tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM KAFE > Burçlar ve Genel Özellikleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Burçlar ve Genel Özellikleri Bütün burçlar ve genel özellikleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
26 Kasım 2009 GünLük Burç YorumLarı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
854

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 26.11.09, 05:38   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon 26 Kasım 2009 GünLük Burç YorumLarı

26 Kasım 2009 GünLük Burç YorumLarı




Koç
Sevgili Koç, bugün önsezileriniz mantığınızdan daha iyi işleyecek. Ay, yenilikçi Uranüs ile etkileşimde olduğundan beyin cimnastiği yapmak ve değişik fikirler üretmek için yararlı etkiler var. Farklı ve orijinal çözümler bulabilirsiniz. Yeni fikirler ortaya çıkarın, geçerliliğini başka bir zaman test edersiniz.

Boğa
Sevgili Boğa, bugün arkadaşlarınızdan ve sosyal gruplardan sürpriz etkiler alıyorsunuz. Bir arkadaşınız hakkında duygularınız sürekli değişiyor ve kesin bir yargıda bulunamıyorsunuz. Söylemek istediklerinizi açık sözlülükle ve karşınızdakileri kırmadan ifade edebilirsiniz. Aşkta duygularınız aşırı uçlara kayabilir.

İkizler
Sevgili İkizler, kariyer odaklı ve dikkatinizin dış dünyaya çevrildiği bir gündesiniz. Ancak işlerinizde maymun iştahlı olma eğilimindesiniz ve tek bir konuya konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla olan ilişkinizde daha iyimser ve halinizden memnun bir ruh hali içinde olabilirsiniz.

Yengeç
Sevgili Yengeç, Ay bugün sizin gibi su elementi olan Balık burcunda olduğundan size uygun enerjiler getiriyor. İşle ilgili projelerde iyimser ve geniş bir bakış açısına sahip olabilir ve iş arkadaşlarınızla iyi ilişkiler kurabilirsiniz. Eğitim ve yurt dışı bağlantılı konularda sürpriz gelişmeler olabilir.

Aslan
Sevgili Aslan, bugün yoğun ama sürekli değişen duygular içinde olabilirsiniz. Duygularınız beklenmedik şekilde iniş çıkışlar gösterebilir. Bu değişkenliğin dışında genel olarak olumlu etkiler var. Maddi konularda da duygusal davranabilir ve plansız davranma eğiliminde olabilirsiniz. Eve ait konularda şanslısınız.

Başak
Sevgili Başak, sosyal ortamlar zevkli ve hareketli görünüyor. Eşiniz, sevgiliniz ya da iş ortağınız her zamankinden farklı ve tuhaf davranabilir. Partnerlik evinizde Ay ve Uranüs etkileşimi bu kişinin sizi şaşırtmasına neden olacak. Partneriniz sıkıştığınız dar kalıplardan kurtulmanıza yardımcı oluyor.

Terazi
Sevgili Terazi, bugün iş ortamınızda karışık etkiler var. Genelde baskın olan olumlu ortam zaman zaman Uranüs nedeniyle kaotik bir ortama dönüşebilir. Bazı iş arkadaşlarınız sürpriz tepkiler gösterebilirler. Beklenmedik gelişmeler, esnek olmanızı ve duruma göre yön değiştirmenizi gerektirebilir.

Akrep
Sevgili Akrep, sevgilinizle ileriye dönük cesur kararlar alma eğilimindesiniz ama hevesle başlayacağınız planları daha sonra yarıda bırakabilirsiniz. İlişkinizde sabırsız olma ve ani hareket etme eğilimindesiniz. Aşkta hızlı gelişmeler olabilir ama sonradan pişman olacağınız fevri davranışlardan uzak durun.

Yay
Sevgili Yay, bugün ailevi sorumlulukların sizi bir şekilde kısıtladığını düşünebilirsiniz. Genelde evle ilgili konular sizi rahatsız etmiyor. Ancak siz veya anne babanız beklenmedik tepkiler gösterebilir ve ani kararlar alabilirsiniz. Eve ait konularda hızlı gelişmeler ve beklemediğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Oğlak
Sevgili Oğlak, bugün konuşmalarınızda dikkatli olun zira iletişim evinizdeki Ay-Uranüs etkileşimi şaşırtıcı şeyler söyleme ve ani tepkilerle düşünmeden konuşma eğilimi getiriyor. Yakın ilişkinizde, evliliğinizde ya da iş ortaklığınızda öğlen canlı, akşam geç saatlerde ise daha oturmuş ve istikrarlı bir yaklaşım var.

Kova
Sevgili Kova, bugün harcamalarınızda çok dikkatli olun. Farkına varmadığınız duygusal nedenlerden dolayı ani kararlarla para harcayabilirsiniz. Bugünkü etki beklemediğiniz şekilde elinize para geçmesine de yardımcı olabilir. Para konularında iyi ya da kötü sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun.

Balık
Sevgili Balık, bugün burcunuzdaki Uranüs ve Ay etkileşimi herkesi şaşırtacak şekilde davranmanıza neden olabilir. Uranüs tabuları yıkma ve eski kurallara baş kaldırma dürtüsü veriyor. Bu yeni haliniz ve yaklaşımınız aslında o kadar tuhaf olmayabilir ama başkalarının sizden görmeye alışık olmadığı tavırlar.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
2009, 26, 26 kasım, 26 kasım 2009 günlük burç yorumları, 26 kasım burç yorumları, burc, gunluk, günlük burç yorumları, kasim, yorumlari


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
25 Kasım 2010 Günlük Burç Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 25.11.10 04:42
1 Aralık 2009 / Günlük Burç Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 01.12.09 04:08
09.10.2009 Günlük Burç Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 09.10.09 06:39
16 Eylül 2009 GünLük Burç YorumLarı Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 16.09.09 03:50
27 Nisan Günlük Burç Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 27.04.09 05:16


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:35 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2