tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KÜLTÜR VE SANAT > Biyografiler > Diger Ünlülerin Biyografileri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Diger Ünlülerin Biyografileri Gazetecilerin biyografisi,Radyocuların biyografisi,Bestecilerin biyografisi,İllizyonistlerin biyografisi,Televizyoncuların biyografisi,Akademisyenlerin biyografisi,Tarihteki önemli kişiliklerin biyografisi.Mankenlerin biyografisi,Modellerin biyografisi,Dizi oyuncularının biyografisi,Kategorisi olmayan biyografiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
İhsan Varol Kimdir,İhsan Varol Resimleri,İhsan Varol Biyografisi,İhsan Varol Hakkında
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
7435

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 29.05.10, 21:42   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart İhsan Varol Kimdir,İhsan Varol Resimleri,İhsan Varol Biyografisi,İhsan Varol Hakkında

İhsan Varol Kimdir,İhsan Varol Resimleri,İhsan Varol Biyografisi,İhsan Varol Hakkında


Kanal 1' deki kelime oyunu adlı yarışmanın sunucusu. türk dil kurumun' dan ödüllü, şimdiye kadar gördüğüm türkçeyi en güzel konuşan sunucu. bir çok kişinin dediği gibi, tanımadan sevilip izlenilecek naiflikte bi insan. kaç yaşındadır, şimdiye kadar neler yapmıştır, ne mezunudur falan biraz araştırmak istedim ama pek bilgiye ulaşmak mümkün değil kendisi hakkında.
Türkçeyi çok düzgün kullanan, çoğu zaman verdiği ipuçları, sorunun kendisinden daha güzel olan sunucu. ayakta durduğu ve etrafında kartlarından başka oylanacak bir şey olmadığı halde, vücut duruşu rahat insan. kafası biraz az çalışan yarışmacılara gösterdiği sabırdan ötürü kutluyorum kendisini. denk gelindiği zaman kesinlikle izleten program haline getiriyor yarışmayı, kıymetini bilsinler.
kanal 1 deki kelime oyunu nu ilk başladığı zamanlardan beri izleyenlerin bildiği aralarda çıkan inanılmaz abuk sorulara tahammül edebilme nedeni,yine en başlardaki soğukluğunu bi nebze de olosa atıp sevimlileşmiş evli sunucu..diksiyonuna inanılmaz hakimdir
'Kelime Oyunu'nun sunucusu İhsan Varol, bazı yarışmacıların çekimlerden sonra sevgili olduklarını söyledi: Stüdyodaki koltuklar döndüğü için yarışmacılar birbirlerinin dizini tutuyor. Aralarında elektriklenme oluyor. Bir ara 'İzdivaç'ın sunucusu Esra Erol'a rakiptim!


İhsan Varol, Kanal 1'de yayınlanan ve kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine sahip olan 'Kelime Oyunu' adlı yarışmanın sunucusu... Yıllarca kamera arkasında çalıştıktan sonra, tesadüf eseri kendisini ekran önünde bulduğunu söyleyen Varol, programda sorduğu soruları da kendisi hazırlıyor. Varol, artık tüm gününün soru hazırlayarak geçtiğini anlatıyor.
Çocukluğunuzdan beri kelimelerle aranız iyi midir?
Özel bir çalışmam, çabam yoktu ama çocukluğumdan beri hep yazarak para kazanmak istedim. Ama pek olmadı bu.

Niye, yeteneğiniz mi yoktu?
Biliyorsunuz ülkemizin şartlarını... Uğraşmama rağmen hayatımı idame ettiremedim onunla. Hep hobi olarak kaldı. Ama son dört senedir programlarda editörlük, metin yazarlığı yapıyordum.

Yarışmanın formatı kime ait?
Danimarka'dan gelme bir format. Ama bizim yaptığımız şekliyle kullanılmıyorlardı. Orijinal format biraz daha sert bir format. Biz biraz daha samimi hale getirdik.


