tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM KAFE > Burçlar ve Genel Özellikleri > Boğa
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Boğa Boğa Burcu Özellikleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Boğa Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1140

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 21.09.09, 07:13   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Boğa Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009

Boğa Burcu Aylık Yorumu
Aşk ve İlişkiler
23 Ağustos-22 Eylül tarihleri arasında kısa süreli ilişkiler ve aşk evinizde transitini sürdürecek dünyamızın ısı ve ışık kaynağı Güneş, 18 Eylülde başlayacak Merkür gezegeninin geri hareketine kadar, aşk hayatınızla ilgili konularda meraklı, belirsizlik durumu varsa kuşkulu ve eleştirel bir tarzda düşünebileceğiniz anlamına gelmekte. Belki başka bir kişi olsa pek umrunda olmayacağı detaylar, bu dönemde sizin için oldukça önem arzedebilir. Gerçekçi bir şekilde karşınıza çıkabilecek kişiyi veya yaşadığınızı ilişkiyi analiz edebilir, yaşanan veya yaşanacak olayları tekrar tekrar gözden geçirmeyi, tercih edebilirsiniz. Özellikle ilişkisi olmayanlar gelişmeleri büyük bir dikkatle takip eder, tedbirli davranmaya çalışabilirler. Güneşin bu etkisi, burcunuzla uyumlu görünüm yaptığından, bu didiklemeler sizin için zorlayıcı değildir. Fakat karşınıza çıkabilecek kişi veya partneriniz açısından zorlayıcı olabilir. Doğal bir eleştirmen gibi, ayrıntılara titizlikle önem veren bu haliniz tabi ki güvenlik, sağlamlık ihtiyacınız nedeniyledir. Eğer karşınızdaki kişi bundan mutsuz oluyorsa sizinle konuşabilir ama eğer bunlar ona ters geliyorsa açıkçası bu sizin için pek önemli olmayabilir. Çünkü geçmişte yaşanılan deneyimlerden canınız yandı ise, yaptığınızın doğru olduğunu düşünmekten vazgeçmeyeceğiniz açıktır. Amacınız, yararlı olanla yararsızı, değerli olanla olmayanı ayırt etmektir. Yalnız size tavsiyem, bunun dozunu iyi ayarlamanızdır. Ortada bir şey yokken böylesi bir ince eleme sık dokuma, hayatın keyifli yanlarını geçirmenizin önünde set oluşturabilir. Nitekim bu enerjinin bitmesine dört gün kala başlayacak Merkür gezegeninin geri hareketi ister istemez incelemelerin aslında doğru olduğunun göstergesi gibidir.
18 Eylül-28 Eylül tarihleri arasında aşk evinizde etkili olacak Merkür gezegeninin geri hareketi, geçmişte yaşanan ve kafanızı oldukça karıştıran, çoktandır aklınızdan çıkmış bir aşk hakkında yeniden düşünmenizi sağlayıcı olabilir. Şimdi düşünceleriniz o günlere nazaran daha farklı olabilir. O kişiyle bir araya gelmeniz mümkün olabilir, karşılıklı konuşma imkanı bularak olayları çözüme kavuşturmaya ve eski sorunları, takıntıları düzeltmeye çalışabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili mevzularda daha derin düşünebilir, içe dönerek herşeyi gözden geçirebilirsiniz. Bu dönemde öncelikle kendinizi analiz etmeniz ve özeleştiride bulunmanız faydalıdır. Bu gözden geçirme aşk konusunda geri planda oluşan hassasiyetlerin daha fazla farkına varmanızı sağlayabilir. Belki birçoğunuz aşka karşı isteksiz olabilirsiniz. Yani dışarıdan gelebilecek tesirler konusunda pek duyarlı davranmayabilirsiniz. Hatta iletişim kurmak yerine, var olan durumunuzu sürdürmek taraflısı davranabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konularda konuşmaktan zevk almayanlarınız da çoğunlukta olabilir. Eğer herşey yolunda gidiyorsa zaten Merkür geri hareketinin büyük bir sorun çıkarması enderdir.
Eğer sorunlar varsa bu noktada incelemelerde bulunmak, çatışmak yerine sakin bir şekilde düşünmek en faydalısıdır. Bu süreçte yalnız kalmaya fazlasıyla ihtiyaç duyacağınız günler olacaktır. Tabi ki siz bunları yaşarken diğer burçlarda geri hareketten farklı alanlarda nasiplerini aldıklarından bu sessizliğiniz büyük bir sorun çıkarmayabilir. Yalnız dikkat edeceğiniz husus, tuhaf davrandığınızı düşünmemeniz, yanlış anlaşıldığınız yönünde kendinize yüklenmemenizdir. Aksine kendinizi dinlendirmeli, aşk hayatınızda ters gittiğini hissettiğiniz konular üzerinde düşünmeye çalışmalısınız. Böylece daha düzgün bir aşk yaşamak veya daha düzgün bir şekilde kendinizi ifade edebilmek adına güç kazanabilirsiniz. Daha önce oluşmuş problemleri, bilinçaltınızda geçmişte yaşanan aşk sorunlarını mantıklı bir şekilde gözden geçirmek imkanı bulabilirsiniz. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, karşınıza çıkabilecek yeni bir aşk karşısında temkinli olmaktır. Çünkü bu etki altında başlayan aşk, geri hareket sonrasında yanılmanız anlamına gelebilir. İlişkiyi sürdürmeli fakat bir söz altına girmemeli, partnerinizi yakından gözlemlemeye çalışmalısınız. Bu dönemde yaşanabilecek tersliklerde, bunların sizin için hayırlı olduğunu düşünmeniz, aradığınız cevapları iç sesinize kulak vererek çözümlemeye çalışmanız faydalı bir yöntemdir. Bu dönemde aşk konusunda ayrıntılara önem verin fakat bu bütünü görmenize engel olmasın. Gördüğünüz gibi geri hareket o kadar da büyük bir problem değildir. Yeter ki bu etkiyi kullanmayı bilelim.
İş ve Kariyer
Merkür geri hareketi Eylül ayında iki farklı tarih aralığı ve iki farklı burç üzerinde etkili olacaktır. ilk bölüm, birazdan izah edeceğim çalışma hayatınız, ikinci bölüm ise, yukarıda izah ettiğim gibi aşk hayatınızdır. Bu nedenle tüm burçlar Eylül ayını yarım kalanların tamamlanması yeniliklerin beklemeye alınması ve eskilerin gözden geçirilmesi şeklinde değerlendirmeleri gayet yararlıdır. Şimdi çalışma hayatınızla ilgili konularda geri hareket süresince nelere dikkat edilmesi gerektiğini birlikte gözden geçirelim.
6 -17 Eylül tarihleri arasında etkili olacak Merkür gezegeninin geri hareketi sırasında öncelikle ilk dikkat edilmesi gereken nokta, iş ilişkilerinizdir. Merkür bu esnada Terazi burcunda olacağından herhangi bir sorun çıkmaması için, diplomatik ve zarif tavırlar sergilemeniz gayet faydalıdır. Yeteneklerinizi göstermek için karşınıza yeni fırsatlar çıksa dahi, temkinli olmakta fayda vardır. Bunları inceleme altına almak, araştırmak, sizin açınızdan ne denli yararlı ve yararsız olduğunu belirlemek en doğru harekettir. Bu dönem içinde sürtüşmelerden kaçınmak, iş hayatında uyumlu davranmaya çalışmak, uzun zamandır bitiremediğiniz işlerinizi tamamlamak, dosyalarınızı elden geçirmek, dolaplarınızı düzenlemek, eksiklerinizi tespit etmek gayet faydalıdır. Bilirsiniz iş hayatının içinde rekabet sıkça yaşanır. Bir de geri hareketin yanlış anlaşılmaları tetikleyici bir faktör olduğunu hesaba katarsak bu süreçte elden geldiğince hoşgörülü bir şekilde hareket etmek huzurunuz açısından gayet yararlıdır.
