Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.08.10, 22:35   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Çoban Kavurma Tarifi

Çoban Kavurma Tarifi


Malzemeler
500 gram kuzu eti
3 adet kuru soğan
3 adet domates
1 tatlı kaşığı kekik
2 diş sarımsak
Yarım çay bardağı sıvıyağ
Damak tadınıza göre tuz


Hazırlanışı
Kuzu etini 2 cm uzunluğunda jülyen biçimde doğrayın.
Soğanların kabuklarını soyup halka halka doğrayın.
Sarımsakların kabuklarını soyup küp küp doğrayın.
Domatesin kabuklarını soyup rendeleyin.
Orta büyüklükte bir tavay sıvıyağı tavaya alıp kızdırın.
Soğan, rendelenmiş domates, kuzu eti ve sarımsağı tavaya alın.
Yüksek ateşte 3 dakika boyunca hızlıca karıştırarak kavurun.
Tavanın kapağını kapatın.
Kısık ateşte yaklaşık 1,5 saat etler yumuşayıncaya kadar pişirin.
Tavayı ocaktan indirmeden 5 dakika önce tuz ve kekik ilave edip karıştırın.
Sıcak servis yapın.
Afiyet olsun.
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla