tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM KAFE > Burçlar ve Genel Özellikleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Burçlar ve Genel Özellikleri Bütün burçlar ve genel özellikleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
2011 Balık Burcu Yorumları
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
814

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 13.12.10, 14:11   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon 2011 Balık Burcu Yorumları

2011 Balık Burcu Yorumları

Sevgili Balık 2011 tüm isteklerinize kavuştuğunuz her anlamda hayattan istediğinizi alacağınız 2010 da dönemsel olarak yaşadığınız sıkıntıları yaşamadığınız bir yıl olacak. 2011 tam anlamıyla sizin yılınız. İş yaşamınızda meydana gelen gelişmeler, ev hayatınızı da düzene koyabilir. Yeni bir yere taşınmak, ailenizle ilgili konularda da yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Araba almayı düşünen yâda mevcut arabalarını değiştirmeyi isteyen balıklar bu isteklerini gerçekleştirebilir. İş yükünüz özellikle bu yılın ortalarından itibaren artabilir ve yeni koşullar, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Çocuk sahibi balıklar için bu yıl çocuklarının okul hayatlarındaki başarılarından dolayı mutlu oldukları bir yıl olacak. Bazılarınız güçlü bir evlilik yapabilirsiniz. Kimileriniz ise, ilişkisiyle ilgili mücadeleler verebilir ve hayatınıza bir yön çizebilirsiniz. Bu yıl şansınız çok açık planlarınızı gerçekleştirebilme fırsatı bulacaksınız. Ayrıca bu yıl yurt dışı seyahatleri gerçekleştirebilir ve birçok seyahatten şanslı ve de kazançlı çıkabilirsiniz. Uzun süredir görmeyi istediğiniz, bir yere yolculuk yapabilirsiniz. Yılın ilk yarısı yeni yerler görmek, ilginç insanlarla tanışmak, bulunduğunuz ortamda güzellikleri yakalamak adına ilginç bir dönem sizi bekliyor olacak. Bu yorum 2011 burç yorumlari .com sitesinde yayınlanmaktadır.

Ağustos'tan itibaren organizasyonlar, sosyal hayat ve arkadaşlarla birliktelik gibi konularda güzel gelişmeler sizi bekliyor olabilir. Geleceğe dair kurduğunuz umutlarda güzel değişimler, gelişimler yaşanabilir. Bunları en güvendiğiniz dostlarınız ile birlikte paylaşabilir, onlara akıl verebilir ve nasihat alabilirsiniz.

2011 Balık Burcu İş Hayatı
İşinden memnun olmayan balıklar düzgün bir iş olmadan huzur bulmam kolay olmayacak diye düşünebilirsiniz, ancak bu yıl işle ilgili ne istiyorsanız yerine gelecek Bu yılın ilk dönemi olmasa da ikinci yarısı iş değişikliği yapmanız olası. Bu değişiklik mevcut işinizden çıkarılmanız şeklinde de gerçekleşebilir bu durum başta canınızı sıksa da hiç merak etmeyin daha iyi bir iş sizi bekliyor olacak.
Yoğun çalışmayı sevmeyen balıklara da bir müjde verelim bu yıl işleriniz yoğun olmasa da kazancınız iyi görünüyor.
İş ile ilgili Haziran- Temmuz dönemi önemli olacak. Fırsatlara açık olduğunuz bu dönemde daha dikkatli davranmanız gerekebilir. Anlaşmalar yapmak, ortaklıklara girişmek ya da sevdiğiniz kişi ile ortaklaşa bir işe adım atmak için uygun bir zaman dilimi.
Parasal konularda kazancınızı belli bir bütçe çerçevesi içinde düzenlemeniz, riskli alanlardan uzak durmanız yararlıdır.
Bu yıl bol kazançlı, yoğun ama size zevk veren bir tempoda ki iş yaşamı sizi bekliyor.

Süre giden bir ilişkisi olan Balıklar; bulunduğunuz durumdan oldukça mutlusunuz. İlişkinizde bazı inişli çıkışlı durumlar olmasına rağmen, nihai anlamda sizi rahatsız eden bir durum yok. 2011 de sosyal hayatınız çok fazla ön planda olacak. Özellikle uzun zamandır görüşmediğiniz eski dostlarınızla görüşeceksiniz hatta eski aşkların alevlenmesi bile gündeme gelebilir. Ancak karşı taraf buna istekli olsa da siz eski defterleri açmayacaksınız. Yılın ilk yarısı sizden yaşça büyük bir kişiden evlilik teklifi alabilirsiniz. Bazılarınız için kısa süreli aşklar da söz konusu olabilir. Bu flörtleri gözünüzde büyütmemeli ve olayları kendi akışına bırakmalısınız.
Temmuz ayından sonraki dönemde eski arkadaşlarla bir araya geldiğiniz bir arkadaş toplantısında karşılaşacağınız bir kişi ile duygusal bir birliktelik başlayabilir. Maddi durumu iyi olan varlıklı kişilerle tanışma olanakları yakalayabilirler. Evlilik planları yâda ortaklaşa girilen bir iş için en olumlu sonuç ve gelişmelerin yaşanabileceği dönemdesiniz.Bu yorum 2011 burç yorumlari .com sitesinde yayınlanmaktadır.
Eğer gerçek aşk yaşanıyorsa tüm evlilik testleri olumlu sonuçlar verecektir. Bu insan sizin için doğru insan olabilir. Uzun soluklu ve sağlam bir ilişkinin temelleri atılabilir. Evet, sevgili balık bu yıl gerçek aşkı bulabilir güzel bir evlilik yapabilirsin.
Evli olan balıklar için ise hafta sonları kısa tatillerle ilişkilerini canlı tuttukları güzel bir yıl geçecek Evliliklerin de sorun yaşayan balıklar ilişkinizde yumuşak başlı ve uzlaşmacı olduğunuz bir yıl geliyor.Bu yorum 2011 burç yorumlari .com sitesinde yayınlanmaktadır. Sorunlarınızı çözüme kavuşturduğunuz iki tarafında birbirini anlamaya çalıştığı huzurlu bir yıl olacak.

2011 Balık Burcu Sağlık
Sevgili balık özellikle romatizmal hastalıklar konusunda dikkatli olmalısın. Boyun tutulmaları gibi sıkıntılarınız olabilir.
Kış aylarında açılan iştahınıza karşı önlem almalısınız. Bu yorum 2011burcyorumlari sitesinde yayınlanmaktadır.Ağustos-Eylül arası mide sorunlarınız gündeme gelecektir. Katılacağınız davetlerde yeme ve içme konularına dikkat etmelisiniz. Özellikle sigarayı halen bırakamamış balıklar en azından biraz azaltmayı denemeliler. Beslenmenize dikkat ettiğiniz ve biraz da spor yaptığınız sürece bu yıl sağlık açısında sorunsuz bir yıl olacak diye biliriz. 2011 yılı burç yorumlari.

Kaynak: 2011burcyorumlaricom
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
2011, 2011 balık burcu iş hayatı, 2011 balık burcu sağlık, 2011 balık burcu yorumları, 2011 burçlar, 2011 yeni yıl burçlarınız, 2011 yılı burc yorumları, balik, burcu, yorumlari


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
2012 Eylül Ayı Balık Burcu Yorumları - Eylül 2012 Balık Burcu Yorumları ASYA Balık 0 25.08.12 03:11
2011 Yay Burcu Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 13.12.10 14:04
2011 Akrep Burcu Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 13.12.10 14:03
2011 Terazi Burcu Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 13.12.10 14:01
2011 Koç Burcu Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 13.12.10 13:46


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:30 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2