Geri hareket, çalışma hayatınızla ilgili konularda durumunuzu gözden geçirmek adına içe dönüş anlamı taşıyabilir. İçinde bulunduğunuz durumu artı ve eksileriyle değerlendirebileceğiniz bu süreçte, içe dönerek derin bir şekilde düşünme olanağı bulabilirsiniz. Kendinizi ve birlikte çalıştığınız kişileri, iş ilişkilerinizi analiz edebilir, özeleştirilerde bulunabilirsiniz. Günlük işlerinizi yani rutin görevlerinizi yerine getirmeniz her zamanki gibi şarttır. Uzun süredir iş arıyorsanız, geri harekette araştırmalarınızı sürdürmeniz faydalıdır. Yeni bir iş kurmayı düşünüyorsanız yer ve ortak seçimlerinizle ilgili kriterlerinizi gözden geçirebilirsiniz. Daha verimli çalışabilmek adına neler yapılması gerektiği hususunda gözlemlerde bulunabilirsiniz. Karşılıklı görüşülerek uzlaşma sağlanacak noktalar üzerinde istişare yapabilirsiniz. Karmaşık durumlar için stratejiler belirleyebilirsiniz. Karar vermeniz gereken acil durumlarda normal zamanlara göre iki misli düşünmeniz gerekebilir. Eğer zamanınız varsa beklemede kalmanız tabi yararlıdır. Çatışma yaşanmasın veya birileri hakkınızda kötü düşünmesin diye olmayacak sözler veya taahhütler altına girmemeniz gerekir. Çünkü geri hareket sonrası bunlar yüzünden epeyce başınız ağrıyabilir. Geri hareket devam ederken, çok daha önce başvurduğunuz işlerle ilgili haber geldiğinde tedirgin olmayınız. Geçmişe ait sorunları çözüme kavuşturabileceğiniz bu dönemde eğer teklif edilen görüşme veya iş, sizin açınızdan faydalı olacaksa, hakkında yeteri kadar bilgi edindiyseniz kabul etmenizde sakınca yoktur. Sadece ayrıntılara daha fazla dikkat etmeniz faydalıdır. Bu dönemde yeni bir iş için start vermeyiniz. Eski iş sözleşmelerinize imza atmanızda bir sakınca yoktur. Fakat ek maddeler konulmuş mu diye kontrol etmeniz yararlıdır. İşlerinizi gayet dikkatli yapmaya çalışmanız, yanlışlıklar yapmamak için özen göstermeniz faydalıdır. Her zamankine oranla zihinsel açıdan daha da temkinli düşünebileceğiniz bu dönemde, daha önceki kararlarınızı gözden geçirmeniz çok daha faydalıdır. Kötü alışkanlıklarınızı veya kötü giden iş ilişkilerinizi daha net anlamanızı sağlayabilir. Böylece bunlar hakkında ne yapmanız, ne yol izlemeniz gerektiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Eski dosyalarınızı, eski notlarınızı, eski evraklarınızı bulmanız mümkündür. Ertelediğiniz tüm işlerinizi tamamlamanız kolaylaşır. Gördüğünüz gibi geri hareket sanıldığı kadar kötü değilmiş. Yeter ki ne yapılması ve yapılmaması gerekenleri bilelim ve bunları yerine getirelim. Gerisi gayet kolay.
Para Konuları
Kazanç evinizin yöneticisi Merkür gezegeninin Terazi ve Başak burcunda geri hareket yapacak oluşu parasal konularda iki farklı etki anlamına gelmektedir. Önce 6 Eylül-17 Eylül tarihleri arasındaki duruma bir göz atalım, daha sonra da 18-28 Eylülde yaşanabilecek gelişmeleri ele alalım.
6-17 Eylül arasında maddi konularda işverenlerinizle çok önceden tespit edilmiş bir görüşme talebiniz varsa yerine getirmenizde bir sakınca yoktur. Yalnız böyle bir durumda öncelikle tavsiyem, ortak bir noktada buluşma konusunda dikkatli olmanızdır. Yani siz bir teklifte bulunursunuz onlar farklı bir miktar söyleyebilirler. Eğer ılımlı bir şekilde konuşup, ihtiyaçlarınızı uygun ve kibar bir dille ifade edebilirseniz kazançlı çıkmanız mümkündür. Diyelim ki geri harekette ansızın maddi mevzularda konuşmaya karar verdiniz. Öncelikle bunun uygun bir zaman olmadığını söylemeliyim. Çünkü bu görüşmede beklediğiniz sonucu almanız güç olabilir. Başka bir örnek. Alacaklarınızın tahsilatıyla ilgili konulardadır. Geri hareket döneminde tahsilat yapmakta zorlanma, parası daha sonra alınabilecek işlerin önünüze gelmesi gibi durumlar yaşanabilir. Bazılarınız ise bu dönemde, maddi konularda, alacaklarıyla ilgili mevzularda konuşmaktan pek hoşlanmayabilir veya çekinebilirler. Oldukça hassas bir dönem olduğundan kişi kaybetme korkusu içinde, aman boşver daha sonra görüşürüm diye düşünebilir. Böyle düşünenlerin, daha sonra yapacakları konuşmalarda fayda sağlamak için hangi noktalara dikkat etmeleri, nasıl bir iletişim kurmaları gerektiği hususunda geri hareket boyunca veri toplamaları mümkündür. Ayrıca maddi konularda bu dönemde ileriye yönelik olmaktan ziyade kısa süreli işlerin önünüze gelmesi mümkün olacağından, bu durumun sizi üzmesine izin vermeyiniz. Özellikle ticaretle uğraşanların bu noktaya daha fazla dikkat etmeleri yararlıdır. Yeni iş başvuruları bildiğiniz gibi bu tarihlerde yapılmamalı demiştik. Diyelim ki böyle bir talep geldi. Bu durumda maddi konuları daha dikkatli bir şekilde konuşmanız faydalıdır. Çünkü daha sonra, farklı bir ücretle karşınıza çıkmaları mümkündür.
