tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM KAFE > Burçlar ve Genel Özellikleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Burçlar ve Genel Özellikleri Bütün burçlar ve genel özellikleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
2011 Terazi Burcu Yorumları
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
711

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 13.12.10, 14:01   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon 2011 Terazi Burcu Yorumları

2011 Terazi Burcu Yorumları


Bu yıl bolluk ve şans sizin yanınızda. Maddi açıdan ve gelişim açısından çok şanslı bir yıla giriyorsunuz. Eğitim hayatı devam eden yada bir sınava hazırlanan teraziler için de başarı var. Yılın ilk yarısı ev satın almaktan dekorasyona kadar çeşitli ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili düzenlemelere girişebilirsiniz. Keyif duyduğunuz konularda daha az zahmetli ve çoğunlukla sizin isteyeceğiniz, kabul edeceğiniz uğraşlar içine gireceksiniz. Aşkta ve beraberliklerde arzularınızı daha güçlü biçimde ortaya koyuyorsunuz. Aşk hayatınızda sizi heyecanlandırıp, mutlu edecek ve ciddi anlamda ele alabileceğiniz beraberlikler söz konusu olabilir. Çoktandır özlediğiniz kişilerle kucaklaşmalar yaşayabilirsiniz. Mart gibi bazı sıkıntılar olabilir, sorunlarınızı tek başınıza çözmeyiniz. Ailenizden destek isteyin. Yaşamsal bakış açınızda değişimler meydana gelebilir. Farklı görüşte olan kişilerle ortak işler yapabilir, mesleki ve özel hayatınızda yeni sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu yıl tatil planları keyifle uygulanacak ve gittiğiniz yerden müthiş zevk alacaksınız. Eylül sonrasında ise arkadaş çevrenizden, sosyal gruplarınızdan ayrılıp kendi başınıza kalmayı isteyebilirsiniz, Çocuk sahibi teraziler yılın ikinci yarısı çocukları ile ilgili konularda fikir alışverişlerinde bulunabilir, ilginç kararlar alabilirsiniz. Bu çocuklarınız eğitim hayatı olabileceği gibi evlilikleri ile ilgili bir kararda olabilir. Ekim gibi ilişkilerinizde daha soğukkanlı olmaya gayret edin. Sosyal ilişkiler ve yeni çevreler hayatınızı yeniden yapılandıracak. Duyacağınız haberler giden gelenler hep sürprizli ve ani olacak. Karşılaşacağınız fırsatları anlayabilir ve yakalayabilirseniz hayatınız çok değişebilir. Hayata daha iyimser ve güvenle baktığınız güzel bir yıl sizi bekliyor.


2011 Terazi Burcu İş Hayatı
Sevgili terazi 2011 de kendinizi gösterme ve takdir toplama şansınız olacak. İş hayatınıza gereken önemi vermek, çalıştığınız kişilere odaklanmak zorundasınız zira tempolu bir yıl sizi bekliyor. Yılın ikinci yarısı işinizle ilgili büyük gelişmeler yaşanabilir. Çevrenizde kötü niyetli kimseler olabilir fakat biraz uyanık olursanız bunları kolaylıkla anlayabilirsiniz. Artan sorumluluklar karşısında yapıcı olmalı ve çalışkanlığınızı öne çıkarmalısınız. Ortaklaşa işlerde yaşadığınız pozitif duygularla verimli çalışmalar yapabilirsiniz. İş hayatında artan iş temponuz sizi daha disiplinli olmaya zorlayacaktır. Bu yıl beklenmedik yer ve durumlardan elinize para geçebilir. Büyük bir kazanç getirecek olan, ani bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Yolculuklar, akademik çalışmalar, şimdiye kadar tanımadığınız kişilerle yapabileceğiniz kazançlı anlaşmalar iş hayatınız açısından çok daha fazla önem kazanabilir.

2011 Terazi Burcu Aşk Hayatı
Aşk konusun da bu yıl gerçekten iyi görünüyor. Eski aşklarınızla karşılaşabilir, geçmişinize dönerek kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Bu sene evlilik imkânı olacak gibi kalbi boş olan terazi burçları için 2011 de her iki tarafında bunu gizlemeyeceği dostluğun aşka dönüşeceği gelişmeler yaşanabilir yâda ciddiye almayı hiç aklınıza getirmediğiniz bir ilişki birdenbire sizin için çok değerli olabilir. Evliliğe giden ciddi bir ilişki gündeme gelebilir özellikle temmuz sonrası bunun için uygun. Evli teraziler ise iş yerinde ki yogunlukları nedeni ile ailelerine zaman ayırmada zorluk yaşayabilir.
Evli olup sorunu olanlar sorunu mahkemeye taşımayı düşünebilir ancak bu sadece düşüncede kalacak gibi. Sorunların çözümü için biraz daha çaba sarf etmeniz gerekiyor. Fazla alıngan davranabilir ve her tür yaklaşımı yanlış değerlendirebilirsiniz. Olayların gerçek sebeplerini araştırıp, tam bir çözüm yolu bulmanız gerekiyor. Karşınızdaki insanlardan anlayış beklememelisiniz. Mantık ve soğukkanlılıkla bu sıkıntıları çözebilirseniz ilişkiniz çok sağlam temellere oturacaktır.

2011 Terazi Burcu Sağlık
Mide ağrıları ortaya çıkabilir. Eğer siz bir kadınsanız genital rahatsızlıklara dikkat etmelisiniz. İş temponuzdaki yoğunluğa bağlı fiziksel yorgunluklar olacaktır. Özellikle iş hayatının getirdiği baskılar altında yıpranmamak için düzenli olarak sağlık kontrollerinden geçmelisiniz.


Kaynak: 2011burcyorumlaricom
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
2011, 2011 terazi burcu aşk hayatı, 2011 terazi burcu iş hayatı, 2011 terazi burcu sağlık, 2011 terazi burcu yorumları, burcu, terazi, yorumlari


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Terazi Burcu Eylül 2012 Yorumu - 2012 Eylül Ayı Terazi Burcu Yorumları ASYA Terazi 0 25.08.12 03:21
2011 Balık Burcu Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 13.12.10 14:11
2011 Yay Burcu Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 13.12.10 14:04
2011 Koç Burcu Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 13.12.10 13:46
Terazi Burcu Aralık 2010 Ayı Burç Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 08.12.10 08:44


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:00 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2