Hamsi Kebabı        Hamsi Kebabı    Malzemeler:     1. Yarım kilogram hamsi, 
   2. 3 tane patates, 
   3. 1 kase yoğurt, 
   4. 1 çorba kaşığı tereyağı, 
   5. 1 çay kaşığı toz kırmızı biber, 
   6. Tuz ve karabiber, 
   7. Sıvıyağ.      Hamsi Kebabı  Yapılışı:     1. Yarım kilogram hamsiyi tavaya dizin. Üzerine az sıvıyağ ilave edin ve hamsileri pişirin. 
   2. 3 adet patatesi ince olarak kesin ve patatesleri kızartın. Servis tabağına patatesleri alın. 
   3. Üzerine hamsileri ilave edin. 
   4. Üzerine yoğurt dökün. 1 çorba kaşığı tereyağını ve toz kırmızı biberi kızartın. 
   5. Hamsilerin üzerine dökün ve servis edin.  Afiyet Olsun.               |