18 Eylül-28 Eylül tarihleri arasında ise dikkat edilmesi gereken nokta, maddi açıdan somut ve pratik bir şekilde hareket etmek ve düşünmek gerekliliğidir. Bu dönemde ilişkilere son derece önem vermek gerekiyor. Örneğin iş hayatı, ortaklıklar, sanatsal organizasyonlar, yasal kontrat ve sözleşmeler, evlilik yoluyla edinilen ve edinilmek istenen paralar veya ödenecekler(nafaka) alakalı her konuda çıkarlarınızı düşünerek hareket etmek gayet faydalıdır. Yani bir takım gecikme, terslikler olsa dahi sabırlı olmakta fayda var. Sizin kadar, diğer kişilerin de içinde bulundukları durumu analiz ettiklerini unutmayınız. Onlar da ödemeleri konusunda sıkışık olduklarından, bu yüzden zorlanıyor olabilirler. Örneğin boşanma davası, iş ortaklığının feshi sonrası alacak verecekler gibi veya kurulacak ortaklığın maddi şartlarının görüşülmesi aşamalarında sabırlı olmak durumundayız. Kendinizi analiz ettiğiniz kadar parayla alakalı ilişkiniz olan kişileri de gözlemlemeniz bu süreçte yararlı olabilir. Ayrıca geri hareket esnasında çoğu zaman içe yönelme nedeniyle, iletişimde bulunmak oldukça zordur. Yanlış anlaşılmalar ve bağlantı kurmakta zorluklar yaşandığından maddi konular sürüncemede kalabilir veya iki yönlü gelişebilir. Ne olursa olsun, sakin ve ılımlı davranmak menfaatiniz icabıdır. Yine bu tarihler arasında şans oyunları, spekülasyon borsa veya kısa yoldan edinilecek maddi konularda çok dikkatli olmalısınız. Yanlış insanlar veya yanlış işlere para yatırmayınız. Çocuğunuzun öğrenim hayatıyla ilgili masraflarınız fazlasıyla artabilir. Hangi seçeneği değerlendirmeniz gerektiği hususunda karar vermeye çalışırken, dünyanın binbir türlü hali var diyerek bütçenizi aşmayacak şekilde düşünmek gayet faydalıdır. Parasal konularda dikkatli harcamalar yapmak, elinizdekini korumak, savurganlıktan uzak durmak gayet önemlidir. Hani bir söz vardır. Ağzından çıkanı kulağı duymak diye. Aynen öyle. Bizlere düşen Eylül ayını olabildiğince gerek ilişki gerekse iş yaşamıyla ilgili mevzularda sakin, mantıklı bir şekilde gözden geçirmelerde bulunarak, günlük rutin işlerimizi ve hayatımızı sürdürerek geçirmektir. Ani harcamalar, ani borçlanmalar veya yenilik anlamındaki her türlü konuyu beklemeye alarak incelemek en doğru yöntem olacağını biliniz.
Pozitif Enerjili Günler : 4-5-8-9-10-13-14-17-18-26-27
Zayıf Enerjili Günler :1-2-3-15-16-21-22-28-29-30
Aşkta En Şanslı Günler :17-18
Yeniay :8-9-10
(Ay gezegeninin Boğa burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay :21-22
(Ay gezegeninin Akrep burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


astroloji@haberturk.com

--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
2009, aylik, boga, boğa burcu aylık yorumu, burcu, yorumu eylul


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Kova Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009 Okyanus Kova 0 21.09.09 07:37
Yay Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009 Okyanus Yay 0 21.09.09 07:35
Akrep Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009 Okyanus Akrep 0 21.09.09 07:33
Terazi Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009 Okyanus Terazi 0 21.09.09 07:24
Koç Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009 Okyanus Koç 0 21.09.09 07:12


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:16 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2