tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > Zeytinyağlı-Etli Yemekler
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Zeytinyağlı-Etli Yemekler Lezzetli yemek tarifleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Rumeli Kavurması - Rumeli Kavurması Tarifi - Rumeli Kavurması Yapılışı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
771

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 08.12.13, 01:03   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Rumeli Kavurması - Rumeli Kavurması Tarifi - Rumeli Kavurması Yapılışı

Rumeli Kavurması


Malzemeler

1 adet yeşil çarliston biber
1 adet kırmızı çarliston biber
½ soğan
1 çay bardağı ayçiçek ve zeytinyağı karışımı
200 gr. Kuzu kuşbaşı
1 tutam karabiber
1 tutam tuz
1 tutam kekik
5 – 6 adet çeri domates
1 su bardağı domates suyu

Hazırlanışı

Biberleri ve soğanları iri doğrayın. Teflon tavaya yağı dökün ve kızdırın. Etleri tavaya atın ve kavurun. Eteler bir süre kavrulduktan sonra soğanları ekleyerek kavurmaya devam edin. Ardından 1 tutam karabiber, ekleyip karıştırdıktan sonra biberleri ekleyin. İyice karıştırın ve 1 tutam tuz, kekik ekleyip karıştırın. 5 – 6 adet çeri domates ekleyerek kavurmaya devam edin. Domates suyunu ekleyin ve iyice harmanlayın. Yaklaşık 3 dakika kadar pişirin. Yemeğimiz servise hazır.

Afiyet olsun...
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
kavurmasi, kebabi, rumeli, rumeli kavurması, rumeli kavurması nasıl yapılır, rumeli kavurması tarifi, rumeli kavurması yapılışı, tarifi, tepsi, yapilisi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Turşu Kavurması Tanem Turşular 0 22.05.10 22:25
Böbrek Kavurması ASYA Zeytinyağlı-Etli Yemekler 0 15.11.08 07:51
Böbrek Kavurması (4 Kişilik) Berfin Zeytinyağlı-Etli Yemekler 0 07.08.08 20:07
Bayram Kavurması Berfin Ramazan Yemekleri-Tatlıları 0 07.08.08 19:58
Mantar kavurması ASYA Zeytinyağlı-Etli Yemekler 0 06.08.08 18:39


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:26 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2