Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.01.10, 20:02   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Şahika Ercümen Biyografisi,Şahika Ercümen Kimdir,Şahika Ercümen Hakkında

Şahika Ercümen Biyografisi,Şahika Ercümen Kimdir,Şahika Ercümen Hakkında


Dikey Dalış Dünya Rekorunu kırmak için hazırlanan 4 dalda milli takımda yer alan dünyanın ilk ve tek sporcusu Şahika Ercümen, 22 Ocak Cuma günü saat 13.00’te Turkuazoo’da unutulmaz bir dalış gösterisi yapacak. Akvaryumdaki cam tüneller içinde vatozlar, tropikal balıklar ve köpekbalıklarıyla insanın yan yana dansını seyredeceğimiz bu gösteride Şahika Ercümen, doğal ortama ekipmansız dalacak ve sadece nefesiyle gösterisini tamamlayacak.
Ağustos 2010’da dünya şampiyonluğu için sadece nefes gücüyle ve palet yardımıyla denizin 70 metre derinliğine dalacak olan Şahika Ercümen, 67 metre ile Amerikalı sporcu Tanya Streeter’a ait olan “dünya dikey dalış rekorunu” kırmak için mücadele edecek.
Dünya rekorundan önce Şahika Ercümen, Türkiye’nin ilk modern ve dev akvaryumu Turkuazoo’da unutulmaz bir dalış gösterisi yapacak ve dünya rekoru için yaptığı çalışmaları anlatacak. Akvaryumdaki cam tüneller içinde vatozlar, tropikal balıklar ve köpekbalıklarıyla insanın yan yana dansını seyredeceğimiz bu gösteride Şahika Ercümen, doğal ortama ekipmansız dalacak ve sadece nefesiyle gösterisini tamamlayacak.

Turkuazoo’nun desteğiyle gerçekleştirilecek bu gösteri, ülkemize kazandırılacak bu rekorun önemini görsel bir şölene dönüştürecek. Erkek serbest dalış kategorisinde bile dünya rekoru 80 metreyken, Şahika Ercümen’in 70 metreye dalıp dünya rekorunu kırması, Türkiye’nin adını tüm dünyada duyuracak.
2001 yılından beri 4 dalda milli takımda yer alan dünyanın ilk ve tek sporcusu Şahika Ercümen, sualtı hokeyi, sualtı rugbysi, sualtı navigasyonu ve serbest dalış milli takımıyla Dünya ve Avrupa Şampiyonaları’na katılıyor. Henüz 24 yaşında olmasına rağmen pek çok başarıya imza atan Şahika Ercümen, dünya rekoru denemesi için altı aydır Kızıldeniz’de antremanlarına devam ediyor.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla