tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Basketbol
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Basketbol Basketbol hakkında herşey


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Kobe hidoyu yikti
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
549

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 11.03.10, 19:52   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Kobe hidoyu yikti

Hedefte Hido var



Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) Toronto Raptors forması giyen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, önceki günkü Los Angeles Lakers mağlubiyetinin ardından Kanada basınında eleştirilerin merkezine oturdu.


Kanada'nın en büyük gazetesi Toronto Star'ın NBA yazarı Dave Feschuk, son mağlubiyetin ardından milli basketbolcu hakkında bir yazı yayınladı ve Türkoğlu'nu ağır bir dille eleştirdi.

4 maçlık Batı deplasmanı serisine çıkan Toronto Raptors takımı, Lakers mağlubiyetinin ardından günü Los Angeles'ta geçirirken Toronto Star yazarı Feschuk, Türkoğlu'nun takım arkadaşları ve antrenör Jay Triano ile görüşerek milli oyuncu ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Feschuk yazısında, ''Türkoğlu, sözleşme yılında geçen sene Orlando Magic ile üst düzey grafik sergileyerek takımını NBA finallerine taşımıştı. Bunun sonucu 53 milyon dolarlık bir transfer ücretiyle Toronto Raptors'a gelen Türkoğlu, sezon başından bu güne kadar kendisinden beklenen performansı sağlayamıyor. Sezon başında yorgun olduğu gerekçesiyle takımdan izin alan ve yeterince dinlenen oyuncu, buna rağmen zayıf kondisyonu ve sık sık sakatlanması ile gündemde'' dedi.

Geçen ay Toronto'da bir barda yaşanan olayı da yazısında gündeme taşıyan NBA'in Toronto yazarı, ''Hido, geçen ay bir gece kulübünde yaptığı hareket nedeniyle de çok eleştirilmişti. Bir bayan hayranının fotoğrafını izinsiz çekmesine sinirlenen basketbolcu, kulüp güvenliğinden kızın fotoğraf makinesini getirmesini istemiş ve izinsiz çekildiği gerekçesiyle kendi fotoğraflarını sildirtmişti. Bu davranış Toronto'da büyük eleştiri aldı'' sözleriyle milli basketbolcuyu eleştirdi.

Lakers maçı çıkışında mağlubiyetin getirdiği moral bozukluğuna rağmen bir Toronto taraftarının ricasını kırmayarak onlarla fotoğraf çektiren ve imza dağıtan Hidayet'in bu davranışı da yazar tarafından olumlu bir gelişme olarak karşılandı.

Toronto gazetesindeki yazıda, milli basketbolcunun düşük performans nedeniyle sezon istatistiklerinin de kariyer istatistiklerinin altında kaldığı, sayı, asist ve ribaunt rakamlarının düşük olduğu ifade edildi.


Hido durduramadı



Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) sezon sonu yaklaşırken, Los Angeles Lakers'a konuk olan milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Toronto Raptors, yıldız oyuncu Kobe Bryant'ın son saniye basketiyle Staples Center'dan 109-107'lik mağlubiyetle ayrıldı.


Maçın bitimine 19 saniye kala, Raptors'ın yıldızı Chris Bosh'un 3 sayılık atışıyla eşitliği sağlayan Kanada ekibi, son saniye hücumlarını iyi kullanan Kobe Bryant'ı durduramayınca, Batı Konferansı'nda yapacağı deplasman turuna yenik başladı.

Hidayet Türkoğlu, karşılaşmada 6 sayı, 5 ribaunt ve 4 asist ile kötü bir performans sergilerken, ilk yarıda erken faul sorunu yaşayınca gecede daha az süre almak zorunda kaldı.




Kobe yıktı



Utah, Wright ve Hidayet'in savunmasına karşın 1.9 saniye kala Kobe Bryant'ın basketiyle yenildi


Hidayet Türkoğlu'nun forma giydiği Toronto Raptors, deplasmanda karşılaştığı son NBA Şampiyonu Los Angeles Lakers'a 109-107 yenildi. İlk 5'te 29 dakika süre alan Hido; karşılaşmayı 6 sayı, 5 ribaunt ve 4 asistle tamamladı. 3 maçlık yenilgi serisine son veren Los Angeles Lakers'da ise Kobe Bryant 32 sayıyla hem takımının hem de maçın en skorer ismi oldu. Kobe bitime 1.9 saniye kala, Antoine Wright ve Hidayet'in savunmasına karşın zor pozisyonda top çemberden içeri soktu ve klasını bir kez daha konuşturdu.

Memo galip geldi
Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz ise deplasmanda Chicago Bulls'u 132- 108 yenmeyi başardı. Bu sonuçla Utah Jazz üst üste 3. galibiyetini elde ederken Chicago ise üst üste 5. mağlubiyetini aldı. İlk 5'te yaklaşık 30 dakika oynayan Memo; 14 sayı, 7 ribaunt ve 1 blokla oynadı. Ersan İlyasova'lı Milwaukee Bucks da evinde Boston Celtics'i 86-84 mağlup ederek üst üste 4. zaferini aldı ve rakibinin 4 maçlık galibiyet serisini bitirdi. Kenardan gelerek 17 dakika sahada kalan Ersan 9 sayı, 4 ribaunt, 1 asistlik performans sergiledi.






--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
hidoyu, kobe, yikti


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Kobe Bryant Mvp Şeçildi Jaguar Basketbol 0 20.06.10 13:51
Kobe sakatlandi Jaguar Basketbol 0 09.02.10 19:22
lakers'ta rekor kobe'nin Jaguar Basketbol 0 04.02.10 10:31
Kobe izin vermedi Jaguar Basketbol 0 02.01.10 11:34
Kobe Tek Başına Yetmedi Jaguar Basketbol 0 26.12.09 18:58


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:16 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2