tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > EĞİTİM ve ÖĞRETİM > Anaokulu - İlköğretim
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Anaokulu - İlköğretim Anaokulu hakkında paylaşımlar,Anaokulu dersleri,Anaokullarının tanıtımı.İlköğretim hakkında paylaşımlar,İlk öğretim dersleri,İlköğretim okullarının tanıtımı...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Gün Sazak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Mihalıççık Eskişehir
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1214

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 20.07.10, 14:25   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Pelince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 32.867
Konular: 32024
Puan Grafiği
Rep Puanı:7600
Rep Gücü:125
RD:Pelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 503
542 Mesajına 660 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Gün Sazak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Mihalıççık Eskişehir

Gün Sazak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Mihalıççık Eskişehir

Orta Anadolu’nun şirin bir kasabasında 1989 Yılının Eylül ayında minik öğrencilere kucağını açan,güzel umutlarla kurulmuş olan Gün Sazak İlkokulu;başlangıçta 5 sınıfta 130 öğrencinin öğrenim görmesi öngörülmüştü. Daha sonraki yıllarda farklı ihtiyaçların ortaya çıkmasıyla 1998-1999 öğretim Yılında kat ilavesi yapılarak derslik sayısı 11 öğrenci sayısı da 293 olmuştur. 1999-2000 Yılında öğrenci sayısı 364’e ulaşmıştır. Okulumuz öğrencileri ilçe merkezi-köylerden yatılı ve taşımalı gelen öğrencilerden oluşmakta buna bağlı olarak velilerimizin çoğu ilçemiz köylerinde ikamet etmekte ve dar gelirli ailelerden oluşmaktadır.

VİZYONUMUZ
"Eğitim sadece ilerideki erişkinlik yaşamına bir hazırlık değildir.Egitim hayatın bizzat hayatın önemli bir parçasıdır.Gün Sazak Pansiyonlu ilköğretim Okulu'nda 7-14 yaşlarını geçirmek,burada bir öğretmen,bir veli ya da idareci olmak harika bir deneyim olacaktır.Hepimiz bizi hedefimize götürecek yolculuğun tadına varmalıyız.Okul müdürü bir gemi kaptanıdır.Her birimizde bu yolculuktan olabildiğine zevk almalıyız.Bu sunuşu yaparken amacımız açık denizlerde yolculuğa çıkan öğrenci ve diğer paydaşların her türlü gereksinimlerine karşı sorumluluk taşıdığımızı,onların katkılarından yararlanacağımızı gözler önüne sermektir. Yönümüzü rüzgarın belirlemesine izin vermeden,paydaşlarımızın katkısıyla yelkenlerimizi şişirerek amaçlarımızın yönünde yelken açıyoruz.
Okulumuz,yetişkinlerin tutumlarını ifade etmeleri tarzından öğrencilerin büyük ölçüde etkilendiklerinin bilincindedir.Bu nedenle de her ortam ve düzeyde kişiler arası diyalogun ve etkili iletişimin geliştirilmesinden yanadır.inanıyoruz ki ki iyi bir okul;bir çocuğun gururu kırılmadan ,hatalar yapabileceğini kabul eden,çocuğun kendi çabalarına saygı duyulacağından emin olduğu,çocukluk onuruna saygı gösteren okuldur.

Okulunuz çocukları sisteme uydurmaktan çok,sisterni onların gereksinimlerini karşılayacak şekle uyarlamayı amaçlar.Çocuklarımız arasında değerli bulduğumuz her şey okulumuzda çalışan ya da okula yönelik etkinliklerde bulunan herkes içinde geçerlidir.