YAPIŞMAZ DEDİK YAPIŞTI
Peki kamera arkasında çalışırken, önüne geçişiniz nasıl oldu?
Tamamen şans oldu. Benden yalnızca soruları yazmamı istediler. Sonra çekim çalışmaları yapılırken, 'Bir gün gel, soruların işleyişini gör' diye aradılar. O sırada daha o sırada sunucu bulunmamıştı. Stüdyoda deneme çekimi yaptık ve ben soruları bildiğim için sunucuyu, diğer ekip arkadaşlarım da yarışmacıları oynadı. Sonra kaseti kanal yöneticilerine götürmüşler. Onlar da "Sunucu bu olsun" demiş. Önce şaka yapıyorlar zannettim. Kriz var ya, onun tam ortasındaydık, ucuz sunucu arayışıydı herhalde. Öyle başladık, "Yapışır mı elimize?" dedik, yapıştı.

Ekran önünde olmak ve tanınmak nasıl bir duygu?
Korkunç. Ben hâlâ izleyemiyorum kendimi. Bazen eşim 'Gel birlikte izleyelim' diyor, ben izlerken 'çişim geldi' bahanesiyle falan kaçıyorum. Hatta ilk izlediğimde, "Bir daha gitmeyeceğim" dedim. Kardeşimle eşim konuşup beni zar zor ikna ettiler.

Yarışmak için kaç kişi sırada?
Çok kişi! Sanırım 20 binin üstünde.

Yarışma çok ilgi görmeye başladı. Siz de fark etmişsinizdir herhalde...
Sokakta insanlar beni tanımaya başladıkları zaman fark ettim. Bir gün otobüste karşımda bir çift oturuyordu. Kadın kocasına beni gösterdi. Beyi inanmadı. Tartışmasınlar diye hemen atladım, 'Evet 'Kelime Oyunu'ndaki sunucu benim' dedim. Biraz fazla samimi mi söyledim ne yaptıysam, adam "Ne kandırıyorsun karımı" diye azarladı beni.


KOLTUKLAR SORUNLU
Transfer teklifi aldınız mı?
Alınmış ama ben ilgilenmedim. Ben yalnızca sorularımı yazıyorum, sunuma hazırlanıyorum. Biz aramızda 'koltukları değiştirsek mi, değiştirmesek mi' diye konuşuyoruz. Koltuklar biraz sorunlu, dönüyorlar. O da fenomen oldu aslında... Koltuk döndüğü için, yarışmacılar birbirlerinin dizlerinden tutuyorlar. Hafif bir elektriklenmeyle çıkışta konuşmaya başlıyorlar. O koltuklar sayesinde yarışma sonrası sevgili olanlar oldu. Esra Erol'a rakiptim bir aralar. (Gülüyor)

En iyi eleştirmeniniz anneniz bildiğim kadarıyla, yanılıyor muyum?
Annem, yengem, eşim Ayşe en büyük eleştirmenlerim. Kardeşimi pek dikkate almıyorum. Ama bizimkiler çok acımasızlar. Çok kötü dalga geçiyorlar.

Not defteriyle geziyorum
Soruları hazırlamak için günde ne kadar mesai harcıyorsunuz?
Programa ilk başladığımızda bir bölümü yazmam dört saatimi alıyordu. Şimdi bir gün yetmiyor bazen. Yani şu aralar çok kötü durumdayım. 200 programı geçtik. Sormadığım soru kalmadı. Program Türk Dil Kurumu'ndan ödül aldı, bir yanlışlık yaparsak çok ayıp olacak diye kendimi de fazla genişletemiyorum.

Beslendiğiniz kaynaklar var mı?
En büyüğü Türk Dil Kurumu... Onun dışında ne bulursam besleniyorum. Sahaflardan eski, Osmanlıca- Türkçe sözlüklerden alıyorum. Eski bulmaca sözlükleri, gazeteler, ne bulursam yığdım eve.

