tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM KAFE > Burçlar ve Genel Özellikleri > Yay
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Yay Yay Burcu Özellikleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Yay Burcunun Diğer Burçlarla İlişkisi
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
2759

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 05.02.10, 22:26   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Yay Burcunun Diğer Burçlarla İlişkisi

Yay Burcunun Diğer Burçlarla İlişkisi



Yay – Koç


Son derece eğlenceli bir evlilik. Her ikisinin de serüvene açık olması keşfetme duygularını körükler ve inanılmaz bir yaşam maratonuna imza atarlar. Yay'ın kendine güveni Koç üzerinde kıvılcım etkisi yapar. Kavgaları kısa süreli ve geçicidir. Hatta karşılıklı fikir tartışmalarından büyük zevk alırlar. Kalpleri dillerinde olduğu için birbirlerinden sır saklamayı da beceremezler. Denemeye ve yaşamaya değer bu evlilikte her şey uyumlu bir şekilde ilerleyecektir. Her ikisi de iyi bir anne ve baba olurlar.

Yay – Boğa

Boğa hükmetmeyi sever. Yay buna asla izin vermez. Yay'a bir şey yaptırılacaksa mantığına hitap edilmelidir. Boğa bunu zamanla öğrenecektir. Eğer gerçekten seviyorlarsa “deneme-yanılma” yöntemi ile evliliklerine en iyi modeli bulacaklardır. Sahiplenici Boğa'nın söylediği sözler Yay'a ters gelse de mantığı için ona hayranlık duyar. İlişkinin temelini Boğa atarken Yay da yapı taşlarını sıralar ve uygun bir evliliği birlikte yüklenirler.

Yay – İkizler

İkisi de yaşamı en uç noktalarda yaşadıkları için aralarında bir uyum söz konusudur. Şaşılacak derecede çok yönlü olan bu evlilikte “değişim” yaşam felsefesidir. Yay her yönüyle eğlenceli ve mutlu bir kişidir. Birbirlerinin özgürlüklerine karışmadıkları için evlilikleri uzun ömürlüdür. Tek kusurları herkes kendi yoğunluğunu yaşarken birbirlerini unutma tehlikesidir. Yaşamları oldukça keyifli geçecek bu çifte mutluluklar dilemekten başka söyleyecek sözümüz yok.

Yay – Yengeç

Her yönüyle doğru fakat zamana ihtiyacı olan bir evliliktir. Yengeç'in fedakarlığı beraberliğin temel ilkesidir. Yay yaramaz çocuklar gibi koştururken Yengeç büyük bir sabırla onu bekler. Yay korunma ihtiyacı duyduğunda hep Yengeç'e koşacaktır. Yay sabrı öğrenirse evlilikleri uzun sürebilir. Yengeç ona direnme gücünü göstererek farklı bir ders verecektir.

Yay – Aslan

Enerji dolu bir evlilik. Her an patlamaya hazırlanan bir duygu yumağı. Yay'ın sabırsızlığı Aslan'ı çileden çıkarsa da tutku dolu bir aşkı paylaşırlar. Neşeli günlerinde keyiflerine diyecek yoktur. Her ikisi de yaşamı zevkli kılabilmek için önlerine çıkan fırsatları kaçırmazlar. Bu ilişkinin tek olumsuz yönü öfkelerinin doruklarında olduğu günlerde telafisi mümkün olmayan hatalar yapabilme riskleridir. Kendilerini frenlemeyi öğrenmeli ve evliliklerinin keyfini çıkarmalıdırlar.

Yay – Başak

IQ'sü çok yüksek bir evlilik. Her ikisi de aklın verdiği tüm nimetleri sonuna kadar kullanırlar. Saatler boyu konuşup tartışabilirler. Başak’ın gereksiz ayrıntıcılığı Yay'ın canını sıkar. Öfkesini yenemeyen Yay ilk fırsatta onu kendi haline bırakarak gider. Yalnız kalan Başak durumun anlamsızlığını bir türlü kavrayamaz. Akıl savaşlarını bırakarak paylaşmayı öğrenirlerse denemeye değer bir evlilik diyebiliriz.

Yay – Terazi

Hoş bir evlilik. Cana yakın Yay esprili zekasıyla Terazi'yi bir anda büyüler. Dengeli yapısıyla ünlü Terazi de her zaman özgürce bir aşkın hayalini kurmuştur. Yay ona bu olanakları fazlasıyla sunar. Fakat en özel duyguları paylaştıkları zamanlar bile Yay aniden bu evliliği bitirebilir. Mantık çerçevesinde kendilerini ayrılıklara her zaman hazır hissederler. Sonuç olumsuz olsa bile yaşadıkları hayal kırıklıklarına ikisi de katlanacaktır.

