tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM KAFE > Burçlar ve Genel Özellikleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Burçlar ve Genel Özellikleri Bütün burçlar ve genel özellikleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
25 Kasım 2010 Günlük Burç Yorumları
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
914

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 25.11.10, 04:42   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon 25 Kasım 2010 Günlük Burç Yorumları

25 Kasım 2010 Günlük Burç Yorumları



Sevgili Koç,
İş yükünüz artmakta. Haftanın ilk gününde tempolu şartları aşmanız ve hızlı hareket etmeniz gerekecek. Tamamlanması gereken zorunlu işlerinizi sonuca götürmek ve organize olmak durumundasınız. Düzen gerektiren konular karşısında yapıcı sonuçlar almayı başarabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirme şansınız ileride çok işinize yarayacaktır.

Sevgili Boğa,
Bugün harekete geçmenizi engelleyen durumlar söz konusu. Biraz içe dönük olacağınız şartları yalnız kalarak geçirmelisiniz. Geçmişte yapığınız hatalarla yüzleşerek belki daha sağlıklı bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Bazı fedakarlıklar öne çıkarken, duygusal anlamda yıpranmalar söz konusu. Sabırla beklemek bu süreci atlatmanıza destek olacaktır.


Sevgili İkizler,
İşe ait uğraşlar ve parasal planlar sizi oldukça oyalamakta. Para durumunuzu iyileştirecek adımlara dikkat etmeli, dengeli planlar yapmalısınız. Bu sayede güvenle hareket edebilirsiniz. Birikimlerinizi riske atmadan beklemede kalmanız, borç alacak konularında yaşadığınız sorunlara çözüm aramanız lazım. Alışveriş yaparken ani kararlarla hareket etmemelisiniz.


Sevgili Yengeç,
Detaylara önem vermeniz ve daha fazla çaba göstermeniz gerekecek. Artan iş temposu karşısında kendinizi yıpratmaktan kaçınmalı, beraber çalıştığınız kişilerle ilişkilere özen göstermelisiniz. Yaratıcı yanlarınızı öne çıkarabileceğiniz fırsatlarla kolay ilerleyebilir, etkinliğinizi ortaya koyabilirsiniz. Hizmet etmeniz gereken ek konular gündeminize gelebilir.


Sevgili Aslan,
Yeni görüşlere açık olmak ve kendinizi değişik bir eğitim programına hazırlamaktan yanasınız. Hızlı ilerleyebileceğiniz entelektüel çalışmalara gereken önemi vermeli, geniş düşünmelisiniz. Diğer taraftan hayatınıza girecek yeni kişilerden çok şey öğrenebilirsiniz. Parasal konular ve kendi kaynaklarınız konusu ise akıcı biçimde ilerleyerek size güven verecektir.


Sevgili Başak,
Size daha çok huzur ve rahatlık getiren şartlar yaşamaktasınız. Arkadaşlarla beraberlikler ve duygusal paylaşımlarla güven kazanıyorsunuz. Ancak içinde bulunduğunuz gruplarda değişiklikler yaşamanız ve bazı şeyleri bırakmanız gerekecek. Yeniliklere açık olmalı, yararlı çalışmalarda verimli sonuçlara odaklanmalısınız. Geleceğe yönelik endişelerinizi büyütmemelisiniz.


Sevgili Terazi
Yurt dışı bağlantılı konularınızda akıcılık söz konusu. Başkalarından ilham alarak yeni ilgi alanları bulabilirsiniz. Hatta entelektüel konular sizi değişik bir eğitim programına yakınlaştırabilir. Başkalarından destek görerek farklı kültürleri inceleme şansınız olacak. Akşam saatlerinden sonra gündeminiz değişiyor. İş hayatınız ve mesleki konularla ilgilenmeye başlıyorsunuz.


Sevgili Akrep,
Pek çok konuda kendinizi girişken ve dışadönük hissetmektesiniz. Eğitsel çalışmalarınızı hızlandığı bu dönem yaratıcılığınız gelişmekte. Hayatınıza giren kişilerin desteği ile moral bulacak, süregelen sıkıntıları bırakma cesareti göstereceksiniz. Değişik bir eğitim programı hakkında önünüzü açan gelişmeleri görmenizde, eskiye bağlı kalmamanızda yarar var.


Sevgili Yay
Olumlu düşünceler Kova burcundaki gezegenler bu dönemde hareketli bir iletişim içinde olduğunuzu anlatmakta. Konuşma, yazma yeni iletişim olanakları, ziyaretler hayatınıza dinamizm getirmekte. Belki de işinizin gereği olarak da çok hareketli olabilirsiniz. Hafta sonunda yeni ümitler, olumlu beklenti ve düşünceler içinde olabileceksiniz. Yaratıcı konular, aşkta mutluluk ve keyif getirecek olasılıklar söz konusu. Kendinizi ifade edebileceğiniz değişik olanaklara yönelmelisiniz. Hobiler de eğlenceli olabilir.


Sevgili Oğlak,
Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.


Sevgili Kova,
Gündeminiz fazlasıyla yoğunlaşmakta. Düzen gerektiren konular üstünüzde baskı kurarken, isteğiniz sonuçları almanız zorlaşabilir. Bazı işler beklediğinizden uzun sürecektir. Diğer taraftan beraber çalıştığınız kişilerin duygusal durumları bazı sorunlar yaratabilir. Elinizdeki işlere odaklanmalı, size engele çıkaran koşulların etkisinde kalmamalısınız.

Sevgili Balık,
Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
2010, 25, burc, gunluk, kasim, kasım 2010 günlük burç yorumları, yorumlari


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Günlük Burç Yorumları 29 Haziran 2010 Nehir Burçlar ve Genel Özellikleri 0 29.06.10 15:25
26 Kasım 2009 GünLük Burç YorumLarı Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 26.11.09 05:38
12 Temmuz Günlük Burç Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 12.07.09 02:26
3 Mayıs Günlük Burç Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 03.05.09 00:44
18 Nisan Günlük Burç Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 18.04.09 09:29


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:03 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2