GÖZLERİM MOSMOR
İnsanların konuşmalarından fark etmeden, cımbızla kelime seçme gibi bir durumunuz var mı?
Evet, cebimde hep not defteri var. Birisi bir şey söylediği zaman hemen not ediyorum. Bazen günde üç, dört saat uykuyla çekime girdiğim oluyor. Makyözler nefret ediyor benden, çünkü mosmor oluyor gözlerimin altı. Babam rahmetli oldu. Eğer oğlunun gözüne mascara, kapatıcı falan sürüldüğünü bilseydi herhalde ters dönerdi olduğu yerde

AYIPTIR! EVLİ BARKLI ADAMIM
Yarışmacılara yardım ediyorsunuz diye kızanlar var.
Kazanma ihtimali olmayan kişiye yardım ediyorum. İnternette 'Dekolteli bayanlara yardım ediyor' falan gibi şeyler yazıldı, sinirim bozuldu. Ayıptır, evli barklı adamım, dekolteli bayanla ne işim olur!

Sizde biraz şom ağızlılık da var. Kime 'rekor kıracaksın' deseniz güm diye gidiyor...
Ne söylesem mutlaka olur. İyi bir şey söylediğim zaman da nazar değme durumu oluyor. Kocakarı gibi tık tık vurmalarım, inşallahlarım, maşallahlarım hiç bitmez.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.14, 18:41   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Ali İhsan Varol Kimdir,İhsan Varol Resimleri,İhsan Varol Biyografisi

İhsan Varol Biyografisi

Kelime Oyunu programının sunucusudur.

Ali İhsan Varol, 28 Haziran 1976 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Çerkez kökenlidir. 2 erkek kardeşi var.


Üniversitede önce “Ankara Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri” sonra “İstanbul Üniversitesi Tarih” bölümüne, sonra “Açık öğretim Kamu Yönetimi Bölümü’ne” yazılmış ama 3 üniversiteyi de bitirmeden bırakmıştır. Ankara Üniversitesini bıraktığında Bodrum’a gitti, 1,5 yıl orada otomobil kiralama işinde çalıştı.

Turizm sektörüyle başladığı iş hayatına, Televizyon sektörüne geçip prodüksiyon asistanlığı yapmaya başladı. Dört yıl prodüksiyon asistanlığı yapan Varol daha sonra metin yazarlığına başladı. Çarli dizisinin ana karakteri Çarli adlı maymunun bakıcılığını yapmış, bir dönem aynı evde yaşamıştır.

Passaparola, İkinci Bahar, Cumartesi ve Pazar Sürprizi, Hugo gibi birbirinden farklı programlarda set amirliğinden metin yazarlığına kadar ekranın arkasında farklı deneyimler edindi.

İhsan Varol, Bloomberg HT kanalında yaklaşık 4 yıl yayınlanan “Kelime Oyunu” yarışma programıyla ekran karşısına geçti. Daha sonra Show TV’de yayınlanmaya başladı.

Formatı Danimarka'ya dayanan ve televizyonda yayınlanan Kelime Oyunu programının sunuculuğu yapmaktadır.

İhsan Varol, Ayşe hanım ile evlidir ve eşi yönetmendir.
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
ali ihsan varol, ali ihsan varol biyografisi, ali ihsan varol hakkında, ali ihsan varol hakkında genel bilgi, ali ihsan varol hayatı, ali ihsan varol kimdir, ali ihsan varol özgeçmişi, ali ihsan varol yaşamı, biyografisi, hakkinda, ihsan, ihsan varol biyografisi, ihsan varol hakkında, ihsan varol kimdir, ihsan varol resimleri, kimdir, resimleri, varol, İhsan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
İhsan Orgun Biyografisi - İhsan Orgun Kimdir - Korgeneral İhsan Orgun Hayatı Kartal Diger Ünlülerin Biyografileri 0 15.02.13 17:44
Varol İsminin Anlamı ve Açıklaması - Varol Adının Anlamı ve Açıklaması - Varol İsmini Kartal Erkek Bebek İsimleri ( Erkek Bebek Adları ) 0 07.12.12 18:32
Buse Varol Biyografisi - Buse Varol Hayatı - Buse Varol Kimdir? Okyanus Diger Ünlülerin Biyografileri 0 27.05.12 02:30
İhsan Varol Resimleri,İhsan Varol Fotoğrafları Okyanus Ünlülerin Resimleri 0 29.05.10 01:24
İhsan Doğramacı Biyografisi,İhsan Doğramacı Hakkında,İhsan Doğramacı Kimdir Başak Diger Ünlülerin Biyografileri 0 09.04.10 10:21


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:06 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2