Konu: Lost Dizisi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.10.09, 04:56   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart --->: Lost


Dr. Jack Shepard
Kazazedelerin lideri olan Jack bir doktor. Uçak kazasından kurtulanların yardımına ilk o koştu. İlk şokun atlatılmasından sonra mantıklı davranarak neler yapılması yolunda yol gösterdi ve doğal lider seçildi.


Kate
Uçak kazasından önce küçüklük arkadaşını öldürmekle suçlanarak hapis cezasına çarptırılan Kate, adada yeni bir hayat kurma şansını yakaladı.


Sawyer
Öfkeli, agresif, kaba ve düzensiz biri. Bencilliği ve antisosyal yapısıyla tek başına da güçlü olduğunu kanıtlamaya çalışıyor. Kate'e karşı duygularını ise pek gizlemeye gerek görmüyor.


Sayid
Sayid bir Iraklı. Birinci körfez savaşında Irak ordusu adına savaşmış bir subay. Asıl mesleği ise veteriner. Elektronikten ve mekanikten çok iyi anlıyor. Matematikten de. Uçakta buldukları kullanımaz durumdaki telsiz ve bir takım elektronik parcalardan sinyal verecek bir araç yapmaya çalışıyor. İyi niyetli ve uyumlu biri.


Locke
Geçmişi ve bugünü gizemli dolu biri. Adada huzura kavuştu. Kazadan önce tekerlekli sandalye kullanıyordu. Ama bunu kaksasedelerin hiç biri bilmiyor.


Claire
Avusturalyalı genç bir kadın ve 8 aylık hamile. "Ben çok modernim ve bekar anne olacağım" diyen Claire, hoşgörülü, neşeli, sevimli ve uyumlu biri.


Charlie
Drive Shaft adlı ünlü bir rock grubunun elemanı olan Charlie, aslında uyuşturucu bağımlısı. Locke'un sayesinde bu alışkanlıktan kurtuluyor. En iyi arkadaşı Claire'e karşı platonik duygular besliyor.


Hurley
Ilımlı, hoş ve arkadaş canlısı biri. Grubun en şişmanı. İnsanlara yardım etmeyi seviyor. Tek kusuru, kan tutması. Kan gördüğü zaman bayılıyor. Onun dışında grubun moralini yüksek tutmak ve diğer kazazedelere yardım etmek için elinden geleni yapıyor.


Sun
Jin'in karısı. İngilizce bildiğini kocasından ve diğer kazazedelerden saklıyor. Bitkiler konusunda bilgi sahibi. Dr John'a tedavi konusunda yardımcı olmaya çalışıyor. Kocasının baskısından bunalmış. Uçağa binmeden önce onu terkedip Amerika'ya kaçmayı düşünüyordu. Korenin seçkin ve zengin bir ailesinin kızı.


Jin
İngilizceyi pek iyi konuşamayan garip ve itici bir adam. Karısı Sun'ı çok kıskanıyor ve onun adeta muhafızı gibi kontrolü altında tutuyor.


Walt Lloyd
Michael'in 9 yaşındaki gizemli oğlu ve adadaki tek çocuk. Annesi öldükten sonra babası ile seyahat ediyordu. Bir de labrador cinsi köpeği Vincent. Kazadan Vincent da sağ olarak kurtuldu. İleriki bölümlerde tersten fısıldaması ile ünlü.


Michael Dawson
Kazadan kurtulan tek çocuğun babası. Eski karısı ölene kadar yıllardır oğlunu görmemiş. Avusturalya'ya oğlunu almaya gelmiş. Oğlu ile ilişki kurmaya çalışıyor. Ressam.
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla