldığınızı bile düşünebilirsiniz. Lakin 16 Ekim sonrası Mars gezegenin Aslan burcunda seyrine başlaması ve bu seyirin neredeyse 2010 yılının ortalarına kadar sürecek oluşu siz İkizler için, gayet olumludur. İleriye yönelik umutlarınız, girişimleriniz ve hedeflerinizi gerçekleştirebilmeniz açısından değerli olduğu için, ben Eylül ayındaki enerjilerin sarı ışıklı trafik lambası halini açıkçası olumlu buluyorum. Bilirim sizler aksiyondan yana kişilersiniz. Lakin mademki evrensel enerjiler bize durmamızı, düşünmemizi söylemekte. O zaman bize düşen bu sese kulak vermek. İleri gidip bir yerlere toslayacağımıza sarı ışıkta durup düşünmek, önlem almak, sağımızı solumuzu kontrol etmek sizce doğru olmaz mı? Bir de Satürn gezegeninin iç dünyanızda yarattığı baskı ve korkuların 29 Ekim tarihi itibariyle Terazi burcuna girişiyle yarı yarıya ferahlayacağınızı söylersem sanırım bu yorumun sonuna gelirken, bir çoğunuz oh diyecektir veya diyeceğinizi umuyorum.
Para Konuları
25 Ağustos-16 Ekim tarihleri arasında kazanç evinizde ilerlemesini sürdürecek mücadele ve aktivitenin astrolojik temsilcisi Mars gezegeninin seyri, Merkür geri hareketi nedeniyle yenilik anlamındaki gelişmelerden ziyade, eskiye ait konular üzerinde hareket etmek anlamına gelmekte. Astrolojik açıdan Mars gibi savaşçı bir gezegeninin gerçeklerle doğrudan doğruya karşılaşmaktan hoşlanmayacağı Yengeç burcunda ilerlemesi doğal olarak gücünüzü pasifleştirici, yenilik anlamındaki gelişmeler konusunda çekingenlik yaratıcı bir etkidir. Yani savaşmaktan, mücadele etmekten kaçınan, direkt olarak hareket etmek yerine, dolaylı yollardan hedefin etrafında dolanan kişiler gibi davranabilirsiniz. Bu bakış açısı ve hareket tarzı genel olarak maddi konularda güvence oluşturma ihtiyacınızın yoğun olduğunun göstergesidir.
Kişi para kazanmak üzere harekete geçebilir, mücadelesi ve hayatta kalma savaşı finans ve maddi değerler üzerinedir. Lakin dış dünyanın oldukça sert ve rekabete dayanan karmaşık acımasızlığı karşısında kişi elindekileri kaybetmekten oldukça çekinebilir. Kaldı ki bu devrede Merkürün gerek aşk gerekse yuva alanındaki geri hareketleri zaten yeteri kadar durdurucu bir faktördür. Durum böyle olunca bu tarihler arasında İkizlerin elindekileri koruması veya var olan şartlara boyun eğmesi gerekebilir. Tabi ki böylesi parlak zekaya sahip ve böylesi hareketli kişiler için Eylül ayına şöyle bir göz attığımızda insanın eli kolunu bağlayan şartlar can sıkıcı gibi gözükebilir. Fakat üst paragrafların son satırlarında da belirttiğim gibi sakin olmak, elden geldiğince mantıklı düşünmek ve suyun akışına göre kendimizi bırakmak hem gücünüzü toplamak hem de gerçekleştirmeyi düşündüğünüz yenilikler açısından son derece yararlıdır.
Pozitif Enerjili Günler :1-2-3-6-7- 11-12-15-16-19-20-28-29-30
Zayıf Enerjili Günler : 4-5-17-18-23-24-25
Aşkta En Şanslı Günler :19-20
Yeniay :11-12
(Ay gezegeninin İkizler burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay :23-24-25
(Ay gezegeninin Yay burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

astroloji@haberturk.com

--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
2009, aylik, burcu, İkizler, yorumu eylul


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Oğlak Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009 Okyanus Oğlak 0 21.09.09 07:36
Yay Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009 Okyanus Yay 0 21.09.09 07:35
Başak Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009 Okyanus Başak 0 21.09.09 07:22
Boğa Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009 Okyanus Boğa 0 21.09.09 07:13
Koç Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009 Okyanus Koç 0 21.09.09 07:12


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:50 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2