tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM KAFE > Burçlar ve Genel Özellikleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Burçlar ve Genel Özellikleri Bütün burçlar ve genel özellikleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
2011 Yay Burcu Yorumları
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
722

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 13.12.10, 14:04   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon 2011 Yay Burcu Yorumları

2011 Yay Burcu Yorumları


Sevgili yay 2011 de aileye yeni bir üye katılabileceği gibi, yeni bir eve taşınmak yâda satın almak söz konusu olabilir, yapılmayı bekleyen, yarım kalmış işler için atılım yapabilir, kendiniz için yeni bir başlangıç oluşturabilirsiniz. Bazı işlerinizin yavaş ilerlemesi canınızı sıkabilir. İlişkiler yönünden ise sizden kaynaklı sıkıntılar ortaya çıkabilir. Bu yıl tek başınıza kalmak istemediğiniz eşiniz arkadaşlarınız veya ailenizle birlikte aktivitelerde bulunmak isteyeceğiniz bir yıl. Bir süredir bağlantıda olmadığınız kişilerle karşılaşabilir yeniden iletişime geçerek bağlantı kurabilirsiniz. Bu yıl yeni yerler görme isteği ve tatil planları hafta sonu gezileri aktiviteleriniz arasında bolca yer alacak. Arkadaşlar ile geçirilecek güzel ve neşeli tatiller, birlikte planlanacak organizasyonlar ve geziler de sizi bekliyor olabilir. Bugüne kadar ulaşmak istediğiniz yerlere gitmek ve bazı sınırları aşmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu konularda da ekstra harcamaların da olacağını tahmin edersiniz ancak maddi açıdan rahat bir yıl olacak gibi. Bazı lüks harcamalara kaçsanız da genel anlamda tutumlu olacaksınız. Bu yıl daha çok kazanmak adına arayışlarda bulunabilirsiniz. Alışverişte bulunduğunuz insanları özellikle iyi tanımadığınız kişileri incelemeyi ihmal etmeyiniz. Aileniz ve yuvanızla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir belki aileye yeni biri katılabilir yâda aile bireylerinden birinin özellikle eğitim için yer değiştirmesi gündeme gelebilir.


2011 Yay Burcu İş Hayatı
Anlaşmalar yapmak, ortaklıklara girişmek yeni bir iş, var olan işinizde büyümeye gitmek, ekstra çalışmalar 2011 de gündeminizde olabilir.
Mart gibi ortağınız veya iş arkadaşlarınız ile birlikte yapacağınız bir işte gerilim yaşayabilir, bazı gecikme ve aksaklıklara maruz kalabilirsiniz. Aceleden ve riskten kaçınmanız gerekiyor. Ancak güçlü bir mevki için yeri geldiğinde atak davranmayı biliniz.
Temmuz sonrası Özellikle kariyeriniz adına atmanız gereken adımları kolayca atabilir, Kariyer ve hayat hedeflerinde geri dönülemez değişikliklere gidebilirsiniz. Ürettiğiniz fikirler artık sadece fikir olmakla kalmayıp, birer ürüne dönüşebilir. Ofisinizi düzenleyebilir işinize yaramayan şeylerden bu dönemde kurtulabilirsiniz
İşinden ayrılan yâda iş arayan yay burçları yılın ilk yarısı bulacakları işe geçici bir gözle bakabilir ve eylül gibi yeni bir işe başlayabilirler.

2011 Yay Burcu Aşk Hayatı
Yılın ilk yarısı evlilik planları yâda ortaklaşa girilen bir iş için en olumlu sonuç ve gelişmelerin yaşanabileceği dönemdesiniz.
İlişkisinde sorun yaşayanlar ise ya birlikte olduğunuz kişiyi olduğu haliyle kabul edin veyahut size uymayan ve mutsuz eden bir ilişkiden kaçının. Sorunlu bir birlikteliği ciddiyete dökmek ileride daha büyük sorunlara yol açacaktır. Eğer amacınız huzurlu bir yaşam sürmekse, kavga ve çatışmalardan uzak kalmaksa, o zaman önce evliliğinizi, evli değilseniz bundan sonra kuracağınız ilişkileri iyice gözden geçiriniz.
Yeni başlayan birlikteliği olan yaylar evlilik konusunda aceleci davranmamanızı tavsiye ederiz, bu olay evlilik fikrinin iyi bir karar olmadığını anlayıp yarı yoldan geri dönmenizden iyidir. İlişkilerinizde lütfen karşınızdaki kişiyi iyi tanıyınız.
Kalbi boş olan yay burçları yılın ilk yarısında yeni aşklara yelken açacaklar eğer ilişkinizde aceleci davranmaz karşınızdaki kişiyi iyi tanırsanız ileride ciddiyete dönüşecek sağlam temellere dayalı bir birliktelik yaşanabilir.

2011 Yay Burcu Sağlık
Sağlığınıza ve uyku düzeninize dikkat etmeniz, beslenme konusunda diyetinize özen göstermeniz faydalıdır. Spora bir başlayıp bir bırakmanızın da size bir faydası yok. Sporu düzenli bir biçimde yapmaya başlamalısınız. Bel bölgenizle ilgili ağrılar ortaya çıkabilir.

Kaynak: 2011burcyorumlaricom
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
2011, 2011 yay burcu aşk hayatı, 2011 yay burcu iş hayatı, 2011 yay burcu sağlık, 2011 yay burcu yorumları, burcu, yay, yorumlari


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
2011 Yengeç Burcu Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 1 14.12.10 15:51
2011 Aslan Burcu Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 13.12.10 13:58
2011 İkizler Burcu Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 13.12.10 13:51
2011 Boğa Burcu Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 13.12.10 13:49
2011 Koç Burcu Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 13.12.10 13:46


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:55 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2