tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM KAFE > Burçlar ve Genel Özellikleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Burçlar ve Genel Özellikleri Bütün burçlar ve genel özellikleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
2011 Yengeç Burcu Yorumları
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
900

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 13.12.10, 13:56   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon 2011 Yengeç Burcu Yorumları

2011 Yengeç Burcu Yorumları


Sevgili yengeç 2011 de Yaratıcılığınızı dış dünyaya sunabilir, gizli güçlerinizi uyandırabilirsiniz. Bütün bunlar için şimdi önünüzde yepyeni bir yıl var. Hiç kuşkusuz bu yıl son derece şanslısınız ve birden ortaya çıkan imkânları değerlendirmeye bakmalı, tembellik etmemelisiniz Yılın ilk yarısında, her türlü eğitim, yurt dışı bağlantılı yolculuklar ve hukuksal konularla ilgili girişimlerinizde başarılı sonuçlar alacak ve kendinizi geliştirerek geleceğinize yatırım yapacaksınız. Bu yıl enerjiniz ışık saçacak. Kısa yollar ve uzun yollar bu yıl sizi etkileyecek. Beklenmedik olaylara hazır olun. Karşınıza çıkabilecek fırsatları lütfen geleceğinizi düşünerek iyi değerlendirin. Dostlarınızı iyi seçin. Çıkarlarınızı iyi koruyun. Kimseye kendinizden daha fazla güvenmeyin. Özellikle ortaklaşa konularda alacak-verecek hesabınızı iyi yapın. Çıkacağınız yolculuklarda bütçenizi iyi ayarlayın. Şubat sonu gibi evinizle ilgili sorunlar ve harcamalar artabilir. Haziran sonunda ise iş ve kariyer konularında yurtdışı bağlantılarınızla ilgili beklenmedik sorunlar çıkabilir, beklediğiniz ödemelerin gecikmesinden dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ağustos ayında işle ilgili beklediğiniz bir ödeme varsa hazır olun, tahsil etme şansınız var.

Ağustos sonrası maddi konularda daha sakin düşünerek temkinli hareket etmeniz gerek özellikle yeni bir yatırım yapmak olsun ev arsa almak olsun iyi düşünerek hareket edin.

2011 Yengeç Burcu Aşk Hayatı
Süre giden ancak size sıkıntı veren bir türlü ne olacağı konusunda içinden çıkamadığınız karşınızda ki kişiden emin olamadığınız türde bir ilişki yaşıyorsanız bu ilişkiye son noktayı zor olsa da koyacak, geçmişin bağlarından kurtulacak ve yeni aşklara yelken açabileceksiniz. Şunu hemen belirtelim ki yengeçlerin aşkı, gerçek aşkı bulacağı bir yıl olacak. Evet, sevgili yengeç eğer kalbiniz boş ise bu yıl beklediğiniz aşkla karşılaşacaksınız.
İki aşk arasında kalan yengeçler ise aşka olan adımlarını ciddi attıkları takdirde doğru kararı verecekler.
Çıkacağınız bir yolculuk sonucu ani sürpriz bir gelişme yaşanabilir. Duygusal hayatınızda sizi memnun edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşkta büyük bir tutku ve heyecan getirici deneyimler söz konusu olabilir. Yılın son dönemi de aşk hayatınızda ve beraberliklerinizde uyumlu enerjilerin etkisi altındasınız. Evli yengeçlerin aileleri ile olan paylaşımları artacak. Evli olan yengeçlerin bu yıl anne baba olması da mümkün.
Evlilikleriyle ilgili süre giden sorunlar da çözüme kavuşacak ancak eşinizle aranıza üçüncü kişileri karıştırmamanız gerekiyor.

2011 Yengeç Burcu İş Hayatı
Finansal konular, anlaşmalar, miras gibi ya da yatırım benzeri konular sizi bu yıl daha fazla bağlayabilir. Bu belki bir kredi kullanımından ya da bir birikimi değerlendirme sorumluluğundan kaynaklanabilir. Eşinizin, ortağınızın parasal işleri ile daha fazla ilgilenme ve kontrol etme zorunluluğu hissedebilirsiniz. Bu konuları es geçmemelisiniz. Destek gördüğünüz veya destek verdiğiniz insanların kayıp ve kazançlarında yanlarında olmak durumunda kalabilirsiniz. Eğer kadınsanız iş yerinizde sizi kıskanan kimseler olabilir bunlara karşı kıvrak zekânızla zarar görmeden baş edebilirsiniz. İş yeriniz de zaman zaman ufak gerginlikler yaşayabilirsiniz ancak bunu eşinize yâda evinize yansıtmamaya özen göstermenizde fayda var. Burada hemen şunu da ekleyelim zaman zaman ufak tatsızlıklar dedik bu yıl iş hayatınızla ilgili canınızı sıkacak öyle büyük bir sıkıntı yok endişelenmeyin. Yılın ikinci yarısı maddi konularda kendinizi daha rahat hissettiğiniz bir döneme gireceksiniz. Ev arsa gibi bir yatırım düşünen yengeçler için Ağustostan sonra bu istekleri gerçekleşebilir. Ancak hali hazırda borç ödeyen yengeçlerin ikinci bir borcun altına girecekleri işlere kalkışmamalarında fayda var. Ekim sonrası geleceğe yönelik hedeflerinizde netleşme olacak, daha hırslı ve planlı hareket edeceksiniz. Bu yönde güçlü kişilerin desteğini alabilirsiniz. Kendinizden oldukça emin olduğunuz yaşama arzunuzun yüksek olduğu bir yıl olacak.

2011 Yengeç Burcu Sağlık
2011 tansiyon problemi olanların özellikle dikkatli olmaları gerek. Kış aylarında açılan iştahınıza karşı önlem almalısınız. Bunun dışında sağlıklı bir yıl siz yengeçleri bekliyor olacak. Ancak bir yakınınızın yâda sevdiğiniz birinin sağlık sorunu sizi üzebilir. Kimileriniz ise çocuklarının yâda eşinin bir sorunu ile ilgilenmek durumunda kalabilir. Cildinize özen göstermeyi de unutmayın.

Kaynak: 2011burcyorumlaricom
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.12.10, 15:51   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
EZEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 1.089
Konular: 909
Puan Grafiği
Rep Puanı:2080
Rep Gücü:36
RD:EZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant future
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 41
64 Mesajına 108 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart --->: 2011 Yengeç Burcu Yorumları

Teşekkürler güzel bir yıl olacak bana göre
--------------Tualimforum İmzam--------------
Allah'ım Hakkımızda Hayırlısını Ver.
Amin
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
2011, 2011 yengeç burcu aşk hayatı, 2011 yengeç burcu iş hayatı, 2011 yengeç burcu sağlık, 2011 yengeç burcu yorumları, burcu, yengec, yorumlari


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Yengeç Burcu Eylül 2012 Yorumu - 2012 Eylül Ayı Yengeç Burcu Yorumları ASYA Yengeç 0 25.08.12 03:31
2011 Yay Burcu Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 13.12.10 14:04
2011 İkizler Burcu Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 13.12.10 13:51
2011 Boğa Burcu Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 13.12.10 13:49
2011 Koç Burcu Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 13.12.10 13:46


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:06 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2