Yay – Akrep

Henüz evliliğin başındayken bile güçlükler onları bekler. Yay'ın sonsuz özgürlük çığlıklarını Akrep asla duymaz. Bu konuda kör sağır ve dilsizdir. Üstelik yoğun kıskançlık oklarını sürekli Yay'a gönderir. Paylaştıkları duygu yüksek boyutlarda ise iyimser Yay bundan gocunmayacaktır. Hatta aşkı uğruna her şeye katlanacaktır. Bu ateşli duyguların zamanla durulması gerekir yoksa hiç istemedikleri halde ayrılık kapılarına dayanacaktır.

Yay – Yay

Yaşamı bu denli serüven gibi yaşayan bir ikiliye az rastlanır. Aynı dili konuşup aynı şeyleri düşünmenin bazen olumsuzlukları olabileceğinin en iyi örneğidirler. Şiddetli aşk duygularının hemen ardından özgürlük arayışları adına yaşanan kaçışlara alışmaları gerekir. Her ikisi de bunu problem yapmamayı öğrenirse bu evlilikte her şey istedikleri gibi gidebilir. Aşkları zamanla olgunlaşacak serpilip güzelleşecektir. Yeter ki gerekli zamanı tanısınlar.

Yay – Oğlak

Her şeyiyle zıt bir evlilik. Oğlak'ın iç disiplini ve kuralları arasında kendini kuşatılmış hisseden Yay bu ilişkiyi başlattığı için kendine sürekli kızar. Her an kaçmaya hazırdır. Oğlak'ın tükenmek bilmeyen mantığından sıkılarak her fırsatta kapris yapar. Bir gün her şeyin biteceğini bilse de bu ilişkinin garip kaosundan kendini kurtaramaz. Yaşamı garip bir şekilde paylaşırlarken birbirlerini hiç kırmadan nedensiz ayrılırlar.

Yay – Kova

Hareketli ve enerjik bir yaşamın ayrılmaz iki ateş topu. Birbirini bu kadar tamamlayan iki kişiye az rastlanır. Zevkler ve duygular aynıdır. Olaylara esprili yaklaşımlarıyla birbirlerine daha da bağlanırlar. Yay'ın neşeli tavırları Kova'nın marjinalliği ile bir anda çakışır. Birbirlerini gördükleri anda kendilerini anlayacak olan kişiyle karşılaştıklarına o kadar emindirler ki ömür boyu sürecek bir evliliğin temelini atarlar.

Yay – Balık

Özgürlük savunucusu Yay'la Balık'ı bir arada düşünmek imkansız gibi bir şeydir. Bu evlilik sürekli kendi dikenlerine takılacağı için zamanla kısır döngüye dönüşecektir. Yay bir Balık'ın gereksiz alıngan ve duygusal davranışlarına alışamaz. Üstelik onun kadar içsel düşleri olan biri değildir. Balık ne kadar kendine dönükse Yay da bir o kadar çevresiyle barışıktır. Her şeyiyle olumsuz bir evliliktir.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.11.19, 13:07   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Tuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 1.782
Konular: 1135
Puan Grafiği
Rep Puanı:3960
Rep Gücü:57
RD:Tuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 174
122 Mesajına 291 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Yay Burcunun Diğer Burçlarla İlişkisi

Yay Burcunun Diğer Burçlarla İlişkisi

Teşekkürler
--------------Tualimforum İmzam--------------
Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol.

Şefkat ve merhamette güneş gibi ol.

Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.

Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.

Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.

Hoşgörülülükte deniz gibi ol.

Ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol.

MEVLANA CELALEDDİN RUMİ

Tuna
Tuna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
burçlarla, burcunun, diger, ilişkisi, yay, yay burcunun diğer burçlarla ilişkisi, İliskisi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Kova Burcunun Diğer Burçlarla İlişkisi Okyanus Kova 1 29.11.19 13:06
Oğlak Burcunun Diğer Burçlarla İlişkisi Okyanus Oğlak 1 05.02.10 23:09
Akrep Burcunun Diğer Burçlarla İlişkisi Okyanus Akrep 0 05.02.10 22:31
Aslan Burcunun Diğer Burçlarla İlişkisi Okyanus Aslan 0 05.02.10 22:30
Başak Burcunun Diğer Burçlarla İlişkisi Okyanus Başak 0 05.02.10 22:27


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:30 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2