Öğrencilerimiz 7 yaşından14 yaşına gelirken gelişim süreçlerinin hepsinde onlarla birlikte oluyoruz.Bu nedenle çalışanların iş yaşamlarını daha eğlenceli hale getirmek ya da kusur bulmak için eksiklikleri göstermek değil,başarıları gösterip alkışlamayı seçen bir anlayış benimsemiştir

MİSYONU
Misyonumuzun okulu yaratıcı ve organize bir ortama sahip olacak şekilde planlamak ve geliştirmek olduğunu düşünüyoruz. Bu ortam özdenetime imkan vereceği gibi,okulun taşıdığı kapasiteden doğan sorunların kolektif oztirntinti sağlayacak ve her şeyden önce de esnekliğe imkan yaratacaktır.ilgili bütün kişiler karar rnekanizmasının parçası olacak,bu baglarnda tam ve aktif bir katlhrnda bulunabileceklerdir.Buna göre okulumuzda yönetim kadrosunun yapısı aşağıda gösterilmşitir. Yönetim kadrosunda bulunan herkesin belli bir görev tanımı ve yıllık hedefleri vardır.

Gün Sazak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nun katıldığı Mavi Gök Yeşil Yaprak Projesi kapsamında Anadolu Üniversitesi Resim Bölümü öğrencilerinin katkılarıyla Pansiyon bahçe duvarları çevre ve çizgi film kahramanları figürleriyle boyanarak güzelleştirildi.

Gün Sazak Y.İ.B.O. Bu Benim Eserim Matematik ve Fen bilimleri Proje Çalışmasında Bursa Bölge Bilim Kurulu Tarafından Bursa Bölge Sergisine Eskişehir’den Davet Edilen 4 Proje arasına girme başarısını göstererek, 12 – 15 Nisan 2010 tarihleri arasında Bursa’da projelerini sergilediler. Toplamda Matematik alanında 2 proje ödüllendirilirken öğrencilerimizin projesi sergide büyük ilgi gördü.

Okulumuz pansiyon öğrencilerinin etüt saati dışında kalan boş zamanlarında kendi kurguladıkları çeşitli konulardaki müzik ve drama konularında diğer arkadaşlarınagösteri şeklinde sunmaktadır. Bu sunumlarda değişik öğrencilerin oynaması öğrencilerimizin bu konudaki yeteneklerini ortaya koymaktadır.

Gün Sazak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Mihalıççık
Okulun Telefonu: 222 6312273
Okulun Faksı: 222 6313549
Okulun Adresi: Camikebir Mah. Türkmenbaşı Cad. No:28 Mihalıççık-Eskişehir
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: gunsazakyibo@gmail.com
Okulun Müdürü: Muharrem ÇETİNKAYA
Okulun Öğretmen Sayısı: 17
Okulun Öğrenci Sayısı: 268
Okulun Derslik Sayısı: 11
Okulun Ulaşım Bilgileri: Eskişehir'e 90 km olup her saat başı otobüsü vardır. Ayrıca 22 km uzakta Yunusemre beldesinde demiryolu ulaşımı mevcuttur. İlçemiz coğrafi bakımdan Ankara-Eskişehir arasında kalmakta olup Ankara'ya 160 km nallıhan'a 62 km uzaklıktadır. Okulumuz ilçe merkezinde Camikebir Mahallesi Selami Vardar Cad.No : 28 Harmanlar Cami yanındadır. Okulumuz pansiyonu şehrin Nallıhan çıkışında yolun sağ tarafında yer almaktadır.
Metropol İçi / Dışı : Dışı
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok.



Kaynak : webrehberi
Pelince isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
bolge, eskisehir, gun, gün sazak yatılı ilköğretim bölge okulu, gün sazak yatılı ilköğretim bölge okulu mihalıççık eskişehir, mihaliccik, mihalıççık gün sazak yatılı ilköğretim bölge okulu, okulu, sazak, yatili, İlkogretim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Mihalıççık Kaymakamlığı Adresi ve Telefonu - Eskişehir Mihalıççık Kaymakamlığı İletiş Tolga Eskişehir 0 02.02.12 20:14
Ahurözü Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Mihalıççık Eskişehir Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 20.07.10 14:38
Dinek Şehit Mustafa Yıldız İlköğretim Okulu Mihalıççık Eskişehir Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 20.07.10 14:34
Kavak Şehit Ali Usta İlköğretim Okulu Mihalıççık Eskişehir Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 20.07.10 14:15
Prof.Dr. Mehmet Kaplan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Sivrihisar Eskişehir Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 20.07.10 01:31


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:28 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2