tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > MÜZİK ve VİDEO > Yerli Diziler
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Yerli Diziler Dizi Özetleri,Tanıtımları,Oyuncular Hakkkında Bilgi


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Lost Dizisi
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1877

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 30.10.09, 04:55   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Lost Dizisi

Lost



Korkunç bir uçak kazası... Issız bir adaya düşerek kurtulan 48 kazazede... Ve onları bu adada bekleyen daha korkunç bir tehlike... Bu ıssız Güney Pasifik adasında hayatta kalmayı başaran toplumun her kesiminden gelen bu insanlar, sadece adada hayatta kalabilmek için değil, aynı zamanda adanın içinde yaşayan başka şeylerden de kendilerini korumak için birlik olmak zorundalar...


Dizinin Konusu :

Dizide uçak kazası ile bir adada mahsur kalan insanların öyküsü anlatılmaktadır. Özellikle her bölümde, bir karakterin geçmişine gidilerek ana senaryo beslenmektedir.
Bu adada mahsur kalan 48 kişi arasında değişik karakterler mevcuttur; bir cerrah, bir iletişim subayı, bir rock yıldızı, bir kanun kaçağı, bir inşaat işçisi, bir dolandırıcı, bir milyoner ve daha birçok enteresan özelliğe sahip insan... Bu insanlar, daha adadaki ilk günlerinde adanın mistik güçlere sahip olduğunu farkederler. Uçak kazasında hayatta kalmayı başarmışlardır, ancak asıl hayatta kalma savaşı şimdi başlamaktadır... Adadakiler, hayatta kalmak için birlik olmanın gerekliliğini henüz çözemeden, bazı kişiler arasında kavgalar çıkmaya başlar. Ama sonradan başlarına gelen trajik olaylar, onları birlik olmaya iten bir sebep olur. Çok geçmeden, adada yalnız olmadıklarını anlarlar. Adaya 16 yıl önce gelmiş birilerinin bıraktığı imdat çağrısını duyarlar. Bütün bu trajik olaylara bir de yeraltına açılan gizemli bir kapı da eklenince, adadakiler için hayat iyice zorlaşır...






4 8 15 16 23 42 :

Gerek adada gerekse karakterlerin kaza öncesi yaşamında muhtelif şekillerde karşımıza çıkan o ünlü sayı dizisi. Belki de dizinin en ünlü ve önemli kahramanı bu sayı dizisidir denebilir. Eğer diziyi dikkatli izlerseniz onları Hurley'in milyonlarca dolar kazandığı loto kuponunda, bir bayan futbol takımının formalarının sırt numaralarında, ambardaki ilaçların etiketlerinde, park halindeki polis arabalarının tavan numaralarında ve bir çok yerde görebilirsiniz
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.10.09, 04:56   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart --->: Lost


Dr. Jack Shepard
Kazazedelerin lideri olan Jack bir doktor. Uçak kazasından kurtulanların yardımına ilk o koştu. İlk şokun atlatılmasından sonra mantıklı davranarak neler yapılması yolunda yol gösterdi ve doğal lider seçildi.


Kate
Uçak kazasından önce küçüklük arkadaşını öldürmekle suçlanarak hapis cezasına çarptırılan Kate, adada yeni bir hayat kurma şansını yakaladı.


Sawyer
Öfkeli, agresif, kaba ve düzensiz biri. Bencilliği ve antisosyal yapısıyla tek başına da güçlü olduğunu kanıtlamaya çalışıyor. Kate'e karşı duygularını ise pek gizlemeye gerek görmüyor.


Sayid
Sayid bir Iraklı. Birinci körfez savaşında Irak ordusu adına savaşmış bir subay. Asıl mesleği ise veteriner. Elektronikten ve mekanikten çok iyi anlıyor. Matematikten de. Uçakta buldukları kullanımaz durumdaki telsiz ve bir takım elektronik parcalardan sinyal verecek bir araç yapmaya çalışıyor. İyi niyetli ve uyumlu biri.


Locke
Geçmişi ve bugünü gizemli dolu biri. Adada huzura kavuştu. Kazadan önce tekerlekli sandalye kullanıyordu. Ama bunu kaksasedelerin hiç biri bilmiyor.


Claire
Avusturalyalı genç bir kadın ve 8 aylık hamile. "Ben çok modernim ve bekar anne olacağım" diyen Claire, hoşgörülü, neşeli, sevimli ve uyumlu biri.


Charlie
Drive Shaft adlı ünlü bir rock grubunun elemanı olan Charlie, aslında uyuşturucu bağımlısı. Locke'un sayesinde bu alışkanlıktan kurtuluyor. En iyi arkadaşı Claire'e karşı platonik duygular besliyor.


Hurley
Ilımlı, hoş ve arkadaş canlısı biri. Grubun en şişmanı. İnsanlara yardım etmeyi seviyor. Tek kusuru, kan tutması. Kan gördüğü zaman bayılıyor. Onun dışında grubun moralini yüksek tutmak ve diğer kazazedelere yardım etmek için elinden geleni yapıyor.


Sun
Jin'in karısı. İngilizce bildiğini kocasından ve diğer kazazedelerden saklıyor. Bitkiler konusunda bilgi sahibi. Dr John'a tedavi konusunda yardımcı olmaya çalışıyor. Kocasının baskısından bunalmış. Uçağa binmeden önce onu terkedip Amerika'ya kaçmayı düşünüyordu. Korenin seçkin ve zengin bir ailesinin kızı.


Jin
İngilizceyi pek iyi konuşamayan garip ve itici bir adam. Karısı Sun'ı çok kıskanıyor ve onun adeta muhafızı gibi kontrolü altında tutuyor.


Walt Lloyd
Michael'in 9 yaşındaki gizemli oğlu ve adadaki tek çocuk. Annesi öldükten sonra babası ile seyahat ediyordu. Bir de labrador cinsi köpeği Vincent. Kazadan Vincent da sağ olarak kurtuldu. İleriki bölümlerde tersten fısıldaması ile ünlü.


Michael Dawson
Kazadan kurtulan tek çocuğun babası. Eski karısı ölene kadar yıllardır oğlunu görmemiş. Avusturalya'ya oğlunu almaya gelmiş. Oğlu ile ilişki kurmaya çalışıyor. Ressam.
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
dizisi, lost


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Lost Duvar Kağıtları 2010 Okyanus Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 4 12.01.10 07:49
Lost Duvar Kağıtları Okyanus Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 0 22.10.09 12:38
Lost Userbarları Kedi Avatarlar-Gıfler-Anime-Userban-Forum İmzaları 0 30.07.09 16:12
Ain't No Love Lost (Hadise) Güllü Yabancı Müzik Hit ( En Sevilen ) Şarkı Sözleri 0 31.07.08 13:28
Lost Control (Anathema) Güllü Yabancı Müzik Hit ( En Sevilen ) Şarkı Sözleri 0 19.07.08 05:29


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:29 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2