tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Beşiktaş
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Beşiktaş Beşiktaş taraftarının köşesi,beşiktaş spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Beşiktaşlı Haldun Boysan'ın derbi sonrası yaptığı ağır yorumlara sert cevap geldi.
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1179

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 21.04.10, 13:02   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Beşiktaşlı Haldun Boysan'ın derbi sonrası yaptığı ağır yorumlara sert cevap geldi.

Fenerbahçe'den ünlü sanatçıya sert cevap

Beşiktaşlı Haldun Boysan'ın derbi sonrası yaptığı ağır yorumlara sert cevap geldi.

Beşiktaşlılığıyla bilinen ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Haldun Boysan'ın olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinden sonra bir radyoya yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Sinirli olduğu konuşmalarından anlaşılan Boysan, Aziz Yıldırım, Fenerbahçe ve futbolcu Emre Belözoğlu hakkında oldukça ağır ifadeler kullandı. "Emre Belözoğlu bir futbol fahişesidir... Federasyon yemleniyor..." diyen
Boysan'ın konuşmalarından maçın Hakemi Hüseyin Göçek ve diğer hakemler de nasibini aldı.

FENERBAHÇE İNTERNETTEN YANIT VERDİ

Fenerbahçe Kulübü ise resmi internet sitesinden Haldun Boysan'a sert yanıt verdi. "Sanatçı kime denir?" başlığıyla resmi siteden yapılan açıklama şöyle:

"Sanatçı; duruşuyla, fikirleriyle, olaylara ve hayata bakış açısıyla topluma örnek olan; davranışları ve konuşmalarıyla insanlığa bir şeyler kazandırma çabası içinde olan ve topluma ışık tutan insandır.

Sanatçı kimliği ile tanıdığımız Haldun Boysan; Beşiktaş maçı sonrasında 1903radyo.com adlı radyo istasyonuna telefon ile bağlanarak, yaşadığı hezeyanı ağzından dökülen küfürler ile ifade etmiştir. Yukarıda tanımlanan ve sanatçı niteliklerini yitirdiği her halinden belli olan Boysan'a sanatçı diyebilmek şu andan itibaren mümkün değildir. Eğer; 'Hezeyanı küfürle ifade etmek' bir sanat ise Boysan; 'Küfür sanatının üstadı' sayılmalıdır.

Bir sanatçının sergilemesi gereken duruştan ve sahip olması gereken ahlaki bilinçten son derece uzak olan Haldun Boysan'ın yaptığı çirkin ve küfür dolu açıklamaları esefle kınıyoruz. Özrü olmayacak kadar ahlaksız açıklamalar yapan Haldun Boysan, bırakın sanatçı nitelikleri taşımayı ve insanlığa örnek olmayı; kendini bilen, akıllı, ahlaklı hiçbir insanın göstermeyeceği şekilde bir tavır sergilemiş ve tüm Türk halkına gerçek yüzünü göstermiştir. Bu konuşma ve tavırların normal bir insanın sahip olması gereken ruh haliyle uzaktan yakından ilgisi yoktur.

Haldun Boysan'ın, kendisini hala 'Kurtlar Vadisi'nde oynadığı rolün etkisinden' kurtaramadığı apaçık ortadadır. Rol aldığı dizide yansıtılan hayal dünyası ile gerçeği birbirinden ayırt edemediğini bizlere kanıtlayan bu konuşmaları yapan şahısa, sanatçı demek; sanatlarını, sanatçı ahlakı ve vizyonuyla icra eden ülkemiz sanatçılarına ağır hakaret olacaktır. Bunun ötesinde; bu davranışların sürekli tekrarlanması, bu kişinin akıl ve ruh sağlığının bozuk olduğunun en açık göstergesidir.

Haldun Boysan; sadece Başkanımız Aziz Yıldırım, futbolcumuz Emre Belözoğlu ve camiamızdan değil; tüm Türk halkından ve spor kamuoyundan derhal özür dilemelidir.
Ülkemizde, stadyumlarda yaşanan şiddet ve fanatizmi önlemek adına özel yasaların çıkarılarak mücadele edildiği bir dönemde; Boysan'ın bu çirkin konuşması ve tavrı, çıkartılacak olan yeni yasalara örnek teşkil edebilecek niteliktedir.

Bir radyoda; ahlaka aykırı şekilde ifadeler kullanacak kadar fanatik görüş ve düşüncelere sahip olan bir kişinin, her tür spor müsabakası ve spor alanından, ömür boyu uzak tutulması gerektiği ortadadır.

Kulübümüz ve iğrenç küfürlere maruz kalan kişiler, Haldun Boysan'a karşı kullanmaları gereken yasal haklarını; spor sahalarını ve spor dünyasını çirkinleştirmeye çalışanların yargı önünde hesap vermelerini ve cezalandırılmalarını sağlamak adına sonuna dek kullanacaklardır.
Ayrıca; yayını yapanlar hakkında da RTÜK nezdinde her türlü girişimde bulunulacaktır.
Kamuoyunun da; Haldun Boysan'a gereken tepkiyi göstereceğine inanıyoruz.

Bu şahsın galiz küfürlerine maruz kalan; Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve hakem camiasının kendilerine yapılan bu saldırıya sessiz kalmadıklarını görmek istiyoruz."
--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
agir, besiktasli, boysanin, boysanın, cevap, derbi, geldi, haldun, sert, sonrasi, yaptigi, yorumlara


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Ayton Sert Biyografisi - Ayton Sert Kimdir - Ayton Sert Hayatı - Ayton Sert Yaşamı Serap Türk Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) 0 04.09.14 21:36
Haldun Boysan Hayatı-Haldun Boysan Biyografisi Okyanus Tiyatrocuların Hayatı ( Biyografisi ) 1 05.03.14 00:05
Tülay Sert Biyografisi - Tülay Sert Kimdir - Tülay Sert Özgeçmişi - Tülay Sert Hayatı Kartal Siyasetçilerin Hayatı ( Biyografisi ) 0 28.03.11 16:02
F.Bahçe'den çok sert yanıt geldi Jaguar Fenerbahçe 0 28.04.10 08:48
Basketbolda Galatasaray'a ağır ceza geldi Jaguar Basketbol 0 25.11.09 15:26


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:30 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2