tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM KAFE > Burçlar ve Genel Özellikleri > Boğa
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Boğa Boğa Burcu Özellikleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
2014 Boğa Burcu Yorumu
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1140

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 24.02.14, 16:50   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart 2014 Boğa Burcu Yorumu

2014 Boğa Burcu Yorumu

Boğa burçları 2014 yılı kariyerinizle ilgili eğitimler alabilir, yeni çevrelerle tanışabilir, kendinize yeni hedefler oluştırabilir, kendinizi adeta yenilediğinizi hissedeceğiniz seyahatler yapabilirsiniz. Bu arada yüksek eğitiminizi tamamlamak ve kendinizi geliştirmek için sıkı çalışmalar içine girebilir hatta bunu yapmak için kendinizi mecbur hissedebilirsiniz. Bu yıl oldukça yoğun olacak hem iş hemde ikili ilişkiler anlamında, iş konularındaki yoğunluk, strese yol açabilir. Bu yıl bazılarınız iş verenleriyle ya da iş yerinde amiriniz konumundaki insanla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bu yıl evli olanlar hane içinde huzuru bulacak problemlerin çözüldüğü anlaşmazlıkların verilen ortak kararlarla çözüme kavuştuğu eşinizle uyumu yakaladığınız dışarıda ne kadar gerilmiş olsanız da evinizde kafanızın rahat olduğunu hissedemediğiniz her anlamda eşinizin size destek olduğu evliliği mutluluk ve huzur olarak göreceğiniz bir yıl.

Bazılarınız nisan ayında evlilik kararı alabilir ya da aradığı bay ya da bayan doğruyu bulabilir ancak şaşırtıcı olan şu ki size fazla da uzak olmadığını göreceksiniz. Çevrenize daha dikkatli bakın. Bu yıl aşktan yana şanslısınız tüm çekiciliğinizle adeta ışık saçacaksınız. İkili ilişkilerde karşı tarafı etkileyeceğiniz doğru insanla karşılaşacağınız hatta pek çoğunuzun fazla uzatmadan evliliğe adım attığı bir yıl olacak.

Uzun zamandır çocuk sahibi olmayı isteyenler için nisan mayıs gibi mutlu haber gelebilir. Bu iş hayatınızla ilgili ufak tefek pürüzler dışında son derece olumlu şans sizden yana ailenizin desteğini her an yanınızda hissedeceksiniz sizi sevenlerin değerini daha da anlayacaksınız bu yıl dini konulara daha fazla eğilecek manevi huzuru bulacaksınız. Yalnız şunu belirtelim bazılarınızın yaz dönemi bir kaç ay işsiz kalması gibi bir durum olabilir ancak çok kısa sürecek bu dönemden sonra işleriniz rayına oturacak kendinize sıkıntı yapmayın kısa sürecek bu dönemde eşinizin desteği sizinle olacak bu dönem eşinize olan hayranlığınızın arttığını hissedeceksiniz. Evliliğinizin daha sağlam temellere oturduğunu hissedeceksiniz.

Özellikle yılın ilk yarısı maddi anlamda dikkatli davranmanız da uzun vadeli borçlanmalara gitmemekte fayda var. Yılın ilk yarısında maddi açıdan büyük sıkıntılar yok ancak ağustos sonu asıl rahatlama olacak o zamana kadar biraz dikkatli harcamalar yapmakta fayda var. Aşkta şanslı zamanlar şubat sonu-nisan ayı-eylül ve aralık bu zamanlarda özellikle kalbi boş olanların eş adayı ile tanışmaları olası. Bu yıl eğitim hayatı devam edenler için de oldukça başarılı geçecek. Ocak sonu bazılarınız bir yakınlarını ilgilendiren bir konu ile ilgilenmek durumunda kalabilir. Eğer siz bir bayansanız ocak sonu şubat başı gibi sizden yaşça büyük birinin ilgisi hoşunuza gidebilir ancak bu kişi ile başlayacak bir ilişki pek sağlam daha doğrusu uzun soluklu olmayabilir bu konuda ailenizin fikrine güvenin, onların düşüncelerine kulak aşmanızda fayda var.

2014 yıl Boğa burcu için özellikle nisan ayında aradığınız aşkı bulacaksınız ancak nisan sonrası halen yalnız olanlar varsa eylülde kalabalık bir toplantıda- bu bir yakınınızın düğünü olabileceği gibi iş arkadaşları ile yapılan bir motivasyon yemeğinde olabilir-karşılaşacağınız kimse ile ileriye dönük ciddi bir ilişki başlayacaktır. Bu yıl ikili ilişkiler anlamında şans sizden yana. Bu yıl çalışma hayatından kaynaklı yorgunluğa bağlı ağrılar yaşayabilirsiniz, kas tutulmaları,bel ve boyun ağrılrı gibi hemen söyleyelim bazılarınız bacaklarından kaynaklı problemler yaşayabilir belki varis gibi.
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
2014, 2014 boğa burcu yorumu, boga, burcu, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Boğa Burcu Bayanına Alınacak Sevgililer Günü Hediyesi - Boğa Burcu Bayanına Hediye Serap Boğa 1 10.02.15 16:33
Boğa Burcu Erkeğine Alınacak Sevgililer Günü Hediyesi - Boğa Burcu Erkeğine Hediye Serap Boğa 0 07.02.13 16:07
Boğa Burcuna Hediye - Boğa Burcunun Sevdiği Hediyeler - Boğa Burcu ve Hediye Okyanus Boğa 0 21.12.12 17:06
Boğa Burcu Ünlüler - Boğa Burcu Ünlüleri Kimlerdir - Boğa Burcu ve Ünlüleri Okyanus Boğa 0 21.12.12 16:10
Boğa Burcu Eylül 2012 Yorumu - 2012 Eylül Ayı Boğa Burcu Yorumları ASYA Boğa 0 25.08.12 03:37


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:45 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2