tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Beşiktaş
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Beşiktaş Beşiktaş taraftarının köşesi,beşiktaş spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe Başkanı'na sordu: Kardeşini Rüştü Reçber'e Niçin Gönderdi
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
681

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 20.05.10, 08:36   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe Başkanı'na sordu: Kardeşini Rüştü Reçber'e Niçin Gönderdi

Aziz Yıldırım ne cevap verecek?

Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe Başkanı'na sordu: Kardeşini Rüştü Reçber'e niçin gönderdin?

Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, bugün yaptığı toplantıda kalecisi Rüştü Reçber'e yönelik suçlamalara, sert bir açıklamayla yanıt verdi. Kulüp internet sitesinden yapılan, "Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım'ın TV kanallarında yayınlanan basın toplantısının içeriğini hayretler içerisinde izlemiş bulunmaktayız" cümlesiyle başlayan açıklamada, "Sayın başkanın büyük sözler verdikten sonra, yerine getirilememiş vaatlerinin yarattığı stresten Türk futbolunu bir kaos ortamına sokmak ve değişik metotlarla hedef saptırma çabalarının sonuçsuz kaldığı görülmektedir" denildi.

HAYRETLER İÇERİSİNDEYİZ

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım’ın bugün TV kanallarında yayınlanan basın toplantısının içeriğini hayretler içerisinde izlemiş bulunmaktayız.
Sayın başkanın büyük sözler verdikten sonra, yerine getirilememiş vaatlerinin yarattığı stresten Türk futbolunu bir kaos ortamına sokmak ve değişik metotlarla hedef saptırma çabalarının sonuçsuz kaldığı görülmektedir.

Şu bir gerçektir ki, Türk futbol kamuoyu Sayın Yıldırım’ın bu tarzından, bu yaklaşımından sıkılmıştır; kendisine kaybettiği zaman kaybettiğini ve hatalı olduğunu kabullenmenin de büyüklük olduğu hatırlatılmalıdır. Başkanı olduğu Fenerbahçe Spor Kulübü’nün büyüklüğüne yakışan yaklaşım ancak bu olur.

Sayın Yıldırım’ın konuşması içerisinde geçen oyuncumuz Rüştü Reçber ile ilgili bir takım imalı beyanatlarına da cevap verme gereği duyduk.

Oyuncumuz Rüştü Reçber, 24 saatini kulübü için harcayan bir sporcu olarak başka takımlardaki meslektaşlarıyla onların maçlarında korkmadan ve cesurca oynamalarıyla ilgili telefon görüşmesi veya şahsi görüşme yapması kadar doğal bir şey yoktur. Oyuncular arasında bu tür diyaloglar her zaman olmuştur, bundan sonra da olacaktır. Oyuncumuz “Yenilin” dememiştir, tehdit etmemiştir, para teklifinde bulunmamıştır. Ancak burada hayret edilmesi ve sorgulanması gereken mesele, oyuncumuz Rüştü Reçber'in bu oyuncuları araması değil, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı’nın kendilerinin rakibi olan takımlardaki bu oyuncuların Rüştü'yle görüştüklerini bilecek, Rüştü’nün gönderdiği telefon mesajlarını okuyacak kadar hayatlarının içinde nasıl olabildiğidir.

Spor kamuoyunun çok iyi hatırlayacağı gibi Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Adnan Polat, kısa bir süre önce Fenerbahçe’nin rakiplerinin kalecilerine ahlaksız teklifler yapıldığı konusundaki duyumlarını dile getirmişti. Bu açıklamayla ilgili ne hikmetse suskun kalan Yıldırım, Bursaspor-Beşiktaş maçından iki gün önce kendi kardeşini Rüştü Reçber'e göndererek, onun Bursaspor maçında farklı bir çizgide maç çıkarması konusunda uyarmasını kamuoyuna nasıl açıklayacağını hep birlikte merak ediyoruz."

--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Jaguar Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
Cevapla

Tags
baskanina, başkanına, besiktas, fenerbahce, gönderdi, kardesini, kardeşini, kulubu, nicin, reçbere, rustu, rüştü reçber'e niçin gönderdi, sordu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Işıl Reçber Biyografisi - Işıl Reçber Hayatı - Işıl Reçber Kimdir? ASYA Diger Ünlülerin Biyografileri 0 29.03.13 23:25
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Kulüple İlgili Çeşitli Açıklamalarda Bulundu Jaguar Anadolu Futbol Takımları 0 15.10.11 14:53
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Konuştu Jaguar Fenerbahçe 0 26.05.11 19:30
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Çok Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu. Jaguar Fenerbahçe 0 10.11.10 18:42
Rüştü Reçber Hayatı (Biyografisi) Güllü Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) 0 09.03.08 08:37


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:41 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2